رفتم به این مسیر و آی دی رو حذف کردم ولی متاسفانه بازم مسنجرباز نشد همون پیغام رو میده :44:نقل قول:
Printable View
رفتم به این مسیر و آی دی رو حذف کردم ولی متاسفانه بازم مسنجرباز نشد همون پیغام رو میده :44:نقل قول:
سلام..... یاهو مسنجر من مدتیه که هنگامیکه آنلاینم قطو وصل میشه! من آی دی اس ال و مشکل سرعت ندارم و پینگم حدود 25 هست دلیلش چیه؟
ممنون دوست عزیز اما با استفاده از -- یا تروجان میشه بدون اجازه وبکم طرف رو دید . البته این روش هم واسه یاهو ورژن 7 بود سالهاست دیگه عملی نیست خیلی امنیت یاهو رفته بالا .نقل قول:
اما منظور من این بود که به یه سایتی آی دی رو بدی فقط چک کنه ببینه وبکمه آی دی روشنه یا خاموش همین . یه سایت اینجوری پیدا شه خیلی خوبه
من یه ایدی ساختم بعد 20دقیقه امد بیرون وهرکاری میکنم نمیتونم وارد بشمپسوردم درسته چر؟
سلام بچه ها .من تازه عضو سایت شدم بی زحمت یک کمکی به من بکنید
من میخوام اکانت یاهو و گوگل رو پاک کنم چه کار کنم ؟
تو این گروه های یاهو قبلاء عضو شدم الان میخوام پاکشون کنم چه کار کنم ؟
دست همتون مرسی :42:
سلام دوستان امید وارم کسی بتونه به من جواب بدند
یاهو مسنجرم نسخه 11 است وقتی آیدی طرف رو ادد کردم طرف هم ادد کرد آیدی من توی لیست یاهو مسنجر آیدی اون نشون میده ولی آیدی طرف توی لیست یاهو مسنجرم نشون نمیده اصلا نیست هر کاری میکنم ادد میکنم نمیشه حالا باید چیکار کنم اصلا توی آدرس بوک هم نمیره اینم عکسه نظرتان چیه؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حذف کنید و از یه ورژن پایینتر استفاده کنید.
حذف و نصب دوباره رو امتحان کردید ؟ از نرم افزارهای چیزشکن استفاده نمی کنید ؟نقل قول:
نه این فکر رو نکنید همیشه راهش هست. منتها باید یه برنامه نویس خوب بره سراغش.نقل قول:
من منظورتون رو متوجه شدم. تنها راه اینه که تروجان وارد سیستم قربانی بشه و اطلاعات رو برای شما ارسال کنه.
مطمئن هستید پسوردتون درست هست. ممکنه موقع تایپ پسورد کیبورد فارسی بوده یا یه چیزی رو از قلم انداخته باشید.نقل قول:
نمی تونید از بازیابی رمز عبور یاهو استفاده کنید؟
برای deactive کردن اکانت به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید.نقل قول:
* اکانت شما تا 90 روز غیرفعال هست و بعد از این مدت به طور کل از دسترس خارج خواهد شد. طی 90 روی امکان فعال کردن دوباره اکانت وجود خواهد داشت.
در مورد gmail در تاپیک خودش سوال بفرمایید
برای اعمال تغییرات و یا حذف گروه های عضو شده در یاهو از این آدرس استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار رو حذف کنید و از ورژن پایینتر یاهو استفاده کنید.نقل قول:
نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم چند ورژن جدید و قدیمی نصب کردم بازم حل نشد.
من ورژن قدیمی ندارم خوب شد شما گفتید من فکر میکنم در هنگام ادد کردن یخورده هنگ کرده دیگه برطرف نمیشه ولی کسای دیگه رو راحت میتونم ادد کنم مشکلی ندارم اون آیدی که من ادد کردم نشد فقط با این آیدی که میخواستم ادد کنم مشکل دارهنقل قول:
دوستان آیا میشه من مال دیگران رو ادد کنم بره توی لیست ولی مال اون نره ؟؟؟؟آیا میشه یا خیر؟؟؟اگر میشه یه توضیح بدید ممنون میشم