اون ایمیل واسه من هم اومد ! چرا اینجوریه ؟!
Printable View
اون ایمیل واسه من هم اومد ! چرا اینجوریه ؟!
نزدیک شهرری شرکت پارس آنلاین هست ؟
به تک تک بچه های پارس آنلاینی تاحالا یکی یه بار email اومده اما هیچ وقت برا من هیچی نیومده دیگه داره حسودیم میشه
میخوام زنگ بزنم پارس بگم email من رو دارید چرا به من میل نمیزنید:31:
عجب بدبختی ای گیر افتادمیاساعت های کامپیوتر 1 ساعت رفته جلو IDM ما هم تنظیم بود سر 1 که دانلود کنه ساعت 1 دانلود شروع شده در صورتی که سرور ارس آنلاین و ساعت رسمی کشور هنوز 12 رو نشون میداده هیچی نشد تو 6 دقیقه 50 مگابایت از ترافیک ما کم کرد
شانسی اومدم تست کنم ببینم از ساعت 12 فعلی رایگان میشه یا نه دیسکانکت کردم و بعد دیدم از ترافیکم کم کرده بررسی کردم دیدم IDM داره دانلود میکنه
خلاصه 50 مگابایت ما تو کمتر از 6 دقیقه پرید سر این ناهماهنگی ساعت جهانی بیا ساعت داخلی و رسمی کشور
منم همینطور! به منم ایمیل نمیده!:31:نقل قول:
سلام , من کرمانشاه هستم و 256 از پارس انلاین دارم ...
متاسفانه بدون اطلاعات رفتم از اینجا Adsl گرفتم و الان خیلی پشیمونم :|
چون من پینگ خیلی برام مهمه { 24 ساعته بازی میکنم } و پینگ پارش انلاین زیاد تعریفی نداره ...
و وقتی بازی میکنم { Cod4 } مثله جارو برقی از حجم میخوره ...
خواستم بدونم سرویس نامحدود نداره ؟
دقیقا الان که میبینم منم همین بلا سرم اومده....منو باش فکر می کردم ساعت 1 شده!:13:نقل قول:
فکر کنم یه 100 مگی از ترافیکم کم شده تا حالا!:2:
حالم گرفته شد!:19:
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
ساعت P30 هم ساعت 1:40 رو نشون میده...!اما ساعت مملکت یه چیز دیگه میگه!:19::13:
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
ساعت P30 هم ساعت 1:40 رو نشون میده...!اما ساعت مملکت یه چیز دیگه میگه!:19::13:
زور داره آخه لیست دانلودمون هم همچین چیز بدرد بخوری نیست که خیلی هم باشه دانلودشنقل قول:
50 مگابایت من همینطوری الکی الکی پرید :31:
نقل قول:
جدا ؟ یعن 13 روز رایگان ؟:18:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 10 (9 کاربران و 1 مهمان)
benyamin 100, abbas_p, empier games, kar1591, khosro10, mohsensamand, new explorer, ozzy2, x4n
برید بخوابید بابا
این جا که حلوا خیرات نمی کنند