دوستان اگه تونستيد درايور كنن واسه W810i رو پيدا كنيد يه جايي آپ كنيد تا ما هم استفاده كنيم.
ممنون از شما.
Printable View
دوستان اگه تونستيد درايور كنن واسه W810i رو پيدا كنيد يه جايي آپ كنيد تا ما هم استفاده كنيم.
ممنون از شما.
ببين مسعد جان من درايو 8.54 رو ريختم !نقل قول:
بعد از چند بار استفاده هنگ كرد روز بعدش !
بعد ديگه گوشي هم هنگ ميكنه مانيتور هم روشن خاموش ميشه !
اگر برم فلش كلي كنم درايو حال حاظر ميپره و جاش درايو اصلي مياد !؟
راهي هست كه بعد از فلش اين درايو پاك نشه !
خود شما دقيقا بعد از هك درايو به هيچ مشكلي بر نخوردي !؟
درايور ميپره و بعد بايد از دوباره خودت آپش كني به غير از درايور هر چيزي كه روي گوشيت باشه ميپره . انگار كه تازه گوشي خريدي.نقل قول:
من نه هيچ مشكلي واسم پيش نيومده تا حالا .
به نام خدا :31:
آقا ما این شارپ رو رو 810 ریختیم - کجای کیفیت فیلمش مثل هندی کم میشه یا کیفیت عکسش = با سونی 6.1مگا پیکسل که تو این تاپیک گفته بودین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما که تغییری ندیدیم فقط سریتر فوکوس میکنه - حالا کلا تو این همه درایور کدوم از همه شاخ تره؟
با جازه آقا مسعود
اینم لینک دانلود 92 درایور دوربین برای گوشیهای K750,W800 و W810 (حجم فایل 358 کیلو بایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائیش تو تاپ سونی هم نمیتونین یک چنین آرشیوی پیدا کنید.
از دوستان خواهشمندم هر کدوم رو که امتحان کردند محاسن و معایبش رو بگویند.
سلام من یه سایت دارم که حدود 40 تا دایور داره.البته از شما هم ممنونم.
سلام
من چند تا از اين درايوها رو امتحان كردم تعريف چنداني نداشتند.حتي super camera
ولي خودم اينو پيدا كردم Mladen v6.36 .
هم كيفيتش عاليه و هم اندازه عكسها خيلي كاهش پيدا ميكنه.تو محيط كم نور هم خوب جواب ميده.
اگه رو ماكرو بزاي توسط كليد هاي + - فوكوس دستي ميكنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط من وقتي باهاش عكس ميگيرم اصلا مشكلي ندارم و هنگ هم نميكنه.سرعتش هم خوبه. اما وقتي با ماكرو عكس ميگيرم و درپوش رو ميبندم دفعه ديگه وقتي ميخام برم به دوربين برميگرده به منو.و براي درست شدنش بايد گوشي رو خاموش كرد.
با ريست هم درست نشد.پوشه هاي عكس روي مموري و حافظه داخلي رو هم پاك كردم جواب نداد.
اگه تونستيد امتحان كنيد ببينيد واسه شما هم همينطور ميشه يا مشكل از گوشيه منه.
راستي اين درايوهايي كه تو حالت بزرگ زوم ميكنند بعد از گرفتن عكس و وقتي ميخاد عكسو ذخيره كنه بدون زوم ذخيره ميشه.اينم تست كنيد ببينيد براي شما هم همينطوره يا نه.
خيلي ممنون
موفق باشيد
نقل قول:من كه اين درايور Mladen 3.36 رو هم آپ كرده بودم به نظرم اين مخصوص گوشي هايي هست كه بدون در پوش هستند مثل W810i چون اين درايور رو با عكس W810i گذاشته بودن.نقل قول:
منم رو W810i تستش ميكنم ببينم مشكلي پيش مياد يا نه.