سلام
میدونم سوالم تکراری هست
ولی هرکاری کردم نتونستم از طریق سرچ فروم به جواب سوالم برسم
چطوری میتونم فایل های Mp4 رو از روی 360 اجرا کنم
البته اگه بدون وصل شدن به لایو باشه خیلی بهتره
ممنون
سلام
میدونم سوالم تکراری هست
ممنون
سلام. تا انوجا اطلاع دارم. فقط باید به لایو ولی بشید.نقل قول:
سلام
میدونم سوالم تکراری هست
ممنون
fable 3سلامنقل قول:
مگه ap 2.5 نداره؟
پس چرا روی کنسول من و دیگران اجرا میشه؟
۱.فلگ بکنه
۲.رو داشبورد قبلیه کار میکرد از اول هم
ممنون از راهمایینقل قول:
و یه سوال دیگه که مطمئنم خیلی پرسیده شده
من اگه به لایو وصل بشم امکان بن شدنم هست؟
1.1 LT هست الان فکر کنم
الان همه بن میشن چون ماکروسافت با دادن ورژن جدید داشبورد فریم ویر ها رو تشخیص میده و بن یا فلگ میکنه. شما بهتر تا اومدن LT plus صبر کنید.نقل قول:
ممنون از راهمایی
و یه سوال دیگه که مطمئنم خیلی پرسیده شده
من اگه به لایو وصل بشم امکان بن شدنم هست؟
1.1 LT هست الان فکر کنم
توی داشبورد جدید فلگ میشیم. پس چرا توی قدیمی ها ac و nfs اجرا نمی شی؟نقل قول:
(sry عینه طلب کارا دارم سوال می پرسم:11:)
چرا طلب کارا :31: سواله دیگه :10:نقل قول:
توی داشبورد جدید فلگ میشیم. پس چرا توی قدیمی ها ac و nfs اجرا نمی شی؟
(sry عینه طلب کارا دارم سوال می پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چون ac و nFS داشبورد رو اجباری باید اپدیت کنید. و اپدیت جدیده هم ap رو چک میکنه و در نتیجه بازی اجرا نمیشه
نقل قول:
سلام آقا میثم..
داداش نگفتی ما این اسلیم رو آپدیت داشبورد انجام بدیم یا نه؟:31:
یا حق:11:
فقط این وسط ما بو میدیم که جواب مارو نمی دید
اقا من داشبوردم رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی فیبل 3 رو میزارم صفحه سیاه میشه و بعد میزنه disk unredable دوستان کمک کنن
توی سیستم اینفو این کدها بود
2.0.12583
2.0.1888.0
دوستان من کنسول خودمو ( xbox360 Slim 250Gb Dvd Drive Changed) آپدیت داشبورد کردم هیچ مشکلی در اجرای بازی ها نداره .. الان هم دارم توی محیط لایو میچرخم و بازی Sonic رو دانلود میکنم.:8:
نتیجه ی اخلاقی: فروشنده ها شایعه انداخته بودن اگه اسلیم رو آپدیت داشبورد بکنید دیگه بازی کپی اجرا نمیکنه!!! یارو میگفت بیار من برات آپدیت ه_ک شده میریزم 30 تومن):18: بابا چاپیدن هم حدی داره!!!
نه حل شده اون موضوع. اون قضیه واسه نسخه ی بتا بود. الان با خیال راحت اپدیت کنید:5:نقل قول:
سلام آقا میثم..
داداش نگفتی ما این اسلیم رو آپدیت داشبورد انجام بدیم یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۳۰ تومن؟؟؟؟؟؟؟ اصلا همچین چیزی وجود داره؟ :31: اینا رو از کجا میارید :13:نقل قول:
نتیجه ی اخلاقی: فروشنده ها شایعه انداخته بودن اگه اسلیم رو آپدیت داشبورد بکنید دیگه بازی کپی اجرا نمیکنه!!! یارو میگفت بیار من برات آپدیت ه_ک شده میریزم 30 تومن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا چاپیدن هم حدی داره!!!
ما خودمون که جرات نکردیم امتحان کنیم:19: چون روز اول ۲ تا اسلیم رو اپدیت داشبورد کردیم همون اپدیت که بتا بود و بعد از اپدیت همه بازی های کپی رو play dvd میزنه الان شدن اینه دقه ما حتی دیگه این اپدیت اخری هم زدیم نیومد:41: روزه اولی ۲ تا اسلیم ۲۵۰ گیگ ترکوندیم:41: ولی یه سر به سایت خودم بزنید مشتری هایی خودشون اپدیت کردن و مشکلی پیش نیومد بود و بعدم من لینکشو تو سایتم گذاشتم :8:
سلام
بچه ها من به یه مشکلی تازگیها پیدا کردم که از دوستان می خوام کمکم کنند
من xbox و مانتیور و speaker رو با هم به یه سه راهی وصل کردم اما از دیشب الحالا 2 بار این اتفاق افتاده که وقتی دارم بازی می کنم اسپیر رو که برق در میار م صفحه مانیتور خاموش میشه و مججدا روشن میشه
می خواستم بدونم این از چیه ؟
و آیا به کنسول صدمه وارد میکنه یا خیر؟
ممنون از همه ی دوستان مخصوصا میثم صیام عزیز
سلام. درسته دیگه نباید اجرا بشه :31:نقل قول:
فقط این وسط ما بو میدیم که جواب مارو نمی دید
اقا من داشبوردم رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی فیبل 3 رو میزارم صفحه سیاه میشه و بعد میزنه disk unredable دوستان کمک کنن
توی سیستم اینفو این کدها بود
2.0.12583
2.0.1888.0
نقل قول:
سلام
بچه ها من به یه مشکلی تازگیها پیدا کردم که از دوستان می خوام کمکم کنند
من xbox و مانتیور و speaker رو با هم به یه سه راهی وصل کردم اما از دیشب الحالا 2 بار این اتفاق افتاده که وقتی دارم بازی می کنم اسپیر رو که برق در میار م صفحه مانیتور خاموش میشه و مججدا روشن میشه
می خواستم بدونم این از چیه ؟
و آیا به کنسول صدمه وارد میکنه یا خیر؟
ممنون از همه ی دوستان مخصوصا میثم صیام عزیز
سلام. خوبی پسر؟
سامان قدیما چه جوری بود؟ اینجوری نمیشد؟ اگه قدیما توجه نکردی به این موضوع و الان هر سری این مشکل پیش میاد فکر کنم عادی باشه. ولی اگه قدیما اینجوری نمیشد عادی نیست:31:
30 تومن؟ چه گرون!!!!
یه زمانی 8 تومن بود!!!:13:
نقل قول:
میثم عزیزم ممنون از پاسخت واا تاحالا پیش نیومد بود که اینکاروبخوام بکنم
اما 2 باری که کردم شد
همیشه هم رو باهم روشن و همه رو باهم خاموش می کردم
در حین بازی روشن که میشه نویز میاندازه و خاموش که میشه صفحه مانیتور میره
خب الان باید چکار کنم من که ایکس باک رو ابدیت نکردم پس چرا اجرا نمیشه یعنی باید تا lt plus صبر کنمنقل قول:
سلام. درسته دیگه نباید اجرا بشه
ایکس باکس رو ابدیت کنم حل میشه
فرم ور جدید (LT+) فقط برای اسلیمه یا برا الیت هم هست؟
این جور که C4eva اعلام کرده ابتدا قراره برای Slim عرضه بشه و سپس برای Fat. اما حالا که مشکل اجرای بازی های جدید کپی در داشبورد برای Fat هم مشکل ساز شده احتمالا آپدیت جدید فریمور با عنوان +LT برای هر دو مدل در یک زمان و یا حداقل در فاصله زمانی کوتاه از هم عرضه میشه.نقل قول:
شما بگو ۱۰۰ تومن . اصلا همچین چیزی وجود نداره.نقل قول:
30 تومن؟ چه گرون!!!!
یه زمانی 8 تومن بود!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تا حالا امتحان نکرده بودی چیز معمولی هست حتما کنسول یه ریست میکنه خودشو تا ببینه شما چیزه تازه ای به کنسول اضافه کردین تا صدارو از اونجا بده (مثلا اپتیکال یا ادیو اداپتور). همینجوری میگما دقیق نمیدونم.نقل قول:
میثم عزیزم ممنون از پاسخت واا تاحالا پیش نیومد بود که اینکاروبخوام بکنم
اما 2 باری که کردم شد
همیشه هم رو باهم روشن و همه رو باهم خاموش می کردم
در حین بازی روشن که میشه نویز میاندازه و خاموش که میشه صفحه مانیتور میره
بله باید تا اپدیت جدیده صبر کنیدنقل قول:
خب الان باید چکار کنم من که ایکس باک رو ابدیت نکردم پس چرا اجرا نمیشه یعنی باید تا lt plus صبر کنم
ایکس باکس رو ابدیت کنم حل میشه
برا همه کنسول ها حالا به چند روز تاخیرنقل قول:
فرم ور جدید (LT+) فقط برای اسلیمه یا برا الیت هم هست؟
ها یعنی این داشبورد جدید برای کپی باز ها مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::1 0:نقل قول:
من این داش
بورد آخری هرو میگم ها؟
سلام
آقا ممنون که تا حالا جواب سوال های منو ندادید:27:
من چند روز پیش پشت شهرداری بودم یه فروشنده میگفت کابلی هست که پشت ایکس باکس معمولی ها میخوره و خروجی نوری میده آیا این موضوع حقیقت داره و میشه صدای 5 به یک برای سینما خانواده گرفت ؟
:11:
بسی با داشبورد جدید حال کردیم ، شیطونه میگه برم یه اسلیم هم بخرم :31:
نقل قول:
ها یعنی این داشبورد جدید برای کپی باز ها مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :1 0:
من این داش
بورد آخری هرو میگم ها؟
نسخه ی بتا این مشکلو داشت که وقتی رو اسلیم میزدیم دیگه بازی ها رو نمیخونهنقل قول:
نه حل شده اون موضوع. اون قضیه واسه نسخه ی بتا بود. الان با خیال راحت اپدیت کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خداییش خیلی قشنگ شده.. مخصوصا لوگوی اول برای اسلیم:31:
ما که فعلا داریم هر چی بازی مجانی تو لایو هست رو دانلود میکنیم.. یه pinball گپر آوردم خیلی شاخه:31:
دوستانی که لایو وصل میشن حتما دانلود کنن. Pinball Fx2 (کاملا هم مجانیه)
فرمور من خیلی قدیمیه ، لایو نمیرم :31: باید آپدیت کنم - حسش نیست :19:نقل قول:
نقل قول:
زنگ زدم به یکی دوتا از فروشگاه های پاساژ لباف یکی میگفت 20 تومن یکی هم میگفت 30...
شما اگه دوست داری تشریف ببر پاساژ لباف ببین قیمت کف برای آپدیت داشبورد چقدره:31:
راهی نداره سیو های دوتا پروفایل رو جابجا یا کپی کرد؟
نقل قول:
زنگ زدم به یکی دوتا از فروشگاه های پاساژ لباف یکی میگفت 20 تومن یکی هم میگفت 30...
شما اگه دوست داری تشریف ببر پاساژ لباف ببین قیمت کف برای آپدیت داشبورد چقدره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه یه ادم با انصافی گیر بیاد ارزون بگیره :دی
(باورت میشه شاید تو هفته یه بار اونم مجبور بشم میرم لباف)
خیلی راحت با فلشنقل قول:
راهی نداره سیو های دوتا پروفایل رو جابجا یا کپی کرد؟
باید این رو بخرید :نقل قول:
یا این :کد:http://uk.codejunkies.com/Products/MAX-Memory-2GB-for-Xbox-360__EF000777.aspx
کد:http://uk.codejunkies.com/Products/XB360-Action-Replay-360Powersaves___EF000793.aspx
از دوستان يكي لينك اپديت رو بده ما هم حال كنيم مشكلي برام بعد اپديت پيش نمياد ؟؟ همينطوري فايل رو بزنم فلش وصل كنم اپديت بشه؟
نقل قول:آموزشش رو هم اینجا نوشته :کد:http://download.microsoft.com/download/4/1/D/41D9A2BA-3B48-4BD5-B613-122E7C3A1390/SystemUpdate12611.zip
کد:http://support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx
مثل اینکه متوجه منظورم نشدید:31: الان روی کنسول یه پروفایل دارم...
پروفایل اصلی رو هم ریکاوری کردم... میخام سیو های بعضی از بازی ها رو توی پروفایل ها جابجا کنم
پس فقط این کارتون رو راه میندازه :نقل قول:
کد:http://uk.codejunkies.com/Products/XB360-Action-Replay-360Powersaves___EF000793.aspx
دوستان یعنی اگه الان الیت رو آپدیت کنیم مشکلی نداره ؟!
بازی های جدید اجرا میشه ؟!
فلگ میشیم یا نه ؟!
ممنون و ببخشین یحتمل تکراری پرسیدم .
سلامنقل قول:
دوستان یعنی اگه الان الیت رو آپدیت کنیم مشکلی نداره ؟!
بازی های جدید اجرا میشه ؟!
فلگ میشیم یا نه ؟!
ممنون و ببخشین یحتمل تکراری پرسیدم .
دوست عزیز دور از همه مسائل چرا میخواهین اپدیت کنید؟ شما که نمیتونید بازی های جدید رو تا اومدن فریم ویر جدید بازی کنید. پس بیخیال :31:
نقل قول:
سلام..
آپدیت کنید.. مشکلی هم نداره!!! فقط مواظب باشید بازی هایی که AP 2.5 دارند رو داخل دستگاه نزارید چون شناسایی میشوید:31:
AC BH اگه پچ شده گیر بیارید و باز هم اگر درایو کنسول هیتاچی یا سامسونگ باشه اجرا میشه.
یا حق:40:
این 3 تا بازی از Ap 2.5 استفاده میکنند :
1. Fable 3
2. Assassin’s Creed: Brotherhood
3. Need For Speed: Hot Pursuit (2010)
کد:http://www.gamersworldbd.com/2010/11/list-of-xbox-360-games-with-ap-2-5.html
آقا این قضیه Ap 2.5 چیه؟
یعنی اگه این بازیهارو توی دستگاه بزاریم فلگ میشیم؟
خوب من Need For Speed: Hot Pursuit رو توی دستگاه گذاشتم یه بار
داشبوردت کینکت نباشه فلگ نمیشی:46: آپدیتش که نکردی داشبوردت رو؟ منظورم همین داشبورد جدید آخریه؟نقل قول:
سلام دوستان
اطلاعات من در مورد x360 صفر در نظر بگیرین
من الان میخوام یه 360 بگیرم
جدیدترین مدلی که اومده چیه............؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کپی خور هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
قیمتش چنده ؟؟؟؟
چه ویژگی هایی نسبت به مدلهای قدیمی تر داره................؟؟؟
راستی با وجود اینکه ps3 کپی خور شده آیا x360 بهتره یا ps3............
ممنون
1- مدل new xbox یا همون اسلیمنقل قول:
2- کپی خور هست
3- دروبر 410 تومن
4- ظاهر قشنگتر - امکان اتصال بصورت وایرلس بدون نیاز به ماژول و هارد با ظرفیت بشتر
5- ps3 فقط تو گیمهای انحصاری خوبه در گیمهایی که واسه همه کنسولها بیاد ایکس باکس سرتره و کپی خور شدن ps3 بازم مشکلات خودش رو داره که اگه بخوای آپدیتش کنی باید منتظر دانگل جدید باشی خلاصه یه ایکس باکس بگیر حالشو ببر.