سلام.بچه ها وقتی فرمونو درجا تکون میدم صدای لاق لاق از فرمون میاد . چیز مهمیه؟؟
Printable View
سلام.بچه ها وقتی فرمونو درجا تکون میدم صدای لاق لاق از فرمون میاد . چیز مهمیه؟؟
صدای توپی فرمانه که احتمالا حرابهنقل قول:
اگر هم توی دست انداز فرمون میزنه وصدا میده یا یک دور که کامل میچرخونید تقه میکنه مال جعبه فرمانه
آقا این شیشه جلوی کیلومتر شمار رو چطوری میشه عوض کرد ؟! جدا از کیلومتره یا یه تیکست ؟! ماله من خط و خش افتاده و تمیز نیست میخوام عوضش کنم !
آقا این شیشه جلوی کیلومتر شمار رو چطوری میشه عوض کرد ؟! جدا از کیلومتره یا یه تیکست ؟! ماله من خط و خش افتاده و تمیز نیست میخوام عوضش کنم !
تا جایی که اطلاع دارم گیر نمیاد مگر اینکه اوراقی و داغی باشه .نقل قول:
یعنی مثلا یکی شیشه کیلومتر حالا طوری بشه که بشکنه باید چیکار کنه ؟! باید کلش رو تعویض کنه یعنی ؟!نقل قول:
تا جایی که اطلاع دارم گیر نمیاد مگر اینکه اوراقی و داغی باشه .
آقا یه سوال مبتدی هم دارم ! نحوه عمکلرد سیستم صوتی استاندار ماشین چطوریه ؟!!
من سر انتخاب یه ترک مشخص هم مشکل دارم !! یکبار >> رو میزنم میره ترک بعد یه بار دیگه میزنم میره فولدر بعدی !! در مورد کنترلر کنار فرمان هم همین مشکل رو دارم !! کسی آموزشی از نحوه کارکردشون داره ؟!
مرسی
عوض کردنش واجبه؟ قیمتش اینا چنده؟نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام
چند روز بود چراغ استوپ بالا ماشین موقع روشن کردنش چشمک میزد و تیک داشت یا دیر روشن میشد تا اینکه امروز روشن شد و خاموش نشد دیگه حتی با خاموش کردن ماشین بردم تعمیرکار میگه باید bsi عوض بشه همون جعبه تقسیم نزدیک باطری 206 مدل 89 لیمیتت هست.
درسته باید اون جعبه تقسیم نزدیک باطری عوض بشه بخاطره یک استوب بالا؟ حدود 300 تومن پولشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
بچه ها وقتی با ماشین حرکت میکنم یه صدایی مثه زوزه از تو موتور و احتمالا گیر بوکس میاد ، مال چیه؟؟ خیلی رو مخه! ماشینم ۲۰۶ تیپ ۵ مدل ۹۰ و ۷۰ تا کار کرده
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk