بابا یک RPG حرومش کن. البته اگه پول داری.نقل قول:
Printable View
بابا یک RPG حرومش کن. البته اگه پول داری.نقل قول:
بعد از شکستن پل (صخره) وسکر دنبال شما میاد و بعد از مدتی قلبش از پشت نمایان میشه که در اون موقع باید شوا به اون شلیک کنه (ترجیحآ یک اصلحه خوب بهش بدید) بعد دنبال شوا میره, زمانی که شوا از صخره آویزونه شما باید به وسکر شلیک کنید تا حواسش پرت بشه و شوا نجات پیدا کنه (ترجیحآ با دوربیندار به سرش شلیک کنید) بعد از نجات شوا, جلوی سنگ تقریبآ گرد برید و دکمه هایی رو که میگه بزنید تا مسیری برای عبور شوا باز بشه و در انتها با هم به بالای منطقه (محوطه ی دایره شکل) برید, در اینجا با وسکر بجنگید تا وقتی که قلبش از جلو نمایان بشه بعد با قویترین سلاحتون شروع کنید به شلیک کردن بهش تا یک حالتی مثل تلو خوردن بهش دست بده بعد سریع برید پشتش و دکمه ای رو که میده بزنید و در ادامه هم دکمه های مورد نظر دیگه رو بزنیدنقل قول:
آقا کسی از دوستان می دونه چی جوری باید مرحله ی آخر رو رد کرد ؟
این یارو چرا نمی میره ؟ من تیر هام تموم می شه!!!!
چی کار کنم ؟
Resident evil 5 gold edition خبری دارید.
دوستان عزیز من می خواهم بازی Resident evil 5 gold برای xbox360 بگیرم از سایت زیر بگیرم ولی در یک مغاز ه می گه باید به دا خل سایت xbox بری و از انجا دانلود کنی ولی ف ی ل ت ر ه تازه فروشنده اون مغازه گفت: اگر بخری بازیش نصف کاره ولی خودش نی فروخت باید چه کنم؟
[CODE]http://khorgin.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=6& flypage=flypage.tpl&product_id=804&option=com_virt uemart&Itemid=53&vmcchk=1&Itemid=53/CODE]
جوابم چی شده بچه ها؟
تا جایی که من میدونم ، GOLD رو باید اورجینال بخری که بتونی DLC هاش رو دانلود کنی و گرنه با 5 هیچ فرقی نداره .
چطوری اینو دانلود کنم؟ DLC
باید وصل شی به لایو و کد مخصوص دیکست رو وارد کنی بعدش خودش مثل اینکه بلده چی کار کنه :31:نقل قول:
اساتید گیمر گرامی میدونم خیلی وقته این بازی رو همتون تموم کردید
حالا سوال دارم از عزیزان
سیستم من :
ati 5470 1gig real از دایرکست 11 هم پشتیبانی میکنه
رم 4
گیگ ddr3
ویندوز 7
این سیستم باید بدون مشکل بازی رو اجرا کنه .. درسته؟
چه نکاتی در هنگام خرید بازی بهش توجه کنم ؟ مثلا مشکل کرک و این حرفها نداره؟
نسخه قبلی یعنی 4 رو پیسی به نظرم اصلا جالب نبود ... چون فکر کنم تبدیل شده از ps 2 به pc بود .. اینم همین مشکل رو داره ؟ یا اینکه واسه pc کاملا دادن ؟
باید بدون مشکل بازی رو اجرا کنه.نقل قول:
بعدش باید بگم ، این نسخه ای که من دارم ، اصلا کرک نداشت. ولی باید حواست باشه اون نرم افزار ماکروسافت باهاش باشه. Game For windows Live.
راستی این نسخه ی PC هست که اگه بخوای با Joystick بازی کنی ، میشه مثل Xbox360، ولی با کیبورد مثل PC هست ، برخلاف RE4 که نسخه Xbox رو تبدیل کرده بودن.
میشه توضیح دهید چون من 3 روز پیش خریدم.نقل قول:
دوست عزیز اگه شما نسخه اورجینال این بازی رو دارین پس حتما باید یک username و password هم داشته باشین تا بتونین به سایت اصلی اون وصل شده و DLC منتشر شده رو دانلود کنین
اگر هم نسخه اصل رو ندارین که باید به دنبال نسخه اصل اون باشین...البته اگه همچنان طالب DLC های اون هستین