فریم ویر رو برین از سایت خود هارد بگیرید درست نشد اونکارهای دیگرو بله باید بدید بیروننقل قول:
Printable View
فریم ویر رو برین از سایت خود هارد بگیرید درست نشد اونکارهای دیگرو بله باید بدید بیروننقل قول:
مدل هارد رو رو تو گوگل سرچ کنیدنقل قول:
همونطرو که گفتم یا باید بزارین رو تست که بدسکتور ها و سکتور های delay رو درست کنه که این کار خیلی طول میکشه low level format هم تست کنید فریم ویر هارد رو هم آپدیت کنید
درست نشد باید بدید بیرون پلاتر تعویض کنند
ویندوز رو عوض کنید و بدون اینکه mycomputer و my document رو باز کنید درایو های دیگرو اسکن ویروس بکنید یا با آنتی ویروس یا به روش سرچی از runنقل قول:
اگه ویروسی نبود و باز هم مشکل بود یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید اینجا
معمولا ویروس باعث خرابی در فریم ویر و ایجاد بدسکتور هم میشود
مدل هارد منو تو سايت نزده اصلا.تورو قران كمكم كنيد كلافه شدم ديگه 4 ساعته دارم ميگردم به هيچ نتيجه اي نرسيدم.نقل قول:
مدل هارد رو تو گوگل سرچ کردین ؟نقل قول:
اره 4ساعت گشتم بهيچ نتيجه اي نرسيدم مدلش mk3252gsxهست تو خود سايت توشيبا هم نبودنقل قول:
احتمالا فریم ویری براش نیومده برای فریم ویر باید بدید بیرون یا با رابط به حالت قبل برگردونن یا با pc3000 آپدیت کنن و تعویض پلاتر
کاری که شما میتوندی انجام بدین اسکن hdd regenerator است که خیلی طول میکشه و ممکنه درست کنه هارد رو و low leve format
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]این الن یعنی چی ؟نقل قول:
حالا چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببرید رو تست hdd regenerator و بزارید در داس اسکن کامل بکنه و نتیجرو بگیننقل قول: