همه چی آرومه من چقدر خوشبختم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
همه چی آرومه من چقدر خوشبختم....
حالا چرا فکر کردی من دعوا دارم :n13: من فقط جواب پست رو دادم :n05:نقل قول:
ما که خودمون کتک خورده ایم ولی شما اگه می خوای آدرس بده بیام این شاخه گلو :n16: تقدیم کنم کدورتا رفع بشه :n02:
ایمان جان شما همه چیزت با بقیه فرق می کنه شما استثنایی :n02:نقل قول:
می خواستم در همین مورد یه چیزی بگم کف کنی و بیخیال به قول خودت تایپیک spam میشه.
به قول حافظنقل قول:
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم ............ سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور
نقل قول:
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت ........ دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
بابا داغ کنه مودم این که چیزی نیست من مودم دیلینک 2640 هست 24 ساعته و 7 روز هفته به برق بوده وهست تازه 3.5 سالم هس که خریدم آخ نگفته مثل اسب دارم ازش کار میکشم و هیچی هیچیشم نشده:n01:
یادش بخیر،adsl مخابرات مازندران یک زمان چه سرعتی می داد :n01:
نقل قول:
روزبه باز اومدی دل ما مشهدی رو خون کنی مرد حسابی ؟
کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟نقل قول:
راستی اونایی که تو27 مرداد حجمشون کم شد ایا برگردوندن مال من هنوز برنگشته.شماره پشتیبانی5112020هست دیگه؟
سلام.دوستان میخوام برای یکی از اشناها طرح نقره ای بگیرم الان دانلود رایگان داره یانه؟
والا سرعت ها برای من خوبهنقل قول:
تو ساعت 2 شب هم کلیپ از youtube با فیلتر شکن می بینم بدونه اینکه لگ بزنه
حالا بهشون یک زنگ بزن
در مورد اون حجم هایی که کم شده بود ماله من هم بر نگشته بود شکایت کردم بهم برگردوندن
همه جا میخواد spam بده !!!نقل قول:
این متن رو تو همه تاپیک ها کپی پیست داره میکنه:n02::n08:
دوست عزیز چقدر رو قیمت هاشون آوردن؟؟نقل قول:
برا ما که از موفع شروع به کار مخابرات افزایش قیمت نبوده و اخرین تغیرات قیمت مال خیلی وقت پیشه!!! که قیمت کم شد!!!
برا بقیه مراکز استان ها هم همین افزایش قیمت بوده ؟ یا فقط مخابرات شما افزایش داره؟