خوب تا الان رقابت بین p990 و n73 خیلی تنگاتنگ بوده و هر کدام 9 رای و k800 با اختلاف خیلی زیاد از این دو گوشی تنها 3 رای دارد بازم نتیجه گیری رو به عهده خودتون می گذارم
Printable View
خوب تا الان رقابت بین p990 و n73 خیلی تنگاتنگ بوده و هر کدام 9 رای و k800 با اختلاف خیلی زیاد از این دو گوشی تنها 3 رای دارد بازم نتیجه گیری رو به عهده خودتون می گذارم
کاملا تائید میشه...نقل قول:
در حقیقت کیفیت lcd های صفحات موبایل به چند عامل بستگی داره...
1- تعداد پیکسل ها که مثلا گوشی 6131 نوکیا 240X320 هست ...یعنی صفحه مانیتور کلا از76800 پیکسل تشکیل شده...این استاندارد در حال حاضر بالاترین کیفیت برای گوشی های معمولی موبایل هست
2- ابعاد صفحه : که معمولاطول صفحه به اینچ نوشته میشه و بطور معمول هر چی بزرگتر باشه ،بهتره...مثلا صفحه 6131 نوکیا 2.2 اینچ طول داره و نسبت عرض صفحه به طول 4:3 هست
3-تعداد رنگهایی که میتونه بصورت نرم افزاری پشتیبانی کنه که هرچه این تعداد بیشتر باشه صفحه نمایش قادر به نمایش بهتری هست...البته به شرطی که فیلم و عکس مورد نمایش هم اون کیفیت رو داشته باشن! مثلا عمرا فرمت 3gp فیلم های 16 میلیون رنگ بگیره !!! برای این نوع فیلم ها همون 64000 رنگ کافیه... در هر صورت بعنوان مثال کیفیت 6131 نوکیا 16 میلیون رنگه و در حال حاضر غیر از نوکیا و توشیبا و پاناسونیک شرکت دیگری گوشی 16 میلیون رنگ نمیزنه...هر چند در آینده این استاندارد برای طبیعی نشان دادن تصاویر همگانی خواهد شد.
4- مورد دیگه قدرت نشان دادن صفحه در زیر نور های مختلف (مثلا آفتاب )هست که بستگی به تکنولوژی بکار رفته شده در تولید صفحه (مثلا شیشه دولایه) داره...بعنوان مثال lcd دوم گوشی 6131 نوکیا (روی درب) که اتفاقا 262000 رنگ هست نمایش بسیار بهتری نسبت به lcd اصلی این گوشی که 16 میلیون رنگ هست،در زیر نور آفتاب داره.
نقل قول:
خیلی ممنون توضیحت خوبی بود.
البته نوکیا گوشی های نظیر n80 و e60 خودش را باصفحه نمایش هایی با کیفیت cif یعنی 416 در 352 (اعداد دقیق نیست ) زده. که خیلی بالا تر از 240 در 320 هست.
عرض کردم گوشی های معمولی...نقل قول:
گوشی های که برای کارهای TEXT و دیگر کارهای تخصصی ساخته می شوند رزولیشن بیشتری را دارند.نقل قول:
این استاندارد در حال حاضر بالاترین کیفیت برای گوشی های معمولی موبایل هست
بالاترینی که من خودم دیدم کیفیتش VGA بود
آیمیت جس جار
640×480
640 x 480 pixels, 73 x 55 mm
وای چه کیفیت خفنی داره تو گوشی رو از نزدیک دیدینقل قول:
n73 خودش را بالا کشید و الان 11 رای داره و p990 دارای 9 رای و k800 در حال حاضر 3 رای دارد
به نظر سنجی نگاه نکننقل قول:
n73 خودش را بالا کشید و الان 11 رای داره و p990 دارای 9 رای و k800 در حال حاضر 3 رای دارد
همه میگن ون پ990 ارزون شده کیفیت خوبی نداره
اینا تاحالا پ990 رو ندیدن
یا ک800 رو
البته من نمیخام بگم ال سی دی ن73 بده. نه
ال سی دی عالی داره ولی بعد از دوتا اریکسون
راستش هرکی از این گوشی خوشش میاد میاد بهش رآی میده (یا اونایی که دارن) حالا دلیلشم اینه که استقبال ازش زیاد بوده و فروشندگان نامرد ایرانی قیمت این گوشی رو تا اندش 700 تومن بردن بالا
من خودم ک800 دارم ولی به پ990 رای دادم چون واقعآ بهترین ال سی دی رو داره
در همين مورد من همه جا روضه خوندم:41:نقل قول:
مثلا تو تاپيك شيك ساز ترين گوشي من ديدم كه همه به گوشي هاي خودشون راي دادن:2:
ولي گوشي هاي نوكيا و سامسونگ كه به زيبايي گوشي هاي سامسونگ و موتورولا نميرسن
كه اون جا من به موتورولا راي دادم
ولي اين جا بحث يه چيز ديگست
چون من با چشمم صفحه نمايش هر سه گوشي رو ديدم و از بين اين ها n73 به دلم نشست
و همينطور نظرات ديگران رو شنيدم
من هم N73 دارم هم P990i.با اینکه از اواخر دی پارسال تا حالا N73 دارم و بیشتر از P990 بهش ور رفتم و الان 2تا رو مقایسه می کردم P990 خیلی کیفیت بهتری نسبت به N73 داره.حتی فیلم از DVD به MP4 تبدیل کردم روی هر 2تا دیدم P990i خیلی خیلی با کیفیت تره.نمی دونم کیا به این نظر سنجی رای دادن به هر حال معلومه خوب نشناختن گوشی هارو.این صحبتو کردم برای اینکه من هر 2 تا گوشیو دارم دیگه واقعا P990 سره.اگه خواستید یه عکس از کیفیتشون میزارم تا ببینید کدومشون بهترن.با چشمهای خودتون.