چرت ترازایرانسل هم هست دوستان؟نا دوماه پیش منطقه ما 3g انتن داشت ولی حالا اصلا وصل نمیشه.
بازهمراه اول بهتره.
Printable View
چرت ترازایرانسل هم هست دوستان؟نا دوماه پیش منطقه ما 3g انتن داشت ولی حالا اصلا وصل نمیشه.
بازهمراه اول بهتره.
در حالت دوال کریر (DC) این سرعت رو گرفتید؟نقل قول:
مودم من نشون نميده مود رونقل قول:
بدون مراجعه به مراکز خدمات، سیم کارت فعلی خود را به سیم کارت نسل4 تبدیل کنید! کافیست #1*2*10*555* را با خط ایرانسل خود شماره گیری و سیم کارت را در نشانی مورد نظر دریافت نمایید.
یا سلام
کسی نرم افزاری برای ریبوت مودم مثلا هر نیم ساعت یکبار میشناسه معرفی کنه ؟
ممنون
طرف ما اومدن تجهیزات دکل رو تماما عوض کردم و چیز های جدیدی هم روش نصب کردم از مهندس خودشان پرسیدم این برای چی هست
گفت برای اینترنت پرسرعت است
گفتم 4جی
گفت پرسرعت تر از 4جی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سرعت 4جی افت کرده
کسی میدونه چه کار کردن؟
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
سلام دوستان میخوام مودم جیبی بخرم ۴جی الان موندم بین دو مدل چی بخرم
D-Link DWR-932_D1 Portable Wireless 4G LTE Modem
و
TP-LINK M7350 Dual-Band 4G LTE-Advanced Modem
تی پی لینکه را یه فامیلامون میگه داشتم هی قطع میشد دیگه نمیدونم والا
Sent from my SM-N9200 using Tapatalk
منm7350 رو دارم هیچ مشکلی نداره واقعا بهترین مودم 4g بازاره تنها ایرادش اینکه ی خورده بزرگه و حمل و نقلش ی خورده سخته واسه این مشکلم huawei e5577 گزینه ی خوبیهنقل قول:
قطعی نداره؟ میشه رو تلگرام عکسشو بدی از مودمت رو پنلشنقل قول:
Sent from my SM-N9200 using Tapatalk
این td.lte هست احتمال 100%نقل قول:
همون 4g ثابت هست و میخاد جایگزین وایمکس بشه .نقل قول:
با همون سیم کارت 4جی خودمون کار میکنه یا چیز دیگه میخادنقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
حدودا 1 ماه پیش هم یکی از دکل های شهر ما رو به همین آنتن های کوچیک تجهیز کردننقل قول:
سلام دوست عزیز . پس از مودمت راضی هستی . میشه باشه اینترنت به لپ تاپ هم از طریق وای فای داد یا فقط دستگاهای اندرویدی میتونن اینترنت بگیرن ؟ با سیم کارت ایرانسل که اوکی هست ؟ این بهتره با خوده مودم ایرانسل مدل d-100 ؟نقل قول:
دوستان کمک فوری . بین مودم d-100 خوده ایرانسل و tp link m7350 کدوم بهتره ؟ من فقط توو خونه میخوام استفاده کنم و حملش برام مهم نیست . میخوام یه اینترنت با کیفت بهم بده . قدرت خوبی داشته باشه . ممنون .
من گوشی 4g دارم. چرا همیشه اون بالای انتن 4g میاد.. ولی هیچ وقت LTE نمیشه! ایرانسل LTE نداره؟
مودم ایرانسل آنلاک نمیشه (فقط با سیم ایرانسل کار میکنه) همین ، ارزش خریدش رو بسیار کمتر میکنهنقل قول:
اگه شرایط ایرانسل تغییر کنه بی استفاده میشه
برای بعضی از گوشی ها شاید 4G بیادنقل قول:
مدل گوشی شما چیه؟
سلام
برای اولین بار همچین پینگی می بینم:n13:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نه خودش مودم داره . با گوشی کار نمی کنه چون باند فرکانسی متفاوتی دارهنقل قول:
انگار سرعت بهتر شده با سیگنال بالای 100 سرعت بالای 1 مگ
مگه میشه؟!!؟! کدوم شهر هستید؟؟ :n04:نقل قول:
سلام.
یک گروه در تلگرام هست که میتونید سوالاتتون رو اونجا مطرح کنید و بهتر در تعامل با هم باشیم
یک تست بکنید بی زحمت و ببینید سایت های چیــلــ.تر شده هم باز میشن؟!نقل قول:
سامسونگ j1نقل قول:
تو شهر ما که lte ایرانسل نصفه نیمست ، من که همه ی سیم کارت ای ایرانسل همو دور ریختم از 3 جی رایتل استفاده میکنم حداقل فول آنتن میده .. برای دانلود هم هیچ فرقی نمیکنه
سلام کدوم مدل مودم الان پیشنهاد میشه بحث پول هم نباشه میخواهم هم adsl داشته باشه هم سیمکارت بخوره
الان بخرم یا بزارم بعد از سال
الان گوگل واسم خوب باز نمیشه که واستون چک کنمنقل قول:
ولی
فکر کنم واسه شما درست باشه
مثلا Huawei ها هم دیدم می نویسن 4G
+
تست امروز
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه در ۲۲ بهمن ماه، ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل ۳۰۷ گیگابیت بر ثانیه بود، ادامه داد: برای نوروز ۹۵ حدود ۲۰۰ گیگابیت به ظرفیت پهنای باند اینترنت اضافه کردیم. براین اساس ظرفیت اینترنت بین الملل به ۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش می یابد.معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه ظرفیت پهنای باند داخلی کشور نیز به ۴ ترابیت بر ثانیه رسیده است، خاطرنشان کرد: مشکلی برای دسترسی به اینترنت از نظر ظرفیتهای پهنای باند در ایام نوروز، وجود ندارد و کاربران هرچه قدر که می خواهند میتوانند از این شبکه استفاده کنند.
جالبه. منم چند وقته نهایت سرعتم رو 32 مگ هست. فک کنم ایرانسل سقف سرعت رو 32 مگ گزاشتهنقل قول:
درسته من توی شیراز هرجا که 4G رو تست کردم سرعت بالاتر از 32 نرفتهنقل قول:
اینم تست الان :
راستش من خیلی از دانلود ایرانسل استفاده نمی کنمنقل قول:
ولی از بیشتر نشده فکر کنم
این سرعت ها رو در دانلود هم می بینید ؟ (سرورهای درست و حسابی )
به نظر میاد ایرانسل هم تقلب میکنه (همون قضیه کش و ...)
+
گذشته از اون نزدیک ترین سرورهایی که speedtest پیش فرض تست میکنه اصلا دیتاسنتر نیستن . به چه کار میاد نمیدونم
تقلبی در کار نیست دوست عزیزنقل قول:
از بیشتر سایت هایی که سرورشون داخل ایران هست با سرعت 3-4 مگابایت دانلود دارم
بفرمایید اینم سرعت دانلود. همین الان :
من پست های دوستان رو که نگاه میکردم میدیدم که خیلیا گفتن چرا ایرانسل سرعت رو محدود کرده روی 32 مگابایت، ایرانسل گفته سرعت نامحدود هست دلیلی نداره محدود بشه و.. حالا جالبه که تا یک سال پیش کسی توی ایران حتی به چشم هم چنین سرعت هایی رو ندیده بود !
بعضیای دیگه هم میان میگن اصلا سرعت بالا به چه درد میخوره وقتی حجمی هست، گرون هست و..
بهتره کمی واقع بین باشیم
بنظر من اگر شرایط جوری بشه که کل کشور بتونه با نسل چهار سرعت 30 مگابایت رو تجربه کنه واقعا کافیه. حداقل تا 1 سال آینده
پس بهتر هست سرعت محدود باشه ولی کل کشور این سرعت رو داشته باشن
من توی شیراز منطقه های مختلفی رو که تست کردم البته بجر مناطق خیلی شلوغ سرعت ثابتی رو داشتم ( بین 20 تا 30 مگابیت ) و اگر این کیفیت حفظ بشه دلیلی واسه افزایش سرعت نمیبینم
مورد بعد واسه کسانی که میگن قیمت بالا هست
من خودم بسته 6 ماهه 30 گیگ 60 هزار تومانی رو دارم
یعنی ماهانه 5 گیگ 10 هزار تومان
هر گیگ 2 هزار تومان
کدوم شرکت اینترنتی توی ایران پیدا میشه که 5 گیگ رو ماهانه 10 هزار تومان بده ، یا هر گیگ 2 هزار تومان
درسته شبکه ایرانسل اصلا stable نیست ، سرعت لود صفحات بعضی اوقات کم هست ولی ایراد هایی که دوستان میگیرن هم واقعا عجیب هست
۲ شب هست این بسته نامحدود درخواست میدم فعال نمیشه بعد صبح ساعت ۷ که خواب هستم پیامش میاد و پول کم میشه، چرا اینجوری شده
Sent from my D6503 using Tapatalk
بکس ! یکی کمکم کنه! با این مودم های ایرانسل میشه دانلود شبانه داشت؟ینی بدون نیاز به برنامه ایرانسل من
متاسفانه نمیشه یعنی برای خرید طرحهای نامحدود ساعتی حتمآ باید برنامه ایرانسل من نصب شده باشه. خودم از مودم استفاده می کنم و راهی برای استفاده از دانلود شبانه پیدا نکردم.نقل قول:
جاي ديگري نسب كنيدنقل قول:
گوشي .تبلت
يا بدين به كسي براتون فعال كنه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad