میگم با این گوشی با سیم کارت ایرانسل می شه به اینترنت وصل شد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
میگم با این گوشی با سیم کارت ایرانسل می شه به اینترنت وصل شد؟
سلام.نقل قول:
قیمت این گوشی بین 115-120 هزار تومان متغیره.سعی کن هنگام خرید usb و ... وسایل جانبی گوشی رو هم داشته باشه. این گوشی رو من همین فروردین با قیمت 135 هزار تومان خریدم و خیلی هم راضی هستم.
بله حتی با گوشی k310 هم میشه به اینترنت وصل شد (دوستم K310 داره) بله میشه با k510i هم وصل شد.!نقل قول:
:20:
سلام.
اولا من خیلی وقته که این گوشی رو خریدم. اگه پست های اولیه یه کم می خوندی.
دوما من از گوشی ام در حد خودش راضی هستم. فقط تازه تازه می خوام منو گوشی خودم رو به کلی تغییر بدم.
یه سری تاپیک در این مورد هست ولی نمی تونم این کار رو انجام بدم. اگه شما می تونی و یا اگه شما کردی یه آموزشی به زبان کاملا ساده بگید ممنون میشم.:5:[/quote]
سلام،دوست عزیز چند صفحه عقب تر یه تاپیک در مورد هک و فلش کردنش هست میتونی اونو ببینی!!!
سلام،دوست عزیز چند صفحه عقب تر یه تاپیک در مورد هک و فلش کردنش هست میتونی اونو ببینی!!![/QUOTE]نقل قول:
سلام.
اگه با منی که می خوای گوشی خودتو فلش کنی می تونی درخوواستتو همین جا بدی من اون تایپک ها رو برات بزارم.
اگه گوشی رو تازه خریدی که مبارکه!!!:31:
در ضمن من خودم هم می خوام گوشی رو فلش کنم ولی به طور جدی دنبالش نرفتم.
اگه مشکلی داشتی من در خدمتم.
آقا این گوشیه چیزه خوبی هست بگیرمش یا نه
بزارم یه دست دوم k750 بگیرم
راستی کابل k510 داخل جعبش هست
یا جداگانه باید بخرم
بله کابل گوشی تو داخل هستش.اگه گفت کابلشو باید جداگانه بخری برو از یه جای دیگه بخر.نقل قول:
این بستگی به سلیقه شما داره که برید گوشی دست دوم k750 بخری یا نه !!!نقل قول:
ولی نمیشه 750 رو 510 مقایسه کرد چون که معلومه 750 بهتر از 510 از نظر امکانات هستش. در ضمن اینم تایپک مخصوص گوشی 750 می تونی اونجا هم یه سوال هایی بکنید شاید به نتیجه رسیدید.
:20:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=61784
کسی برنامه zoom برای k510 داره...