شما هم بگید تورو خدانقل قول:
همه از دم می ریم اونجا
همه جا که دارن پول خون باباشونو می گیرن، حداقل بریم جایی که یکم سرویسش بهتر باشه
Printable View
شما هم بگید تورو خدانقل قول:
همه از دم می ریم اونجا
همه جا که دارن پول خون باباشونو می گیرن، حداقل بریم جایی که یکم سرویسش بهتر باشه
چطوری؟ می شه توضیح بدید؟نقل قول:
ما که سرعتمون افتضاحه
البته تا جایی که یادمه خط 6 وضعش خوب بوده
برنامه رو بازکنید به قسمت option و تب conection رو باز کنید و مثل شکل زیر که گذاشتم تعغیر بدیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا بهتره موقع دانلود چند تا فایل رو همزمان بزارید تا از حداکثر پهنای باند استفاده بشه
اینم دانلود دیشب
خداییش خودتون نگاه کنید دقیقا از ساعت 1 وصل شدم تا 7 ولی 84 مگ کم کرد
دیشب نت اندیشم تموم شد واسه اولین بار اشنای اول شارج کردم همه چیز خوب بود سرعت هم شده 230 و اینکه 2مگ 5 گیگ گرفتم تا اینکه ساعت 2 بعد ظهر نتم قطع شد زنگ زدم 2020 زنه گوشیو برداشت گفت نرماله همه چی من گفتم کجا نرماله اون گفت خاموش روشن کن اوکی میشه من گفتم کردم نشد گفت اینقدر بکن تا بشه !!! منم گفتم باشه ... تا الان قطع بود !! زنگ زدم ساعت 8.30 یک اقا گوشیو برداشت توضیح دادم بهش گفت مک ادرستو بخون خوندم براش گفت داره یکی از نتت استفاده میکنه !! گفت 4گیگ هم استفاده کرده !! گفتم مک ادرسش اونجاست؟؟ حرف نزد !! گفتم 4 گیگ من چی میشه گفت نمیدونم به ما ربطی نداره !!! گفتم باشه ... الان رفتم ریز کارکرد رو دیدم دیدم یکی از کیا شهر بوده که از ساعت 2 تا 8.30 کانکت بوده ... سرتونو به درد اوردن توصیم به شما اینکه مک مودمتونو تو سایت محدود کنین پسورد رو هم عوض کنین.
چه بدشانسی هستی :دینقل قول:
من که نتم 24 ساعته وصله کس دیگه ای نمیتونه استفاده کنه :دی
پیشنهاد منم اینه که 24 ساعت کانکت بمونید :D
خوب من كه تنها دليل اومدنم به مخابرات اين بود كه ديگه هيشكي به مركز 5 سرويس نميده! ولي تو اين چند روزي كه دارم بد نبوده، سرعت دانلود روزانه 200-250، شبانه مياد 100 حداكثر 150 :n27: شبي 2 تا 2.5 گيگ دانلود، چيزي كه قبلا ميگفتن نيست ولي خوبه :n02: پينگشم كه ثابته بازي آنلاين بدون لگ :n12: تا الان ديسكانكت هم نشدم گوش شيطون كر! كيفيت سرويسش عين شاتله كه قبلانا داشتم، با اين تفاوت كه حرفي از محدوديت دانلود نيست فعلا! در كل "تا اين لحظه" راضيم.
اينم مال الانه، 1:05 شب:
سرویست چیه؟ 1 مگ؟ حجمت چند گیگ؟نقل قول:
دوستان سرعت دانلود 1 مگ محدود اندیشه تو روز و شب چنده در حال حاضر هنوز همون 140 یا بیشتر شده؟
مرسی
1 مگ 5 گيگ، ماه ديگه 8 گيگ ميگيرم ولي!نقل قول:
نقل قول:داداش سرعت تو روز اندازه 2 مگ هست حال کننقل قول:
فک کنم تفاوت 1 مگ با 2 مگ تو ساعات رایگان باشه
چون 2 مگ تو شب هم 230 هست ولی 1 مگ 150
آره دادا سرورای دانلود خوب باشه شبی 4.5 گیگ دانلود دارمنقل قول:
ولی صبح بخوام استفاده کنم اصلا حجم جواب نمیده
رایتل محدوده دخانیات ( جاده فومن ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون انتن
کانکت بودم 2 بعد ظهر در حاله وب گردی !! وقتی اون کانکت شد من دی سی شدم !!
کانکت بودم 2 بعد ظهر در حاله وب گردی !! وقتی اون کانکت شد من دی سی شدم !!نقل قول:
محدود کردن مک ادرس بزاریدنقل قول:
پسورد رو عوض کنین
زنگ بزن 2020 بگو کسی که داره دزدی میکنه ازم رو شمارشو بده بعد زنگ بزن بهش هر چی از دهنت در میاد بهش بگو
اندیشه 128 محدود دخانیات مرکز 5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اطلاع نداره؟ممنون میشم.نقل قول:
اونجوری که من شنیدم اندیشه وضعش خیلی خوب شده
جمع کنیم بریم اونجا چقدر طول می کشه؟
آشنای اول که هر وقت زنگ می زنم می گه چند روز دیگه درست می شه!!!!
انديشه داره يوزر گدايي ميكنه دوباره! من كه شده بي نت بمونم بر نميگردم! هر وقت يوزراش كم ميشن 128 رو ميبنده رو 1 مگ! :n09:
انقدر غر زدين آشناي اول منم تركيد!! سرعت دانلودم شده 30 امشب! :n02:
اوضاع نت های ایران چطوریه در حال حاضر؟
سرعت اندیشه، مخابرات، شاتل، پارس آنلاین و ... چطوریه؟
شما خودت ایران نیستی؟نقل قول:
یا هستی و adsl نداری؟
نت های ایران رو نمی دونمنقل قول:
ولی تو رشت هر شرکتی که من می رم قبل اینکه برم عالی بوده بعدش می شه دایل آپ ...:n02:
قبل از اینکه adsl بگیرید با من هماهنگ کنید که اگه منم از اون شرکت سرویس می گیرم شما دیگه نرید اونجا...
شب دومه كه آشناي اول نه سرعت دانلود داره نه پينگ درست حسابي! تعريف كرديما! :n15:
من یکی روزا همش قطعه نتم یعنی هر سی ثانیه وژدانا قطع و وصل میشه
شبا بعد 2 3 شب یکم روبراه میشه
برای من مشکلی نداره بعضی اوقات قط میشه اما بعد 5 دقیقه درست میشهنقل قول:
میخوای یه زنگ بزن بگو شاید مشکلی باشه
واسه من روزا خوبه اما سرعت دانلود شبانه افتضاح شده، "مخابرات محدوديت باند نداره" همين بود؟ :n24:
کسی نمیدونه؟من موندم 2 مگ مخابراتو بگیرم یا 1 مگ اندیشه رو...نقل قول:
یعنی چی؟نقل قول:
رو دو تا خط ای دی اس ال دارید؟
می خواین کوچ کنید؟
جریان چیه؟ قاعدتا اگه از مخابرات سرویس می گیرید نمی تونید مال اندیشه رو بگیرید دیگه!
خبری در راه است
ان شاءلله که خبر خوبیه :)نقل قول:
نه خونه قبلیم اندیشه 1 مگ محدود داشتم سرعت شب و روز 140 بود الان میخوام واسه خونه جدید سرویس بگیرم میخوام بدونم در حال حاضر سرعت 2 مگ مخابرات بیشتره یا 1 مگ اندیشه کسی سرعت الان 1 مگ محدود اندیشه رو میدونه؟نقل قول:
این آشنای اول دیگه چه آشغالدونی بود ، نصیب ما شد ؟؟! نه سرویس نامحدود داره ، نه پینگ درست و حسابی داره ، نه یه سرعت به درد بخوری !!! 256 حجمی سرعت دانلودش از 60 بالاتر نمیره توی روز ! همین سرویس توی اندیشه سرعتش حداقل دو برابر این بود ! از همه جالبتر اینکه هم اطلاعات دریافتی و هم ارسالی رو از حجم کلی کم میکنه ، یعنی اگه بخوای یه فایل 1 گیگی رو دانلود کنی ، حداقل 1.2 گیگ از حجمتون کم میکنه ! من که آخر همین ماه سرویس رو جمعش میکنم میرم توی نوبت اندیشه ! اندیشه سگش شرف داره به این آشغالی که اینا دارن به اسم اینترنت میفروشن ! :n21:
الان دقیقا کدوم سرویس واسه اینترنت نا محدود بهتره سرعت بالا تر و پینگ خوب واسه بازی هردو ویزگی رو داشته باشه
من خونه خودم پارس آنلاین بد نیست راضی ام.واسه داداشم اینا شاتل.ولی فکر میکنم پارس آنلاین بهتر باشه.چون شاتل میگه که اینترنت نامحدود با سرعت بالا.ولی بعد میبینی محدودیت ترافیک حجمی داری .مثلا واسه دانلود روزی 500 meg بعد سرعت اینترنتت در حد تیم ملی میاد پایین
من الان اندیشه دارم مکس سرعت40یعنی با پارس انلاین سرعتش بیشتره؟ من سرویس 256 نامحدود دارم پینگش چطوره؟
من پارس آنلاین 6 گیگ 1024 گرفتم ماکس سرعتم 240:n02: داداشم شاتل نامحدود گرفته 1024 ماکس سرعتش 140 مینشم میگه 90
من قبلنا که اندیشه نبودم بعد اندیشه بودم که نگو مخابرات بود بعد که مخابرات شد 2020 منم پاس دادن 2020-زمانی که اندیشه بودم با 512 داشتم 250 کیلو دانلود می کردم.بعد که رفتم 2020 سرعتم شد 60.خلاصه سرتون رو درد نیارم از 2020 جمع آوری کردم اومدم اندیشه. الان خط خونه روی 4 مگ تنظیم شده با سرعت دانلود 400 یعنیی عالیهههههههههههه. قبلا اندیشه سرعت دانلودم تا 250 بود اما الان شده 400-مرکز 7 هستم 772نقل قول:
والا من که الان از مخابرات جمع کردم اومدم اندیشه با 512 دارم 400 کیلو دانلود می کنم.شما با 1 مگ فکر کنم دیگه 600 کیلو راحت داشته باشیییD:نقل قول:
آقا گل گفتی، اندیشه بودیم راحت بودیم- یه هو ما رو پاس دادن آشنای اول-آشنای اول کجا بود آخهههههه؟نقل قول:
من هم مثل شما سرعتم داغون شده بود در این حد که تا آخر ماه صبر نکردم 10 روز مونده بود گفتم جهنم جمع می کنم می رم اندیشه.
الان برگشتم اندیشه سرعت که خیلی بیشتر شده-قطی هم کم شده