دوست عزيز گرافيک کارت شما چي هست ؟نقل قول:
Printable View
دوست عزيز گرافيک کارت شما چي هست ؟نقل قول:
دوست عزيز اتفاقا منظورتون رو خوب متوجه شدم، شايد شما منظور منو نگرفتي.نقل قول:
شما اگه به اون سايتي كه گفتم بري ميبيني هيچ فرقي نداره و تمامي برندها و مانيتورها بدون استثنا در عمل ريسپانسشون بالاتر از گفته شونه. و حتي ممكنه كه ريسپانس يه مونيتور به اصطلاح 4 تايي در عمل بالاتر از يه مونيتور 8 تايي باشه.
پس بازم همونطور كه گفتم اين ريسپانس درسته حقه نيست ولي زياد هم قابل اعتماد نيست.
اتفاقا جالبه خدمتتون عرض كنم همين هفته پيش تو يكي از مغازه ها كه كارش فقط سامسونگ بود رفتم و دو مدل رو كنار هم گذاشته بود كه يكي ريسپانسش 4 و ديگري 2 بود. بعد هم يه عكس از سمت چپ مونيتور به سمت راستش حركت ميكرد، براي من هر دو تصوير تار بود!!!(اين يعني اينكه همين زير 8 تا هم هنوز كافي نيست)
راستي اگه يكي لطف كنه و شماره تلفن جايي رو كه بشه ازش مونيتور ويوسونيك رو تهيه كرد، بده ممنون ميشم.
بازم ميگم شما متوجه نشدي ! يا شايدم نمي خواي !نقل قول:
من دارم راجب اعداد صحبت ميکنم ! (اعداد) کاري به برند ندارم ؛ و اينکه در چه مدلهايي صحت داره يا نداره
از نظر عددي تايمي که براي game مناسبه 8ms هست ؛ پس زير اون فرقي حس نميشه
سايتي هم که دادي من پاي ثابت اونجام و مقايسه ها رو هم ديدم id من هم اونجا count dracula هست
جوابي که به من دادي ربطي به چيزي که من ميگم نداره
چه طور ربطي نداره دوست عزيز؟
وقتي قرار شد به اين اعداد اطميناني نباشه پس ممكنه مثلا يه مونيتور 8 تايي هم بيش از 20 تا در واقع ريسپانس بده! پس بايد تست كرد. آره قبول دارم اگه مثلا همه 8 تايي روي 16 تا جواب ميدادن اونوقت شما ميگفتي ما 8 تايي رو ديديم خوب عمل كرده ولي فرض اينه كه ممكنه يكي روي 12 جواب بده يكي روي 16 و ديگري بالاي 20!
در ضمن يه مثال واقعي هم كه زدم يعني به نظر شما چشمهاي من ايراد داره؟!!!
ربطش به اعدادش هست از نظر علمي!(يعني از نظر تئوري اينطور گفته شده که اگه زير 8 باشه جواب game رو ميده)
ولي در مورد خريد جريان فرق داره ؛ شما اول مانيتور ها رو انتخاب ميکني بعد چند جا مثل اينجا پرس و جو ميکني و به چند تا سايت که کار تست انجام ميدن سر ميزني و مقايسه ها رو ميخوني ببيني کدوم به اون چيزي که ميخواي نزديکتر هست
پس نتيجه اينکه اعداد + استفاده از تجربيات ديگران = بهترين انتخاب
سلام .. دست همه درد نکنه ... ولی آخر من نفهمیدم کدوم بهتره کدوم رو بگیرم اون b 8ms با قابلیت پینگ پونگ بازی یا اون bf 2ms ثابت ؟؟؟؟؟؟؟ اقا کسی لینکی رو سراغ اره که عکس بزرگ و واقعی این دو مدل رو داشته باشه ....
دوست عزيز ميشه بدونم شما كجا سكونت داريد؟(يعني تهران هستين يا شهرستان؟)
مثل اينكه آنلاين نيستين!
در هر صورت به نظر من اگه شما در تهران هستيد مطمئنا ميتونيد انتخابهاي بهتري رو داشته باشين.
مثلا از بين اين برندها:
Dell , Viewsonic يا حتي خود سامسونگ ولي نه سام سرويس.(البته اين معنيش اين نيست كه سامسونگهاي ايراني خوب نيستند ولي منظورم اينه كه مثلا 940bw سامسونگ رو ميشه با جستجو در اينترنت به اين نتيجه رسيد كه به نسبه قسمتش با ارزشه، اما مثلا 1750bf رو نه!)
شلام . من ابادان هستم ... این برند ها اینجا گیر نمیاد همون سامسونگ هم یه نمایندگی بیش نداره ..