تاریخ دقیق : 2 نوامبر 2010نقل قول:
یعنی دقیق 35 روز دیگه .
کد:http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo52/index.html
Printable View
تاریخ دقیق : 2 نوامبر 2010نقل قول:
یعنی دقیق 35 روز دیگه .
کد:http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo52/index.html
اصل سوالم این بود که وقتی میگن 35 روز دیگه دقیقا تو همون روز بازی میاد یا این که ممکنه که حرفشون 2 تا بشهنقل قول:
تاریخ رلیز توی اروپا و آمریکا دقیق همینه ، توی ایران هم معمولا 10 روز بعد میاد . از الان هم توی فروشگاه های بزرگ مثل زاتورن دارند ماکت هاش رو نصب میکنند . کامل شد ازشون براتون عکس میگیرم :31:نقل قول:
ما که این همه سال منتظر موندیم خب 10 روز هم رو اون 35 روز چیزی نمیشه دیگه....:46:نقل قول:
داداش من مثل اینکه درست متوجه نشدم !! شما Keyboard BT داری ؟!نقل قول:
میلاد جان بی انصافی نکن داداش :31: GOW 3 بعد از 3 روز اومد !! تاجرامون فهمیدن نون تو چیه :31: !!نقل قول:
من موندم دانگل بخرم یا نخرم آخه مغازه دارا می گن اگه بازی بیاد که قطعا می آد که فریم ور بالاتر از 3.41 بخواد با این دانگل های موجود نمی شه بازی رو اجرا کرد ! من منتظرم یه بازی بیاد که فریم ور بالاتر بخواد ببینم می شه مثل PSP بازی هاش رو پچ کرد بعدا بخرم ...
البته یه مغازه بود دانگلش می گفت قابلیت آپدیت داره گرون ترم م یداد ، اونجا که صاحب نداره تقریبا شک ندارم یارو دروغ می گفته که بفروشه ... ولی دانگلش حداقل با چسب برق بسته بندی نشده بود !
تا اونجا که من فهمیدم قابلیت اپدیت هم دارن. و اینکه جاهایی هستن که کارشون تمیز باشه:46:نقل قول:
من موندم دانگل بخرم یا نخرم آخه مغازه دارا می گن اگه بازی بیاد که قطعا می آد که فریم ور بالاتر از 3.41 بخواد با این دانگل های موجود نمی شه بازی رو اجرا کرد ! من منتظرم یه بازی بیاد که فریم ور بالاتر بخواد ببینم می شه مثل PSP بازی هاش رو پچ کرد بعدا بخرم ...
البته یه مغازه بود دانگلش می گفت قابلیت آپدیت داره گرون ترم م یداد ، اونجا که صاحب نداره تقریبا شک دارم یارو دروغ می گفته که بفروشه ... ولی دانگلش حداقل با چسب برق بسته بندی نشده بود !
و اینکه منم شنیدم که بازی ها رو پچ میکنن
کسی از این دانگل ها گرفته.........؟؟؟نحوه عملکردش چجوریه........!!:13:
راستی 500 صفحه ای شدن تاپیک رو هم تبریک میگم.....:20:
محمد جان من میخوام بگیرم. تست میکنم جوابشو میدم البته اگه کسی قبل از من نگیره :31:نقل قول:
جسارت نباشه ولی من یه سوال واسم پیش اومد...نقل قول:
شما حد اقل 1.5 ملیون تا حالا پول بازی دادین ( خودتون گفته بودین خیلی وقت پیشا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و کلی بازی انحصاری PS3 دارید ( که عکسشونو یه بار گذاشتین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با
این وجود خیلی از بازی هاتون رو اصلا بازی نکردین یا خیلی کم بازی کردید ( uncharted 1 , GOW 2 , resistance 2 , yakuza 3 ,و ..و ....LBP... و.... ) و فقط U2
, GOW 3 , HR , KZ 2 , MAG رو دوس دارین ، چرا دنبال دانگلین !!!! ... !!!! ...
شرمنده اگه فضولی کردم:11: