برگه سفیدمن اومد فرماندهی کل سپاه پادگان آموزشی آیت ا... خاتمی-یزد.
:n02::n02::n19:
Printable View
برگه سفیدمن اومد فرماندهی کل سپاه پادگان آموزشی آیت ا... خاتمی-یزد.
:n02::n02::n19:
برا منم اومد
1 اسفندم
آموزشی: جوادنیا قزوین
منم افتادم خاتمی یزد.کسایی که تکمیلی دارند رو کسی میدونه چقدر نگه میدارن و ایا لازمه کچل هم بکنن یا نه؟نقل قول:
من افتادم 05 کرمان کسی هست بشناسه؟
رفیق من بودش میگفت هتل شده فصل گرم سخته فقطنقل قول:
چه خوب یکی بامن آشنا هست!!!!!نقل قول:
یگان خدمتت کجاس؟؟؟
:n19::n20:
میگن چند روز لباس بدن برمیگردیم.آره باید با4 بزنی
اینطور که معلومه همه جا هتله:n02: پس کجا هتل نیست؟!!!!:n13::n09:
منم خوشحالم دوست عزیز.من سپاه ولی امر پذیرش گرفتم.الانم از یکی از دوستام که اعزامی 1 دی بود پرسیدم گفت پادگان شهدای کرمانشاه بوده صبج که رسیدن تا ظهر کاراشو انجام داده و برگشته و گفتش تکمیلی دارها کچل نبودن که هیچ بعضیهاشون فشن هم بودن :n02:نقل قول:
نقل قول:chi begam vala nazanim yani????manam ansar gerfte bodam vali to bargam zade farmandhi kol sepahنقل قول:
آقا 02 تهران نبود؟؟
بالاخره تو افسریه ست یا پرندک؟؟
کسی که اطلاعات جدید داشته باشه از 02 نداریم اینجا؟؟ کلا هیچکس ظاهرا پست های من یکی رو نمیخونه انگار :n13:
به نظرم لازم نیست.(حالا اگه بقیه دوستان هم تجربه ای دارن بگن ممنون میشم).تو برگه منم زده ستاد فرماندهی کل سپاه حالا نمیدونم به ولی امر یا انصار هم مربوط میشه یا نه؟نقل قول:
ویرایش شد:n02:نقل قول:
درباره پادگانای آموزشی ارتش اینطور باب شده که میگن از 01 به بالا به ترتیب از خوب:n20: شروع میشه و به بد :n28: میرسه.
اکثرا هم راجع به 01 و 02 بد نمیگن.
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
من اعزامی ابان ماه 02 بودم
پرندک ه
امکاناتش مثل 01 نیست ولی هتل ه نسبت به خیلی از مراکز اموزشی
امیر پادگان 02 واقعا" ادم با شعور و فهمیده ای هستش اینو بعدا متوجه میشید عابدی
از چهارشنبه تا شنبه هفته بعد اگه نگهبان نباشی میایی مرخصی
از همون روز اول مرخصی روزبرگ میتونید بگیرید
روز اول که خودتون را معرفی کردید 3 یا 4 روز بهتون مرخصی میدن پس کچل نکنید
هوای پرندک خیلی سرده لباس گرم ببرید . کلاه دستکش
اسایشگاه فوق دیپلم به بالا خیلی تمیز و خوبه، نوسازه
داخل پادگان ATM نبود
دارو به اندازه کافی همراه خودتون ببرید
تا میتونید اب اونجا را نخورید اب معدنی بگیرید
تقسیمات 02 خوبه
تلفن کارتی موجوده . البته دژبانش هم خوبه :n09:
اگه سوالی دارید درخدمتم
سلام
پادگان ولیعصر تهران میدان سپاه برای خدمت چه جور جاییه؟
آقا چه برگه هایی رو لازمه تو دفترچه پر کنیم؟
دادا منم افتادم همونجا. 1 اسفند. فقط دعا کن بیوفتی نصر که هتله وگرنه...نقل قول:
مرسی.نقل قول:
آبان امسال اعزام بودی؟
این گردان نصر و فجر و وحدت داستانش چیه؟
دادا پرندکه منم اونجام بدبختینقل قول:
خداکنه همون ستاد مشترک باشیم نمیدونم والا!!!!!!!نقل قول:
ولی امر وانصار خیلی سخت تره ستادفرماندهی!!!! پست دادناشم بیشتره:n28::n27::n30::n29:
سلام دوستان.کسی در مورد 05 کرمان نیروی زمینی ارتش تجربه ای داره؟لطف میکنید پاسخ بدید.تقسیماتشون چه جوریه؟من از تهران دارم میرم.
منم از شیراز دارم میرم :n11:نقل قول:
شنیدم جالب نیست زیاد، ولی جدیدا قابل تحمل شده! اگه کسی اطلاع دقیقتری میداد خوب بود
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان میشه بگید چقدر حجم وسائل میتونیم ببریم؟ 1 ساک؟ 2 ساک؟ ساک مخصوص داره یا هر چیزی؟ اونجا کمد هایی که میدن چقدر جا داره؟
من هیچ کس از اطرافیانم نیست که تازگی سربازی رفته باشه واسه همین هیچ اطلاعی از اینجور موارد جزئی ندارم:n13:
آقا این پرندک کجاست اصلا؟!!
چقدر به خود تهران فاصله داره؟؟
شهره؟؟ شهرکه؟؟ چیه؟؟ ترمینال اتوبوسی چیزی داره یا نه؟
ویکی پدیا نوشته جزو استان مرکزیه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم پرندک
اینم از راه های رسیدن به اونجا :D برو حالشو ببر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی که برج 12 امسال اعزام بشه کسری جبهه پدر شامل حالش میشه؟
جدی کسی 01 نیوفتاده!!؟؟نقل قول:
من و دوتا از دوستام اونجاییم. از اصفهان میایم.اگر کسی هست اعلام وجود کنه تا هماهنگ بشیم.
به نظرتون واسه عید مرخصی میدن؟
مرسی از راهنماییت. این سایت به راه رو من بعد از اینکه اینجا پست گذاشتم دیدم.نقل قول:
من از اصفهان دارم میرم اونجا، بیشتر میخوام ببینم چه جوریه شهریه، ترمینال و اتوبوس مرتب داره برا اصفهان یا نه؟
الان برم پلیس +10 معلوم میشه کجا افتادم یا هنوز داخل سیستمشون وارد نشده؟
وسیله هرچی کمتر بهتر در حد یه کوله پشتی متوسط که خیلی عالی هست .نقل قول:
وسایلت هم باید از لوازم ضروری سایز کوچیکش رو ببری مثلا یه حوله حموم 2 متر مربعی نبری در حد یه حوله که دست و صورت خوش میکنی که هم کوچیک باشه هم زود خشک شه و برای سایر لوازم هم همین طور.
کمد ها هم برا ما عرض 40 . ارتفاع 100 و عمق 40 سانت بود که برا همه جا یکیه تقریبا" و این اندازه حداقلش هست که باید لوازم رو توش بتونی آنکارد کنی( مشخصات از این دقیق تر! )
منم از تهران دارم میرم 05 کرمان اسمش یکم بد در رفته ولی میگن انگار جدیدا زیاد سخت نمیگرن بلااخص اگر با مدرک بری:n05:
این روزا همه حداقل لیسانس رو دارن، از شانس من که میرم سرباز 0 میشمنقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون از راهنمایی هاتون بچه ها، یه سوال دیگه:n02:
من یکم تنگی نفس دارم، زیاد جدی نیست ولی وقتی میدوم خیلی زودتر از بقیه از پا در میام، اونجا تمریناتشون شدیده؟ اگه شدیده میتونم برم دنبال معاف از رزم ؟:n13:
من که قلبم دچار مشکل نارسائی ولی خقیفه و 100% معاف از رزمم ولی دنبالش نرفتم چون اقدام برای معافیت پزشکی اعزامت رو به تاخیر میندازه.یعنی اسفند رو از دست میدی.نقل قول:
یه سوال:
الان که یکم داریم میریم،اولش دقیقا با خودمون چی ببریم،منظورم اینه که خوب اونجا که استحقاقی ها رو دادن بعدا میگن که برین و لباسها رو اندازه کنین و اتیکت بزنینو...
جوری نشه که زیاد بار ببریم.
بعدش الان خیلی سرده یکی میگفت شما اول که میرین سرتون رو نزنین،اونجا که رفتین بعد اینکه گفتن برین واسه لباس موقع برگشتن بزنین سر رو.
نظرتون چیه؟
پرندک فک نکنم شهر باشه که ترمینالو این چیزا داشته باشه و باس با تاکسی بیای تهران بعد بری ترمینال دیگه! بازم نمیدونم خودمم از نت دارم آمار درمیارمنقل قول:
سلام
من 1 اسفند اعزام هستم ولي هنوز جوابش نيومده كه كجا ميافتم
كي جواب مياد؟
احتمالا تا آخر هفته میاد، پلیس +10 میگه از 20 بهمن به بعد توی سیستمشون میادنقل قول:
ببین من پرسیدم. میگن ریسکیه. اومدی و لباس نداشتن که بدن یا گفتن باس بمونین اون وقت چیکا میخوای بکنی؟!نقل قول:
چیزایی که میبری:
قاشق. بشقاب و لیوان پلاستیکی. خشکبار (خرما خشک، کشمش،شکلات سردو...). قفل کوچیک. زنجیر کوچیک، 1بسته پلاستیک فریزر 100%. یه کیسه یا پلاستیک بزرگ زباله. لباس زیر. ژیلت.صابون جیبی.لباس گرم(کلاه.دستکشو...) دیگه چیزی به ذهنم نمیاد
جوادنیا قزوین کسی نبود؟
الان نظام وظيفه برم ميگه كجا افتادم؟نقل قول:
ممنون.نقل قول:
فقط کله رو چی کار کنم؟:n02:
ببین یه جوری باید مدیریت کنی و وسیله ببری که با احتساب یه ساک بزرگ استحقاقی برای برگشتن دچار مشکل نشی یا احیانا اگه هم موندی وسایل مورد نیاز و ضروری حداقل برای یه هفته رو داشته باشی.نقل قول:
سرتم از من میشنوی بزن، اول و آخرش باید زد، توو خدمت هم کلا قید سرما و گرما و ... رو باید زد، من باشم میزنم، یه کلاه میذارم و میرم که خیالم راحت باشه