سلام به همه
من یک 3820 اچ پی دارم ، از وقتیکه رو ی یو ای بیش ولتاژ افتاده دیگه روشن نمیشه!!!!
کجا رو باید چک کنم
ظاهر بورد سالمه
خروجی پاورش حدود 17 ولته
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
Printable View
سلام به همه
من یک 3820 اچ پی دارم ، از وقتیکه رو ی یو ای بیش ولتاژ افتاده دیگه روشن نمیشه!!!!
کجا رو باید چک کنم
ظاهر بورد سالمه
خروجی پاورش حدود 17 ولته
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
اساتیــــد پرینتر (p50) من رو سی دی ام نمیزنه....یعنی یا یه گوشه پایین میزنه یا بالا.....
سلام به همگی.
من پرینتر 4 کاره Hp-m1212nf گرفتم مشکلم باهاش اینه که رو سی دیش نوشته 1210 و چندتا مدل دیگه ولی 1212 نیست. درایورشم میخام نصب کنم اونجایی که میگه usb رو وصل کن و روشنش کن تا اونجا میره و درایور پرینتر شناسایی میشه ولی چون ماله این مدل نیست نصب نمیشه....همرو هم نصبیدم ولی باز همینطوره....
رفتم تو سایت خود Hp و درایور 1212 رو دانلود کردم ولی بازم درایور دانلود شده مثل cd خودشه یعنی مدله 1210 توشه و بازم نصب نمیشه....
کسی میدونه مشکل کجاست:13:
یهنی هیچ درایوری واسش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
چه error یی میده؟نقل قول:
دقت کن درایو مربوط به سیستم عامل خودت باشه، به 32 بیت و 64 یبتی بودن اش هم دقت کن.
متن پیغام خطا معمولا مشکل رو اعلام می کنه ها.
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
یعنی روی یه سخت افزار دیگه پرینترت درست کار می کنه، پس مشکل از پرینترت نیس دیگه، ساده ترین راه اینه که سیستم عامل ات رو عوض کنی!نقل قول:
من یه چند کاره کانن (mp630) کهه الان میزنه هدی که رویدستگاه نصب هست مخصوص این مدل نیست (error 0051) . و دستگاه دیگه نه پرینتمیگیره و نه اسکن . به نظرتون ایراد از چیه ؟و اینکه ارزش تعمیر داره یا نه ؟
!!!نمیدونم...نقل قول:
حالا سی دی رو چرا اونطوری میزنه..>؟
یه گوشه بالا میزنه....یا یه گوشه پاییین
سلام دوستان
چند کاره کانن 3010 گرفتم ،اما زمانیکه پرینت میگیرم ، جاهایی از کاغذ که باید کاملا سفید باشند ،مقداری بسیار کمی از تونر را پخش میکنه یا بهتر بگویم، تمام سطح کاغذ را با یک لایه ضعیف میپوشاند ، میخواستم ببینم که مشکل از چیست ، ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید.
سلام
کارتریج 121 رنگی من شارژش کردم و با سرنگ هواگیری کردم و تست روی دستمال هم کاملا اوکیه و هر سه رنگش خوب و قشنگ رنگ میدن. اما نمیدونم چرا وقتی سوار پرینتر میکنم رنگ زرد و آبی اصلا رنگ نمیده رو کاغذ ؟
دوستان نمیدونن مشکلش چیه ؟
تنظیمات پرینتر هم چک کردم اوکیه
نمی دونمنقل قول:
اگر گارانتی داره با شرکت گارانتی تماس بگیر، مشکلات متداول رو انقدر باهاش برخورد کردند که راحت بهت می گن ایراد از کجاش
کسی از دوستان نظری نداره ؟نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD