سلام
منم گلستانی هستم
علی یارتون
Printable View
سلام
منم گلستانی هستم
علی یارتون
همه شمالیها دربست مخلصیم
بچه های شمال که هر جا باشن کولاک میکنن
خوشحالم که تو جمع شما هستم !
راستی بچه های گل گیلان چه کار میکنین
خوبین ایشاالله
ممنون. شيمي دست درد نوکونه.
اینم 6 تا عکسه دیگه از:
مازندران - محمودآباد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mobiledead عزیز از این که عکس گذاشتین ممنون ولی از هالا به بعد سعی کنین یه نمای کوچیک از عکستون بزارین و بجای عکس بزرگ لینکشو بزارین آخه اینجوری هم صفحات سنگین میشه و لودش واسه بعضی ها مشکل میه و هم صفحات از شکل عادی خارج میشه ، دوستان دیگه هم اگه خاستن عکس قرار بدن همین کارو کنن.
زکان گیلانی کی ایسید ..بر بیید ایپیچی صحبت بکنیم
یکی از متون نوشته شده در سایت اینتر نتی وارش " www.waresh.com" در باره بندر انزلی:
کیلومتر ها دور تر از پایتخت شهریست که خانه هایش بیشتر از هر جای دیگر در ایران خیس می شود. روز های بسیاری از سال زیر باران است و صبح های زیادی در مه فرو می رود.مردم شهر مدام به سقف خانه هایشان رنگ های شاد میزنند. اما دوباره فلز ها زنگ می زنند و باران سطح دیوار ها را می شورد و می برد.
نیاکان مردم شهر ، بیشتر به صید ماکیان می پرداختند و با آدمهای آن سوی دریا مراوده میکردند. از نخستین سالها، سینما و جریده و تلگرام داشتند. اولین تشکیلات شهرداری، اولین دبیرستان دخترانه و... جزو افتخاراتی است که مورخین به احتمال یا اطمینان نوشته اند. آنها هتل های زیبا و ساختمان های شکیل و پل های بزرگ ساخته بودند . در فضای باز بلوار، ارکستر می نواخت و در سینما تاتر شهرداری پیوسته نمایش به روی صحنه میرفت.
روسها، ارامنه و بازماندگان مهاجرین لهستانی در کنار انزلیچی های مسلمان ، به خوشی یا به سختی روزگار می گذراندند. خرده فرهنگ ها در هم ادغام می شدند و فرهنگ شهر را شکل می دادند. انزلی شبه جزیره ای است با تمام خصوصیاتی که جزیره ها دارند . از یک سو در آغوش بزرگترین دریاچه جهان و از سوی دیگر در کنار بزرگترین تالاب ها آرمیده است.
مردمش رفتار به خصوص و آرزو های بزرگ دارند.کافه های فراوان و قایق های رنگارنگ دارند. به علم اهمیت می دهند و به سیاست کم توجهند . عاشق ورزشند و متعصبانه پای تیمهایشان می جنگند.
دریا همانقدر که وسیع و دوست داشتنی است ، مهیب و بیرحم و پر تلاطم نیز هست. عصاره رویارویی صیاد و دریا هنوز در خلق و خوی انزلیچی ها موج می زند . انزلیچی ها کمتر از گیلانی های دیگر میخندند . سخت دل می دهند و سختتر دل میکنند.
سلام
گفتم چند تا از عکسهایی که خودم گرفتم رو براتون بگذارم ... اگر چه کیفیت عکسها زیاد نیست ...ولی ...
مکان: روستای علوی کلا آهی (عالی کلا آهی) بخش هراز پی شهرستان آمل :
عکس با اندازه ی واقعی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i22.tinypic.com/2823us6.jpg
عکس با اندازه ی واقعی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i24.tinypic.com/1zyzl06.jpg
عکس با اندازه ی واقعی:
یه نکته که باید بگم ... عکس اول و آخر هر دو از یک جا هستند (البته تصادفی پیش اومد .... خودم بعدا فهمیدم) البته یکی فکر کنم آخری اوایل بهاره و اولی آخرای تابستونکد:http://i22.tinypic.com/zv1ylu.jpg
سلام.
پس اساتید شمالیه ما کجان؟
کسی دیگه نمی خواد عکس بذاره؟؟؟