خوب.پس بایستی برم گیر بیارم چون خودم ندارم.
Printable View
ديروز داشتم به اين قضيه فكر مي كردم. خوب اگه مشكل از ديتا بيس باشه چرا فايل هاي با حجم كمتر رو قبول مي كنه؟؟؟؟ پس مشكل از ديتا بيس نيست مشكل فقط مي تونه از چك كردن لايسنس برنامه باشه. مي توني آنتي ويروست رو Disable كني و دوباره تست كني (دوباره اونكاري كه تو پست گفتم انجام بده و برنامه رو دوباره رجيستر كن) ببين مشكل حل ميشه.نقل قول:
سلام.بلاخره درست شد.کلآ پاکش کردم و از نو نصب کردم درست شد.مرسی.
دوستان متاسفانه متوجه شديم كه هيچ كس در ايران حاضر نيست به خاطر اينگونه نرم افزار ها پولي بده حتي 1000 تومان ناقابل. شايد اگه زهرا امير ابراهيمي (زهره فيلم نرگس) از چنين نرم افزاري براي حفاظت فايلهاي شخصيش استفاده مي كرد الان حاضر بود ميليون ها پول به خاطرش پرداخت كنه :d دوستان كسي هست كه از نرم افزار استفاده كنه اما هنوز كد رو بهش نداده باشم؟ اگه كسي كد مي خوام بهم پيام خصوصي بده آتيش زدم به مالم
عزیز توی ایران برنامه های حسابداری که اینقدر حیاتی هستند بسیاری از شرکت ها حاظر نیستند پولش رو بپردازند چه برسه به این چنین نرم افزاری خوب با این قیمت خیلی ارزان.
erroring جان من برنامه شما رو دارم
حالا اگر آتيش زديد به ماله تون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كد فعال سازي رو هم لطف كنيد هم اينجا بگيد ديگه
چشم شما كدتون رو به من پيام بديد. اگه اينجا پست بزنيد سريع تر جوابگو خواهم بود :
کد:http://www.parscloob.com/forum/index.php?topic=271
دوست عزيز erroring من نمي دونم چرا نمي تونم به شما پيغام خصوصي بدم
همش پيغام خطا ميده
اين كد من:
1211-7226-8711-7626
خيلـــــي خيلــــــي ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نتونستم بهت پيام بدم. مثل اينكه پيام خصوصيت بسته شده. به هر حال كد شما :
اگه كد جواب نداد يعني اينكه كدي كه اينجا نوشتي برعكس بوده. در اين صورت كد رو بدون خط هاي فاصله بينش برام بفرست تا ترتيبش بهم نخوره.کد:6325-1672-2825-1772
erroring چطوری میتونم مثل شما لینکی بزارم که به محض وارد کردن در مرور گر اتوماتیک پیغام دانلود بده؟
برنامتم دانلود کردم.خوبه..................جواب سوالم بی زحمت یادت نره.