وقتت رو هدر دادی . به قول خود خارجیها اسکایریم بدون مود مثل بستنی وانیلیه یا همون Vanilla . من یه چند ماه بدون مود بازی کردم و بعدش مود نصب کردم و الان این چند ساله به صورت پراکنده با مود بازی میکنم و دقیقا مثل خودت هم هیچ وقت 50% بازی رو هم نرفتم .
شاید بیش از 200 کاراکتر عوض کردم ولی همیشه به دلایل نا معلومی دوباره بازی رو از اول شروع کردم . مثلا تو همین یه ماه شاید 20 تا کاراکتر عوض کردم . نمیدونم چرا . خودم هنوز موندم توش .
واسه نصب مود هم من واسه همین دوست خوبمون ordi اموزشهای زیادی نوشتم که اگه توی تاپیک سرچ کنی یا 10 تا 20 صفحه بری عقب میتونی پیداشون کنی .
HDT یه تحول خفنی توی اسکایریمه . یه جورایی تعامل اشیای خاص با محیط رو به بازی اضافه میکنه . مثلا موقع دویدن موهات تکون میخوره . یا لباست باد میخوره . یا ... سانسور شد D:
فکر کنم باید همراه یک مود دیگه که این قابلیت رو پشتیبانی میکنه نصب کنی نصب کنی . مثلا این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی پیشنهاد میکنم هنوز نگیری . چون هنوز در مرحله ازمایشی قرار داره و کامل نیست . همونطور که میبینی هنوز توی سایت نکوس نزاشتنش و توی سایت loverslab هست که مودهای ازمایشی رو اونجا میزارن .
راستی یه چیزی . مودهام رو چند روز پیش اپدیت کردم . واسه unofficial patch ها اپدیت اومده . حتما بگیرشون . بازیم خیلی روون تر شده و اون تیکهایی که میگفتم رو دیگه نداره یا خیلی کم شده . حالا نمیدونم از اونه یا نه . چون Bashed patch رو هم این دفعه بهتر درست کردم .