آقا جعفر ممنون از پاسخهايي كه داديد.
فقط يه سوال:
نظرت درباره Waltz in 7-8 چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فقط يه سوال:
نظرت درباره Waltz in 7-8 چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا
دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی بیفتی تو حوض نقاشی؟؟؟
میدونی سوال بالایی را برای اولین بار چه کسی و از چه کسی پرسید؟؟؟؟
سلام جعفر جون بازم اومدم آقا منظورم از lp گروه linkin park بودا يعنی تا حالا
هيچی از اين گروه گوش نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
حال و احوال؟
بهترین تاپیکی که تا حالا ایجاد کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشگل ترین و باحال ترین شکلک؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علم تا کجا پیشرفت میکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 ساله بعد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-نظرت در باره رونالدو
2-نظرت درباره سعيد رونالدو
3-اگه مسئول اين تاپيك بودي چه تغييري توش انجام ميدادي؟
4-اگه مسئول اين تاپيك بودي جعفر رو صندلي نشين ميكردي؟
5-خودتو چقدر دوست داري؟
حتما تحقیق می کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این اصطلاحات که نمی دونیم یکمی سوادمون پایین تشریف داره ...نقل قول:
به نظر من بهترینه .. کارشون حرف نداره .. چند تا هم ازشون تصویری گذاشتم ... که خیلی با حال بود..
دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی بیفتی تو حوض نقاشی؟؟؟
نــــــــه !! کی می ره این همه راه رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی سوال بالایی را برای اولین بار چه کسی و از چه کسی پرسید؟؟؟؟
تو از من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم
فقط يه سوال:
بفرما
ندیدم
فعلا
سلام
سیلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال و احوال؟
ممنون ... شما خوبی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین تاپیکی که تا حالا ایجاد کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک پی دی اف اگه تکمیل بشه محشر می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشگل ترین و باحال ترین شکلک؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علم تا کجا پیشرفت میکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا نا کجا
50 ساله بعد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمی کنم ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]