تاپیک فعال نیست ناراضیم ..
Printable View
تاپیک فعال نیست ناراضیم ..
با اجازه بزرگتر ها فعلا D900
منتظرم F700 یا F520 بیاد و رجیستر بشه
پولدارای بی شخصیت !!! ؟؟؟ !!!نقل قول:
خودم یک N93 دست یک پاکستانی کثیف دیدم ( به کسی بر نخوره , طرف خیلی کثیف بود )
یک N90 دست ماست بندی محله مونه
نقل قول:
دوست عزيز
اولا كه هر پولداري رو نمي شه گفت بي شخصيته
ضمنا ما معمولا هر كس رو مي بينيم كه پولداره نا خوداگاه اين حس بهمون دست مي ده كه طرف داره خودنمايي مي كنه باور كن بعضي وقتا اينطوره
به نظر شما اوني كه پولداره بايد چي كار كنه؟
يه گوشي الكي بگيره دستش كه نگن اين داره كلاس مي ذاره؟
من كه در كل اعتقادم اينه كه ادم نبايد به حرف مردم توجه كنه و بايد هر چي كه فكر مي كنه درسته انجام بده وگر نه ميشه داستان اون پدر و پسر و الاغشون:46:
مي دوني شهاب اين بحث سر داراز داره م مجبورم نيمه تمام تمامش كنم:31: دقت كردي؟؟ نيمه تمام تمامش كنم؟
حالا به نظرت نيمه تمامه يا تما مه:laughing:
در نهايت اينو بگم كه آدما عجيب غريبن بخدا ولي بعضي ها خيلي لذت مي برن از خودنمايي به چيزاي گرا ن قيمت و لوكس .
بذار اينم بگم حالا همه صداشون در مياد ولي مي گم
باور كنيد بهترين دوست من از وضع مالي بسيار خوبي بهره مي بره
سه تا ماشين تو خونشونه ماكسيما پرشيا و 206 مي گم بهش چرا براي خودت با اينا دور نمي زني مي گه دور بزنم كه دوتا پسر بيفتن دنبالم يا نگام كنن؟؟ ببين چقدر كم توقع و خاكي ببين همچين آدمي بايد دستش رو بوسيد :36:
حالا فكر كنيد اگه ما بوديم چه بلايي سر مردم در مياورديم :27:
اي خدا حرف هي حرف مياره داستان حضرت موسي و اون پسر كور رو يادتون بياد ...پس بدونيد هر كس لياقتي داره و اگه چيزي كه لياقتش رو نداره به دستش بيوفته خودشو گم مي كنه :46:
اوه ایمان جان قرار شد یه توضیح بدی نه بری خاطراتتو تعریف کنی .....
nokia 3230
مقصد نزديك = n91 يا n80
ایمان حرص نخور.اولااونی که واقعا" مایه داره یعنی لیاقت پولی رو که دستش هستش داره.لازم نیست خود نمایی کنه.
بدمپونین اونی که همیشه یه چیزی کم داره خود نمایی احتیاج داره.من نمونهشرو دیدم(خیلی بیربط بود)
من 3250 دارم.
منظورم رو شاید بد رسوندم.
منظورم آدمای تازه به دوران رسیده بود که از بدبخت بیچارگی، تازه به یه مشت پول رسیدن و دلشون می خواد به کل دنیا بگن: من پول دارم!!!!!!!! یه موبایل گرون می گیرن دستشون، وقتی با گوشی حرف می زنن، بلند بلند هوار می کشن. تو فیلما، مسخرهء این جور آدما رو دیدید که دائماً میگن: معامله اش کن آقا. معامله اش کن!!!!!!!!!!!
وگرنه می دونم که در خیلی موارد پول با شخصیت ارتباط خاصی نداره.
ولي فقط موبايل نيست كه تو اين دسته قرار ميگره ، چيزايي مثل ماشين هم هستنن ( اميدوارم اين جاش به كسي بر نخوره ) مثلا 405 نقره اي
....p900+w800