البته بریدن سر گاو و کشتن و خوردن اونها انسانیهنقل قول:
Printable View
البته بریدن سر گاو و کشتن و خوردن اونها انسانیهنقل قول:
بله چون ممکنه زورت نرسه و کتک بخوری وقتی انتظار داری با بزرگتر از خودت دربیافتی و پیروز بشی :biggrin:نقل قول:
پس اصلاح حرف شما میشه: با بزرگتر از خودت درنیافت :thumbsup:
جاخالی دادن هم کار ترسوهاست کسی که ادعای توخالی نیست میجنگه برای عقایدش به ویژه اگه حرفش حق باشه به جای این که فرار کنه و در حال فرار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :rolleye:
دوستان عزیز بحثهای سیاسی و همینطور استفاده از لحن نامناسب و توهین خلاف قوانین است. تفاوت نظرها رو میشه با لحن مناسب و منطقی هم بیان کرد.
لطفا این چیزها رو ادامه ندید.
کل کشور را اعتراضات مردمی در بر گرفته، واقعا چشمگیره، مردم ایران خدا قوت و همراهتان باد. پیروزی با شماست.
متحجر اونی نیست که عرق چین داره
اونی ه که شلوار جین آبی و تی شرت صورتی میپوشه !
تو سال 2022 ایلان ماسک به فکر اینه که آدم بفرسته مریخ تو مملکت ما جین آبی هنوز مساله هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین این اروپایی ها و غربی ها شعورشون هنوز نمی رسه .......که به هر اعتقاد و عقیده ایی نباید احترام گذشت.................و نباید هر اعتقاد و عقیده ایی رو ازاد کذاشت
اللخصوص اگر عقیدشون از نوع رحمانی باشه
ببین من کی گفتم این خط + این هم نشون
ببین تا حدود 15 الی 20 سال دیگه ببین به چه لجنی کشیده بشه جامعه اروپا و آمریکای شمالی............
و اون وقت.....................
و اون وقت وقت و زمان خنده ماست...........................
یه چیزیرو هم بگم فقط شما مخاطب این پست بنده هستید ....یعنی فقط دارم به شما می گم این مطلب رو که بهش فکر کنی ................نقل قول:
تو این 43 -44 سال...............که حقشونو خوره بودن اعتراض کردن ؟؟؟
کردن ها نه که نکردن ولی گسترده نکردن...............
می دونی برادر چرا ؟ الان گسترده شده و همه گیر این اعتراض ها ..........؟
سلام دوستان. این مطلب درسته که ترکیه کسایی که بار اولشون هست که درخواست اقامت میدن، رو رد میکنه؟
نقل قول:
مشکلم برطرف شد. ممنون
سلام. دانشگاه های ترکیه برای تحصیل، فاند هم میدن؟!