سلام دوستان
دانلود شبانه پارس آنلاین چه ساعتی هست؟
Printable View
سلام دوستان
دانلود شبانه پارس آنلاین چه ساعتی هست؟
سلامنقل قول:
2 تا 7
البته تا 7:15 هم رایگان هست اگر قبل از 7:15 دی سی بشید، یعنی حدود ای 7:13 دی سی بشید
دوستانی که سرویسشون رو 4 مگ بسته شده شبا چقدر دانلود دارن؟
یه نفر یه عکس از دانلود شبانش بذاره.چون برا من که رو 4 مگ بستن خیلی با قبل فرقی نکرده.
بچه ها کسی جوابی واسه سوال ما نداره؟!نقل قول:
دوستان الان کسی 2.8 تا 3 گیگ یا بیشتر نمی گیره این شبا؟
البته به غیر اون دوستمون که 7 گیگ می گرفت
این دانلود مال دو هفته پیش هستش اما میخواستم بپرسم چرا دانلود رایگان شما از ساعت 1:50 شروع شده؟ تا حالا تست نکردین ببینین قبل از ساعت 2 هم رایگانه یا نه؟شاید اون ترفند قدیمی تو بعضی مناطق هنوز جواب میده.نقل قول:
و یه خواهش هم داشتم و اون اینکه اگه میشه به آرشیوتون تو گزارش مصرف برین و یه بار دیگه از مجموع دانلود رایگان و غیر رایگانتون تو روز 10 مهر یه عکس بگیرین و بذارین.آخه بعضی دوستان میگفتن اگه در طول روز کم مصرف کنیم سرعت بهتر میشه.البته من فکر نمیکنم این روش جواب بده اما اگه لطف کنید و یه گزارش مصرف از دانلود غیر رایگان و رایگانتون تو روز 9 و 10 مهر بذارین ممنون میشم.خدا را چه دیدی شاید یه ترفندی باگی چیزی پیدا کردیم.
من از 3 تا 7.15 دیشب 2.2 گرفتمنقل قول:
فکر کنم قرعه کشی مهر ماه رو که رد کنیم دیگه به کسی اجازۀ همین مقدار دانلود شبانه هم داده نشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من یک هفته ای مسافرت بودم و دانلود نکرده ام
دو شبه که اودم وو شب اول 4 گیگ و دیشب 3.2 گیگ گرفته ام
دوباره سرعت ها رو آورده اند پاین
سلامنقل قول:
حداقل طول دوره ای که می توانید شارژ کنید سه ماهه هست
اگر مدت زیادی هم بدون شارژ بمونه، یعنی adsl برقرار باشه ولی شارژ نکنید، سرویستون رو جمع می کنند
ممنون دادا وایمکسم همینطوره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
از 1:50 شروع نشده
1:50 کانکت شدم و هیچ استفاده ای نکرده ام و IDM خودش اتوماتیک 2 شروع به دانلود کرده، آره من همه جوره چک کرده ام و فقط 2 تا 7:15 رایگانه
ترفند قدیمی جواب نمیده، حدقال برای منطقه ما، حتی قبلا" هم ترفند فقط برای 6 تا 7 صبح جواب می داد و 12:30 تا 1 رو برای من کم می کرد
یه نکته در رابطه با بحث شمااینکه دانلود های بالای من روزای اولی بود که سرویس رو شارژ کرده بودم، نمی دونم الان هم برای بقیه سرعت ها اومده پایین یا برای من اینطوری شده
من بعد از یک هفته دانلود که نداشتم، دو شبه که 4 و 3.2 گیگ گرفته ام
اینم گزارش 9 و 10 مهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایمکس رو اطلاعی ندارمنقل قول:
اینی که من گفتم برای adsl پارس آنلاین هستش
اینم جدیدترین تست سرور داخل، تهراننقل قول:
سرور باکو
نقل قول:
ممنون از پاسخگوییتون.من الان سه روزه که سرویسم رو 4 مگ بسته شده اما صد رحمت به همون 2 مگ.حداقل سرعتش افت و خیز نداشت.به هر حال من که یکی دو هفته صبر میکنم و اگه وضع همینجور بود زنگ میزنم پارس و ازشون میخوام سرویسمو رو همون 2 مگ ببندن.الان با وجود اینکه خطم رو 4 مگ بسته شده بالاترین سرعتی که تجربه کردم 270 کیلوبایت بوده.اونم نزدیکای صبح.وضع سرعت شما چجوریه؟ mtu رو روی چند قرار دادین؟
سلامنقل قول:
سرویستون چیه؟
من دیشب فکر میکنم تا دور و بر ساعت 5 روی 100، 120 بوده و بعدش روی 200 تا 230
روز ها هم که سرعتم نزدیک های 500، همین الان روی 470
سرویس یک مگ محدود
من هم یک مگ محدود دارم اما روزها سرعتم شرم آوره.البته از وقتی رو 4 مگ بستن.قبلش همیشه تو ساعات غیر رایگان روی 224 کیلوبایت بود.نقل قول:
به منطقه مخابراتی ربط دارهنقل قول:
این روز ها سرعت زیاد خوب نیست
با اشاره کردم که دانلود شبانه من اومده رو 4
سلامنقل قول:
یه نکته دیگه این که استفاده روزانه سرویس من زیاده
تقریبا" هفته ای حداقل 1.5 گیگ
دوستان اگر اصلا روز استفاده نکنی اینترنت و شبا فقط برای دانلود بزاری سرعت خوب میده؟
برای سرعت های بالاتر از 128 پارس آنلاین چه مدارکی را قبول میکنه دوستان؟
نه متاسفنه ربطی به استفاده یا عدم استفاده در روز نداره.نقل قول:
کارت دانشجویی رو قبول میکنن.البته اگه آنلاین تمدید کنید به اون هم نیازی نیست.فعلا پول مهمه و دیگه هیچی.:27:نقل قول:
چه تاپیک فعالی شده اینجا!
روزی 5 صفحه بهش اضافه میشه!
ولی سرعت من خوب که چه عرض کنم، یجورایی ثابت شده! دیگه بالا پایین نمیشه!
اکثرا ثابت شده! با اینکه SNR خطمم پایینه!
:sq_8:
:sq_1:
سلام. ما که ضد حال خوردیم اساسی :sq_3: البته بهتر شد :sq_8: چون این دانلود دیگه داشت ما رو از درس و مشق و دانشگا مینداخت :sq_24:نقل قول:
البته توی ساعات رایگان درسته که سرعتم افت داشته اما پینگ به قوه ی خودش باقیه. یعنی حدود 45 هست.
دوستان سرعت اینترنت شما هم بیشتر شده؟
خیلی برام عجیبه
الان سرعت دانلودم با دانلود منیجر 350 کیلوبایت بر ثانیه هست
و دیشب هم حدود 1.5 گیگ دانلود رایگان داشتم
تا حالا همچین چیزی برای من سابقه نداشته
سلامنقل قول:
بله
چند هفته ای هست که سرویس ها رو 4 مگ بسته اند و تا نزدیک های 500 کیلو بایت بر ثانیه میشه گرفت
برا منم روی 4 مگ ارتقا دادن ولی snr اومده حسابی پایین.الان با 128 نامحدود سرعتم حد اکثر بیشتر 129 نمیشه .در صورتی که تا قبل 4 مگ شدن حداکثر تا 134 هم میرسید.خدا کنه لاقل همین سرعت ثابت بمونه.چون قبلا بیشتر ساعت کم میشد
لعنت به این پارس آنلاین که معلوم نیس چی به چیه !
دیشب باز سرعت پایین بود :(
یه هفته سرعتش خوب میشه بعد تا 3 ماه سرعت پایینه !
آخرای قراردادم سرعتش خوب شده بود و 3 ماه تمدید کردم ولی دیگه همچین کاری نمیکنم !
دوستانی که میخوان بیان پارس راهشون رو 180 درجه کج کنند برن یه شرکت دیگه !
سرعت شبانه ی پارس آنلاین 1/10 شاتل بدبخته که اسمش بد در رفته ( آخرای قرارداد سرعت خوب میشه بعدش که تمدید کردی گند زده میشه توش )
الان 3-4 شبه سرعت دانلود منو ببینید خنده تون میگیره ! شده دآیل آپ ! زیر 11KB دانلود دارم ! بدبختی اینجاس چیزی نگذشته که تمدید قرارداد 3 ماهه کردم ! اینا فکر کردن من گذای اون 30 تومن پولی هستم که تمدید کردم ! یه چند شب بگذره ببینم وضع همینه با 2 تا از دوستام هماهنگ میشیم از این خراب شده میزنیم بیرون بقیه رو هم از مشترک شدن منع میکنیم .
پیشنهاد من فن آوا هستش چون خودم مشترکش بودم ( شاتل رو اطلاع ندارم ) . سرعت دانلود شبانه ی فن آوا تا موقعی که من مشترکش بودم 1KB هم افت سرعت نداشت ! شبا فیکس با سرعت بالا دانلود میکردید
فن آوا نیاید که بدترین جای ممکنه ... یک سر به تایپیکش بزنید حساب کار دستتون بیاد .نقل قول:
خدا بد نده.چی شده؟:10:نقل قول:
من که تا جایی که یادمه شما سرویس 128 داشتی و هرشب 4 گیگ دانلود داشتی و اون موقع ها خیلی از ماهایی که یک مگ داشتیم حسرت اینو میخوردیم که فقط یک شب دانلودمون مثل شما باشه که 128 داشتی.حالا یه دوشب دانلودتون بد شده میخواین بیخیال پارس بشین.شما همیشه جزو راضی ترینها بودی.شما که ناراضی باشی دیگه خدا رحم کنهههههههههههههه.باید فاتحه پارس رو خوند.
حالا از ایناکه بگذریم من پارسال آبان ماه که زمزمه های اومدن پارس تو شهرمون بود و داشتم در مورد پارس تو اینترنت سرچ میکردم اومدم تو این تاپیک و دو تا نظر جالب از شما خوندم که عینا اونو نقل میکنم:
1.(((اصلا به 128 و 256 بودنش ربطی نداره بسنگی به نمایندگی و منطقه ی شما داره که سرعتتون روی چند بسته بشه . من چون با نماینده ای که قرارداد بستم دوستی دیرینه ای داشتم و در فن آوا هم مشترک خودش بودم مثلا خواست بهم یه حال اساسی بده 128 من رو هم مثل 256 ببنده .
این ترفند رو کلا 2 نفر میدونند . یکی من و یکی هم دوستم که با همدیگه شبانه فیلم های حجم بالا دانلود کنیم و بعدش هم هارد به هارد و تبادل اطلاعات .
در مورد نگفتنش هم یه چیزی میدونم که نمیگم وگرنه سادیسم ندارم ملت آزاری کنم . یادمه با یکی از دوستان پشتیبانی که صحبت میکردم گفت یوزر داره و هرروز برای شرکتشون به تاپیک پارس آنلاین این انجمن و یک جای دیگه سر میزنه تا از چند و چوی کار و وضعیت کاربران باخبر بشه . امیدوارم اگر این پست رو دید یادش نیاد من کدوم یوزر بودم !)))
2.(((فرقی نمیکنه که با چه برنامه و یا از چه سرویس و سروری استفاده کنم ... تو این 1 سال و 2 ماهی که مشترک پارس هستم همیشه همین مقدار سرعت و حجم دانلود رو داشتم .
یه ترفندی رو از همون ابتدای مشترک شدن به کار گرفتم که اتفاقا جواب داد و بلا استثنا هر شب بین 4 تا 6 گیگ دانلود دارم . یادمه در شب های که در اوج اختلال و قطعی و وصلی هستیم هم 2.5 تا 3 گیگ گرفتم .
خدایی نمیخوام کلاس بزارم که من فلانم و چلانم و دلتون بسوزه ! ولی میترسم این ترفند رو به بقیه دوستان بگم و یکی از دوستان پارسی اینجا باشه ببینه یا قضیه لوث شه دست در این مورد زیاد بشه و همین یک ترفند واقعی و توپ رو هم محدود کنند دست من هم بمونه تو حنا !!)))
اون موقع میگفتم ای کاش منم این ترفندی که این آقا و دوست دیرینش دارن ازش استفاده میکنن رو منم یاد بگیرم و اجرا کنم.حالا من که یاد نگرفتم هیچ شما هم ترفندت پرید؟؟؟
نقل قول:
از 11 کیلوبایت بالاتر نیومده ؟ جوون من ؟ یعنی ما انقدر نفهمیم ؟ :20:
در ضمن اگر شما اینطوری هستی که من خیلی شک دارم، ( چون این اتفاق ها از پارس آنلاین بعیده ) یا یکی داره از پاهنای باندت استفاده میکنه یا خیلی با این شرکت دشمن هستی.
در ضمن اگرم اینطوری باشه شرایطت دلیل نمیشه بیای اینجا بد گویی کنی عزیز من.
سرویس و کیفیت حتی از 1 کیلومتر به کیلومتر متفاوته !!!
در ضمن این شاتل که عرض کردی سرویس های ART اِش خدا تومن هست با قانون Fair Usage Policy که در شرلیط عادی سرعتتوت رو بالاتر از سرعت خریداری شده نمیبندند ( چون مثلا نامحدوده ) و پس از محدود شدن به 48kbps میرسد و روی این سرعت قفلتون میکنند اینم با این قیمت.
اما همین پارس آنلاین خبیث دزد مزخرف که دوسش نداری برست حتی نا محدود هارو رو 1.5 مگ بسته و پس از محدود شدن تازه رو سرعت اصلی می بنده !
CSSSAEED جان خیلی وقته دوره ی دانلود بالای من به سر رسیده چه با ترفند چه بی ترفند .
من اگر شرکت سرویس دهی مطلوبی داشته باشه تبلیغش برام مهم نیست چون به هر حال هوای کاربرانش رو داره! الان هم اگر حجم بالا دانلود داشتم عکس میزاشتم که بقیه ترغیب شن بیان . به هر حال اگه شرکت هوای مشتری رو داره مشتری هم باید هوای شرکت رو داشته باشه . ولی خب خیلی وقته دیگه سرویس دهی پارس نرکیده . من چون دلم کاربرای نتی تو این دزد بازار پارس و شاتس و امثالهم میسوزه نمیخوام که اونا هم از چاله بیفتن تو چاه .
من دیشب دقیقا با 11 الی 15 کیلوبایت داشتم دانلود میکردم ! شب قبلش بدتر و شب های قبلش به همین منوال ! فقط هم من نیستم اینجور که چند صفحه ای رو مرور کردم همه شبانه شون ترکیده !
به هر حال از ما گفتن بود از بقیه شنیدن و نشنیدن با خودشون .
Koosha Raisi جان من دشمن شرکت نیستم شما کارمند پارس انلاین هستی اومدی تبلیغ ! امثال تو واسه شاتل هم زیاده ریخته تو تاپیکش .
حالا ناقلا نمیخوای بگی اون ترفندت که دیگه جواب نمیده چی بود؟:21:نقل قول:
سرعت شبانه من هم حدود 1 هفته شدیدا افت کرده بود ! کلا 500-600 مگابایت بیشتر حجم نمیداد ! البته یه هفته ای هست که درست شده و بیشتر از 2 گیگ حجم میده ! این اولین باری بود که سرعت دانلود شبانه من اینقدر کم شده بود ! ( البت سرعت شبانه بدون هیچ تغییری دوباره به حالت عادی خودش برگشته ! )
الکس جان :sq_25: واسه منم چار پنج شبه از 200 اومده رو 50 :sq_21: اما به قول دوستمون نباید توقعات مون زیاد باشه. دمش گرم که تا اینجام تونستم طی 20 روز fبا پهنای باند 256 بیش از 45 گیگ دان کنم :5:نقل قول:
اما به هر حال یه ضرب المثلی هست واسه یه جای خیلی دوره !!!!!!!!!!!! که میگه :
به دو چیز دل مبند : 1. به مدرک تحصیلیت 2. به سرعت دانلود شبانه (بلکه روزانه) ی پارس آنلاین :31:
تبلیغ ؟نقل قول:
چطور یک پسر 16 ساله میتونه مبلغ یک شرکت باشه ؟ می خوای شناسنامه م رو هم برات اسکن کنم عزیزم ؟
اون دوستمون بابت نظر شما دلخور بود که این حرفو زد و گر نه هر آدم عاقلی اینو میدونه که یه شرکت هیچوقت نمیاد یکی رو استخدام کنه و بهش پول بده و ازش بخواد که تو یکی از تاپیکهای یکی از فرومهای یکی از سایتهای کشور براشون تبلیغ کنه.نقل قول:
من هم قبلا به پارس آنلاینی بودن متهم شدم.ظاهرا هر کس که به پارس فحش نده مظنون تلقی میشه.