ولي زاده جان سلام
اگه پستهاي قبلي اين تاپيك رو بخوني متوجه مي شي كه جريان اين برنامه و كركش چيه.
من نسخه اي از اين برنامه كه با اين كرك رجيستر مي شه رو آپلود كردم. از لينكي كه من دادم دانلود كن.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××
Printable View
ولي زاده جان سلام
اگه پستهاي قبلي اين تاپيك رو بخوني متوجه مي شي كه جريان اين برنامه و كركش چيه.
من نسخه اي از اين برنامه كه با اين كرك رجيستر مي شه رو آپلود كردم. از لينكي كه من دادم دانلود كن.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××
مرسی نستا جان
سلام آقای مدیر
من برنامه بهار84 رو دارم و زمستان 83 رو نمی خوام این کرکی که شما گذاشتید مربوط به زمستان83 هست اگر کد مال بهار 84 رو بزارید برام ممنون می شم
با تشکر
ولي زاده جان سلام
ورژن هر دو يكي است. يعني هم بهار 84 و هم زمستان 83 هر 2 ورژن 3.1.8 هستند و هيچ تفاوتي ندارند. اگر تفاوتي هم داشته باشه خيلي خيلي جزيي هست. پس بهتره از همين زمستان 83 استفاده كني.
اگر تفاوت خاصي داشت مطمئن باش كه ورژنش تغيير مي كرد. من فكر مي كنم به خاطر اينكه كرك قبلي روش كار نكنه شركتش اين بهار 84 رو با تغيير جزيي در فايل اجرايي منتشر كرده است.
سلام دوست عزیز
خب فرقشون چیه؟این یک
دوم اینکه خب عزیز لینک زمستان 83 که داده بودی رو دانلود کردم ولی وقتی اجراش کردم بهار84 بود حالا اگر ممکنه لینک زمستان 83 رو بدید
ممنون
بای
سلام
از اون لينكي كه من آپلود كرده بودم دانلود كن. چون اون نسخه زمستان 83 هست.
سلام دوستان
من 6000 تومن رو به حسابشون ریختم حالا منتظر کد هستم اگر دادن به شما هم می دم
بای
بابا برنامت خيلي خفن بود حالمو جا آورد دمت گرم مرسي
يه ايميل بزن بيشتر آشنا شيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:happy: :sad: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
خوب هر كار مي كنيم به يك در بسته مي خورد دوست عزيز Mehdi_Best نرم افزاري كه آپلود كرده بوديد را نشد هيچ جور دانلود كنم و وسط كار خطا مي داد
نمي دانم مي توانيد كار ديگري مثل آپلود در همين سايت انجام دهيد كه خيلي عالي مي شود
پيشاپيش تشكر مي كنم
دم بر و بچهاي پي سي ورد درد نكنه
مرسي