با درودنقل قول:
ممنون از پاسخ جامع شما. فقط نمی دونم چرا هیچ کجای پستتون دکمه تشکر نداره! من توی این فروم فعالیت نداشتم و نمی دونم چه جوری از پست یه کاربر تشکر کرد!
اما باز هم یه سوالایی برام پیش اومد/ و البته ماشین رو به یه صافکار و مکانیک نشون دادم که نظرات هر کدوم رو می گم.
صافکار و نقاش که گفت ضربه اساسی نبوده و ماشین سالمه. به مکانیک هم گفتم یه نگاهی بندازه و غیر از اون مسائل بهش گفتم ماشین ظاهرا بوی کمپرس میده! آخه وقتی داره درجا کار می کنه بوی 405 خودم وقتی کمپرس داشت رو می ده!! ولی مکانیک هم نگاه انداخت و درب روغن روی موتور رو باز کرد و گفت موتورش سالمه فقط خیلی کثیفه! (توی خود موتور، آخه درب موتور توش روغن مثل ژله بسته بود) و گفت انگار صاحبش خیلی نمی رسه به ماشین! و دیر به دیر روغن عوض می کرده و آب رادیاتور رو هم تا حالا عوض نکرده! (که دقیقا همین طوره)
راه کارش این بود که دو سه بار با کیلومتر پایین روغن و آب رادیاتور رو عوض کنم تا موتور تمیز شه و رادیاتور هم رنگ آبش مرتب شه. حالا برادر من می گه نمی خواد چند بار عوض کنی و یه بار قبل از تعویض روغن جرم گیر موتور بریز توش و بلافاصله روغن رو تعویض کن. به نظر شما راه حل مناسب کدومه؟
و در مورد پاسخ شما آقای کسری عزیز،
والا آب رادیاتور انگار از دربش نشتی داره و دیدم وقتی یه کم داغ میکنه از دور درب رادیاتور خالی می کنه و کل اون ناحیه رو نارنجی کرده این مشکل! حالا باید یه درب رادیاتور بگیرم که نمی دونم برند خاصی هست یا نکته خاصی هست یا نه.
در مورد چربی آب هم، وقتی ماشین سرد بود بازش کردم، یه لایه خیلی نازک چربی نارنجی روی آب بود! حالا نمی دونم تا چه حد بحرانیه.
در مورد درب موتور هم که وقتی موتور روشنه بازش کردیم کف یا بخار یا دودی نبود، فقط خود روغن به صورت ژله ای توی درب موتور جمع شده بود (روغن سیاه)
در مورد ترموستات که فرمودید سالم باشه، آیا خودم می تونم بررسی کنم که سالمه یا باید به تعمیرکار نشون بدم؟
در مورد شست و شوی موتور هم، مگه با گازوییل لوله ها و اتصالات پلاستیکی خشک نمی شن؟ آیا ضرری نداره؟
باز هم ممنون از این همه وقتی که میذارید، کارتون واقعا با ارزشه. این اطلاعات رو هر کسی در اختیار آدم قرار نمی ده اون هم رایگان و تازه با صرف وقت. تنها جبرانی که می تونم بکنم اینه که دعا کنم که خیر ببینی و جایی گیر نیفتی!