محمد رضا این رو برای سپرت امتحان کنالبته خودت استادی ها ولی من اون وانت مزدا رو مثل سپر تو براق شده بود این کارو کردم درست شدنقل قول:
[prim,env:5,spec]
محمد رضا این رو برای سپرت امتحان کنالبته خودت استادی ها ولی من اون وانت مزدا رو مثل سپر تو براق شده بود این کارو کردم درست شدنقل قول:
[prim,env:5,spec]
با تشکر فراوان از ebicross....
اوه!! چه خبره ؟؟ چرا شاكي ميشي ؟؟:18: ما كه دعوا نداريم!!:41:نقل قول:
نوشته شده توسط iman_allahyari_rad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه تو راست ميگي ولي اين كسي كه به شما ضرر زده به من هم زده چون رفتم بازيشو وقتي مسافرت بوديم خريديم وقتي رسيدم خونمون و امتحانش كردم سي دي ها خام بودن!!
ايني كه ميخواي سرچ كني همينجا پيدا ميشه . پيدا نكردي هم بگو برات بذارم ...
به همين سادگي . :46::31::27:
بچه ها من يه نصف شبانه روز نبودم چه كار هايي كرديد!:18:
دست همتون درد نكنه . خيلي قشنگ هستند.
حامد جان امتحان كردم همونطوري موند :41:
اينم آخرين تغييرات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه تاپيك داره تموم ميشه . يعني تمومه . چون به 500 رسيده فكر كنم ببندنش . بعد بستگي به تصميم مدير ها داره شايد يه تاپيك جديد اجازه دادن باز كنيم شايد هم اين بحث رو تموم كردن . اگه تموم كردن من يه سايت مخصوص جي تي اي ميزنم آدرسشم بعد توي امضام ميزارم .
تاپیک تموم شد و شما جواب من بدبخت را ندادین.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد رضا قشنگ شده (راستي لامپش چي شد)
سلام خوشحالم كه اومدي ايجا كارات هم ديدم عالي بود شما اينجا يه ماشين درست ميكنيد و بعد بازد مودلر براي بازي آماده ميكنيد (توضيح مختصر):21:نقل قول:
تاپیک تموم شد و شما جواب من بدبخت را ندادین.:37::37::37:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!:19::19:
مي بيني كسي جوابتو نميده يعن نميدونيم ديگه