خدمت دوستی که قصد خرید دارند، بنده مک بوک پرو (MD322) دارم که البته با رم 8 گیگابایتی !نقل قول:
میشه گفت تقریبا در حد آک هست. اگه دوست داشتن، ما درخدمتشون هستیم.
Printable View
خدمت دوستی که قصد خرید دارند، بنده مک بوک پرو (MD322) دارم که البته با رم 8 گیگابایتی !نقل قول:
میشه گفت تقریبا در حد آک هست. اگه دوست داشتن، ما درخدمتشون هستیم.
سلام دوستان
من میخوام یهMAC BOOK PRO بگیرم
به نظرتون صبر کنم تا سری جدید بیاد ؟
الان چه مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
من تا 1300$ میتونم هزینه کنم امکان خرید از USA هم دارم
بیشتر هم اتوکد و 3D MAX و PHOTOSHOP کار میکنم
این برنامه ها قابل نصب در مک هست ؟منظورم کرک شده این برنامه ها
سری جدید خرداد ماه معرفی میشن هنوز هم مشخص نیست چ فرقی میکنن
فتوشاپ داره 3dmax نداره اتوکد هم نمیدونم
هر نرم افزاری هم که برای مک باشع کرک شدش پیدا میشه
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم اگه دوستان كمك كنن و راهنمايي كنن ممنون ميشم
1- قيمت لپ تاپ اپل ين ايران و خارج كشور مثلا تركيه و كانادا يا امريكا خيلي تفاوت داره .؟
2- يه مدل هاي از لپ تاپ هم هست كه تو سايست خود اپل زده به اسم refurbished. اينها تو روند توليد مشكل براشون به وجود امده و دوباره تعمير شده اند يا نه؟ميشه بهشون اعتماد كرد و خريد؟يعني قابليت مدل نو رو دارن؟
3-فرق لپ تاپ مك بوك پرو با مك بوك پرو ريتا فقط تو رزولوشن تصوير هست يا تفاوت ديگه اي هم داره؟ چون اختلاف قيمت بالاي داره؟
4- تو ايران قيمت لپ تاپ اپل با اين مشخصات چند هست؟ و تو سايت اپل چند هست؟
13.3-inch MacBook Pro 2.6GHz Dual-core Intel i5 with Retina Display
Originally released October 2013
13.3-inch (diagonal) Retina display; 2560-by-1600 resolution at 227 pixels per inch
8GB of 1600MHz DDR3L SDRAM
512GB Flash Storage1
720p FaceTime HD camera
Intel Iris Graphics
و اين مدل
MacBook Pro 13-inch
- 2.9GHz Dual-core Intel Core i7, Turbo Boost up to 3.6GHz
- 8GB 1600MHz DDR3 SDRAM — 2x4GB
- 1TB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
- SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
- Backlit Keyboard (English) & User's Guide
ممنون ميشم اگه كامل اهنمايي كنيد
چون خيلي بين خريد اپل تو ايران و يا خريد از تركيه يا كانادا شك دارم. ميخوام ببينم اگه تفاوت قيمت انچنايي نداره همينجا بخرم كه گارانتي هم داشته باشه
سلام
زیاد نه از ایران بگیری بهتره مگه اینکه بخوای کاستومایز بخرینقل قول:
1- قيمت لپ تاپ اپل ين ايران و خارج كشور مثلا تركيه و كانادا يا امريكا خيلي تفاوت داره .؟
نمیدونم!نقل قول:
2- يه مدل هاي از لپ تاپ هم هست كه تو سايست خود اپل زده به اسم refurbished. اينها تو روند توليد مشكل براشون به وجود امده و دوباره تعمير شده اند يا نه؟ميشه بهشون اعتماد كرد و خريد؟يعني قابليت مدل نو رو دارن؟
نازک تر شدن حذف درایو نوری سبک تر شدن رم ۸ گیگ...کلا بهبود داشتند مدل غیر ریبنا کم گیر میادنقل قول:
3-فرق لپ تاپ مك بوك پرو با مك بوك پرو ريتا فقط تو رزولوشن تصوير هست يا تفاوت ديگه اي هم داره؟ چون اختلاف قيمت بالاي داره؟
این مدل mgx 92 است که میتونی قیمتش رو سرچ بزنینقل قول:
13.3-inch MacBook Pro 2.6GHz Dual-core Intel i5 with Retina Display
مدل بعدی هم تولید نمیشه و قدیمی هست بنابراین قیمت نداره
..
.\
در کل بهتره بگی با لپتاپ چکار داری تا راهنماییت کنم که کدوم مدل بهتره...
ممنون بابت پاسختون
پس به نظر شما زياد قيمت لپ تاپ اپل تو ايران و خارج كشور فرقي نداره؟ تفاوت قيمتش انچنان نيست كه ارزش خريدن از خارج رو بدون گارانتي داشته باشه؟
من بيشتر كارم محاسباتي هستم. كارهاي محاسبات سنگين دانشگاهي هست. من امكانات لپ تاپو ميدونم چي ميخوام باشه ولي تو اينكه ايران بخرم يا خارجشو موندم و اينكه رتينا بهتره يا بدون رتينا؟ چون من ميخوام درايور نوري هم داشته باشه بهتره.
كارهاي گرافيكي خيلي خيلي سنگيني نميكنم ولي گرافيك هم نياز دارم در حد متوسط به بالا
جواب بيشتر سوالاتمو داديد. ممنون
فقط اگه نظرتون خريد لپ تاپ اپل تو ايران هست كدوم فروشگاه رو پيشنهاد ميكنيد كه بهتره و يه مدلي؟
و يه سوال ديگه اينكه م خيلي تو خو سايت اپل گشتم ولي نتونستم اين مدل هايي كه تو سايت هاي فارسي از اپل هست رو پيدا كنم. اصلا تو سايتش نمينويسه كه مثلا مدل mgx 72 -82- 92 يا هر چيز ديگه .
شما از كجا متوجه ميشيد كه اين لپ تاپ با اين امكانات مثلا ميشه مدل mgx92 ؟ البته اگه رفرنستو غير تطابق دادن ريز امكانات با اطلاعات موجود در سايت هاي فروش فارسي هست بفرماييد
بازم بسيار بسيار ممنونم ار راهنماييتون
مثلا مدل mgxa2 توی سایت اپل ۲۰۰۰ دلار قیمت داره که با دلار ۳۳۰۰ میشه ۶.۶ میلیون ولی توی سایتی مثل ال دیجیتال میده ۶ میلیوننقل قول:
منون بابت پاسختون
پس به نظر شما زياد قيمت لپ تاپ اپل تو ايران و خارج كشور فرقي نداره؟ تفاوت قيمتش انچنان نيست كه ارزش خريدن از خارج رو بدون گارانتي داشته باشه؟
پس اصلا نمیصرفه از خارج بخری تازه هزینه رفت و امد هم هست
در ضمن گارنتی برای محصولات اپل چرت و بی معنی هست و هیچ کاری نمیکنن حتی نمیتونن بازش کنن!!!!
صد در صد رتینا بخرید اصلا غیر ریتا موجود نیست تو بازار درایو نوری هم اکسترنال تهیه کنیدنقل قول:
من امكانات لپ تاپو ميدونم چي ميخوام باشه ولي تو اينكه ايران بخرم يا خارجشو موندم و اينكه رتينا بهتره يا بدون رتينا؟ چون من ميخوام درايور نوري هم داشته باشه بهتره.
كارهاي گرافيكي خيلي خيلي سنگيني نميكنم ولي گرافيك هم نياز دارم در حد متوسط به بالا
من خودم از ال دیجیتال خریدم خیلی سریع فرستادنش پلمپش هم اصل اصل بودنقل قول:
فقط اگه نظرتون خريد لپ تاپ اپل تو ايران هست كدوم فروشگاه رو پيشنهاد ميكنيد كه بهتره و يه مدلي؟
وقتی توی سایت رسمی اپل دات کام یک مدل را برای خرید انتخاب میکنی در مرحله اخر پارت نامبر یا همون مدل رو بهت میگهنقل قول:
و يه سوال ديگه اينكه م خيلي تو خو سايت اپل گشتم ولي نتونستم اين مدل هايي كه تو سايت هاي فارسي از اپل هست رو پيدا كنم. اصلا تو سايتش نمينويسه كه مثلا مدل mgx 72 -82- 92 يا هر چيز ديگه .
شما از كجا متوجه ميشيد كه اين لپ تاپ با اين امكانات مثلا ميشه مدل mgx92
ممنونم دوست عزيز
اين ينك رو هم يه نگاهي بندازيد نظرتون رو بگيد
اينا همون مدل هايي هستن كه بهتون گفتم دوباره refburbished شدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نظر نهاييتون اينه كه از ايران بخرم؟و مدل رتينا
بنظر من نو بخری خیلی بهتره دیگه تصمیم شما
بازم میگم اصلا مدل غیر رتینا توی بازار نیست !!!!!فقط ی مدل چند ماه پیش موجود بود که خیلی ضعیف بود الانم دیگه نیست
در مورد خرید از ایران هم توی پست بالا توضیحات رو نوشتم
ممنون دوست عزيز بابت توضيحاتتون و اينكه وقت گذاشتيد
بابت پاسختون ممنون