سلام دوستان عزیز انجمن
برای ایجاد و ثبت یک وب سایت از شما دوستان مجرب تقاضای راهنمائی دارم .
هدفم ارائه و فروش ویندوزهای X P و Vista بهینه شده است که کار خودم میباشد .
اکنون بیش از 1 سال است که بروی ویندوز X P کار میکنم و سال گذشته به شیوه ای بدوی - بعلت عدم تجربه و نیز فرصت ناکافی - از طریق یک وبلاگ ( xpower.blogsky.com) آنرا ارائه کردم که اتفاقا با استقبال خوبی روبرو شد .
نام ویندوز X P را Power X P گذاشتم .
میتوانید بعضی از خصوصیات نسخه قدیمی را در وبلاگ مذکور مطالعه بفرمائید . اما هم اکنون با تجربه ای بیشتر آنرا بنحو بسیار ممتازی بهینه کرده ام . مشکلات قبلی آنرا رفع کرده و قابلیتهای آنرا افزایش داده ام . محیط گرافیک آن بسیار شبیه ویستا است . بسیاری از تنظیمات مهم برای افزایش سرعت و امنیت در آن اعمال شده و نیازی به دستکاری کاربر ندارد . بیش از 100 فونت فارسی زیبا روی آن نصب شده . نصب آن کاملا خودکار است - با محیطی زیباتر از ویندوز اصلی .
تعداد قابل توجهی از نرم افزار ها و ابزار های بسیار مفید برای اداره ویندوز و نیز کارهای روتین همه کاربران به آن الحاق شده یعنی بدون دخالت کاربر و بصورت کاملا خاموش ( یعنی نیازی به OK و next , ... در حین نصب آنها نیست ) از نمونه برنامه ها و پلیت فرمهائی که همرا با خود ویندوز نصب میشوند میتوان به
Dot NET FrameWork 1.1 sp1 و نسخه 2 آن .
SunJava 6 Update 1
ونیز کلیه RunTime های آپدیت شده
و.....
اشاره کرد .
تعداد زیادی ابزار نقلی ولی بسیار کارا از بین ده ها نمونه انتخاب و آخرین نسخه آنها در حین نصب ویندوز به آن الحاق میشود . مثل WinXP Manager 5.1.1 و Ultimate Defragment و XP syspad و ...
برای کاربران حرفای هم تعدادی ابزار بسیار مفید اضافه شده مثل IsoBuster 2 و REsource Hacker و ...
درضمن بکمک برنامه ای که آقای آرش رضائی زاده نوشته اند میتوانیدآرایش صفحه کلید را تغییر دهید ( تغییر محل ژ و پ ) با قابلیتهای بسیار جالب دیگر .
در ضمن مهمترین ویژگی این ویندوز الحاق خودکار تمامی وصله های امنیتی و اساسی مایکروسافت تا آوریل 2007 است .
در انتهای نصب هم در محیطی زیبا و ساده به کاربر اختیار نصب خودکار تعدادی از برنامه های پرطرفدار می دهد .
بطور مثال شما میتوانید اینترنت اکسپلورر 7 نهائی یا اپرا 9.2 یا فایر فاکس 2.0.3 رانصب کنید یا حتی همه آنها را .
و ....
قابلیتهای آن بسیار زیادتر و مفصل تر اینهااست . انشاء الله در سایت اصلی کلیه قابلیتها را با شرح کامل خواهم نوشت .
---------------------
در مورد ویستا هم کارهای جالبی روی آن انجام داده ام که در چندین نسخه مختلف ارائه خواهد شد :
1- ویستای فینال (6000) با کلیه آپدیتهای امنیتی و اساسی تا آوریل 2007 . بروی D V D ( برای اولین بار در ایران )
2- همان ویستای فینال بروی 4 عدد C D برای کسانی که DVD - ROM ندارند .
3- ویستای فینال سبک (Ligth) بروی وی وی دی و سی دی . در این ویستا بعضی از قابلیتهای حجیم مثل زبانهای ژاپنی و کره ای و چینی و نیز آهنگها و قطعات ویدیوئی ، درایور قطعاتی که اصلا در ایران وجود ندارد و .... حذف شده تا هم حجم D V D و یا C D کم شود و هم حجم ویندوز ویستای نصبی به کمتر از 5 گیگا روی هارد کاهش یابد ( ویستای اصلی حدود 13 گیگای هارد را مصرف می کند ).
4 - ویستای فوق سبک برای کسانی که کامپیوترهای خیلی جدید ندارند . بروی یک سی دی .
همه این انواع ویستا بروی سیستمهای متعددی نصب شده و در حال گذراندن تستهای نهائی هستند . جالب اینکه تا بحال کوچکترین مشکلی در آنها دیده نشده .
کارهای دیگر :
5- مجموعه کاملی از درایورهای قطعات مصرفی در ایران که اغلب را شخصاً دانلود کرده ام و همگی جدیدترینها هستند . و البته مرتباً در حال تکمیل شدن است .
6 - مجموعه ای از جدیدترین برنامه های مدیریت ویستا و ...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
امیدوارم دوستان عزیز منظورم را از ایجاد وب سایت متوجه شده باشند .
بهر حال منتظر راهنمائی های ارزنده شما عزیزان هستم .
در مورد تبلیغات هم به همچنین محتاج راهنمائی شما گرامیان مجرب هستم .
================================================== =====
شاید تعجب کردهاید که چرا و چگونه یک پزشک ... ؟؟؟ !!! :18:
:46:
تاریخچه و سابقه: حدود 18 سال است که در دنیای زیبای کامپیوتر سیر میکنم . علاقه ای که ابتدا از دنیای الکترونیک شروع شد .
شاید بسیاری از شما دوستان جوانم کامپیوترهای اسپکتروم سینکلر و کمودور 64 و آمیگا 500 را ندیده و یا حتی نشنیده باشید . سیستمهای کوچکی که مبادی ورود من و هم دوره هایم به این دنیای دل انگیز بودند .اولین PC هائی که با آنها کار کردم سیستمهای 8086 و 8088 بودند . سیستمهائی که به X T معروف بودند .
سی پی یو آنها 8086 یا 8088 بود با 8 تا 12 مگا هرتز سرعت . 640 کیلوبایت رَم یک فلاپی درایو 5.25 اینچ و کمتر از 20 مگابایت دیسک سخت 5.25 اینچی ! :18:
باری ... بیش از 16 سال است که بطور خصوصی تدریس میکنم . مبانی سخت افزار و سیستمهای عامل را .
البته در دوران جوانی به زبان ++C و C و Foxpro برنامه مینوشتم ولی اکنون سالهاست که آنها را ترک کرده ام و عمدتاً به موضوعات مورد علاقه ام یعنی سیستمهای عامل و سخت افزار می پردازم .
هم اکنون در اوقات فراغت قطعات هم تعمیر میکنم ( فراموش کردم که بگویم در دوران آموزش الکترونیک به فراگیری تعمیر تلویزیون - رادیوضبط و ویدئوکاست هم پرداخته ام ).
بهر حال اغلب اطرافیانم مرا بیشتر یک تکنسین کامپیوتر میشناسند تا یک پزشک !!:20:
البته 6کتاب هم در دوران دانشجوئی ترجمه کردم که بعلل گوناگون با ناشرین نتوانستم توافق کنم !
الان هم درحال آماده شدن برای گذراندن آزمون +A هستم .
تا بعد ...
بازهم سووالات پزشکی بپرسید .
درخدمت همه عزیزان هستم .
:11: