-
با سلام
اين كار امكان دارد و شايد به صفر هم برسد
يك كم راهنماپي ميكنم
فركانس صداي ماكه به امواج الكترونيكي در تلفن تبديل و بوسيله برق (فكركنم 12 ولت باشد ) ارسال مي شود حالا ما با استفاده از يك دستگاه ديگر اين ولتاژ برق را كاهش مي دهيم و در كنتور مركز مخابرات براي ما پالس و چيزي ديگري ثبت ني شود
من اين كار را در سال 78 و 79 تعدادي از مهندسان الكترونيكي مي ساختند و به قيمت زير 10.000 تومان مي فروختند
وقت همه خوش كار نشد ندارد خداحافظ تا بعد
-
:lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P
-
metal gear,جان
مگه شما نميدوني دادن صورتك بدون متن ممنون هست
-
با سلام..دوستان.......مرسی
خواهش میکنم از پی سی من عزیز که اگه اطلاعات بیشتری در این زمینه میدانند متشکر میشدم...
خدانگهدار
-
مهدي جان سلام
بشنو ولي باور نكن. اين كه گفتم نمي شه روي هوا كه حرف نزدم. حتما يه چيزي مي دونم كه مي گم عزيز!
اينقدر هم وقت خودت رو هدر نده براي چيزي كه امكان نداره.
من از اون موقعي كه يادم مي آد در اينطور موارد هميشه بعضي از دوستان مي گويند ما يه چيزي شنيديم يا يه چيزي ديديم اما الان نداريم و از اين حرفها. يعني در عمل چنين چيزي وجود نداره.
-
با سلام خدمت تمام دوستان من یه مدت تو مرکز مخابرات کار کردم همه جاش از مرکز ام دی اف تا سویچ شبکه و
مرکز ماهواره ای من تمام سه صفحه این تاپیک رو مطالعه کردم و مطالب دوستان رو خوندم تمام دوستان چیزی گفتن
ولی اصلا درست نبود در مورد سوختن فیوز و نیفتادن پول بگم که تمام محاسبات زمان متصل بودن به مخابرات داخل
مرکز سویچ انجام میشه و سالن ام دی اف فقط یه واسط بین مشترک و سالن سویچ هست و تمام فیوز هایی که برای
مشترکین داخل سالن ام دی اف وجود داره برای این هست که از برد ها و چیپ ست های داخل مرکز سویچ محافظت
کنه داخل مرکز سویچ تمام امکانات کامپیوتری هست و به طور شبانه روزی توسط مهندسین مخابرات کنترل و
نگهداری میشه و تمام برد ها توسط یه نرم افزار خاص کنترل میشه که و تمام زمان مکالمات داخل 2 هارد
80 ذخیره میشه البته میزان حافظه هارد بستگی به بزرگی مرکز داره و تمام اطلاعات توسط دیسکت های 4.5
گیگاباتی شرکت سونی به مرکز حسابرسی میره و قبض برای مشترک صادر میشه و اگر شمابه طریقی فیوز داخل سالن
ام دی اف رو بسوزونی فقط خودت رو از مرکز مخابرات قطع میکنی کار دیگه ای نمی کنی در مورد کم افتادن هزینه
هم باید بگم که یا باید داخل مرکز سویچ یه پارتی کت و کلفت داشته باشی یا به طریقی برد داخل مرکز سویچ
به حالت نیم سوز در بیاری که اونم امکان پذیر نیست چون هیچ کس رو داخل سالن ام دی اف راه نمی دن چه برسه
داخل مرکز سویچ و این رو هم بگم که اگر برد شما نیم سوز بشه برای15 مشترک دیگه هم نیم سوز میشه چون هر برد
16 مشترک رو پشتیبانی میکنه و با هم مالتی پلکس میشن که اونم برای خودش یه بحث دیگه داره
در جواب اون دوستمون هم بگم که برق 12 ولتی برای مراکز آنالوگ قدیمی بود و برق مرکز جدید 48 ولتی هست و به هیچ وجه نمی شه دستکاریش کرد
در کل بگم که نمیشه حتی از لحاظ نرم افزاری هم نمیشه چنین کاری کرد ولی برای خودم الان یه 2 ماهی میشه که پول
تلفن خیلی کم میاد با 50 ساعت کار اینترنت و مکالمات خونه و غیره همه همه اومده 5000 تومن نمی دونم چه
خبره؟؟؟!!
-
bandary,جان واسه منم خيلي كم اومده من در كل ماهي 100 ساعت اينترنتم اومده 9000تومان :roll: :mrgreen:
-
شتر در خواب بيند پنبه دانه گهي لپ لپ خورد گه دانه دانه :lol:
-
سلام
با صحبت هاي كاملا فني و كارشناسي كه دوست خوبمون بندري جان كردند و توضيحاتي كه دادند كاملا مشخص شد كه دوستاني كه مي گفتند كار نشد نداره اشتباه مي كردند و گاهي اوقات مي شه كه كار نشد داره!!! :wink:
-
Mehdi_Best بابا صحبت کارشناسانه کدومه شرمنده میکنی ما رو این مطالب رو گفتم تا بچه ها یه کم اطلاعاتشون بیشتر بشه اگر خواستید باز هم تخصصی تر در این مورد بحث کنیم؟؟ :?: