راستي خودم هم با 3 وهم با 5 موافقم
Printable View
راستي خودم هم با 3 وهم با 5 موافقم
نقل قول:آهان گره دوزاریم باز شد!:46:نقل قول:
باشه منم بدم نمیاد فن های جدید رو یاد بگیرم!:21:
ولی خودم 2-3 ساله که دیگه بازی نکردم!
موفق باشید منتظرم....:10:
این هم معرفی شخصیت ها
دیگه دیدم کسی دست به کار نشد خودم شخصیت ها رو معرفی کردم .
اومدم توضیحات هم بزارم دیدم ژاپنی نوشته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوستان من یه سایتی پیدا کردم مبنی بر اینکه تیکن رو آنلاین میشه بازی کرد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نمیدونم چطور میشه که آنلاین بازی کنی .
اگه کسی فهمید یه ندایی هم به ما بده .
ممنون، ولی برای سر در آوردن از این سایت باید به زبون جینگلیش (ژاپنی + انگلیسی!) تسلط کامل داشت!نقل قول:
ولی فک کنم باید برای ورژن 5 مخصوص PS2 باشه!
بابت عکس ها هم ممنون
ادامه بدید!:46:
:10:
به نظر من کاراکتر Yoshimitsu تو تکن 5 اصلا خوب در نیومده و با اونی که تو تکن 3و 4 هست خیلی تفاوت داره (از لحاظ قیافه نه از نظر فن!)
:19: