مودم از کجا خریدی چند؟نقل قول:
راضی هستی؟ نسبت به سیگنال گوشی چقدر اختلاف داره آنتن دهی؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
Printable View
مودم از کجا خریدی چند؟نقل قول:
راضی هستی؟ نسبت به سیگنال گوشی چقدر اختلاف داره آنتن دهی؟
٦٠٠ خريدمنقل قول:
اره راضي هستم
يه هواري b315 هم واسه دوستم گرفتم از اون يه كم بهتره دريافت سيگنالش
استيبل هم هست كاملا
حداکثر چند کیلومتر برد داره؟نقل قول:
اين سوالي كه ميكني اصلا جواب ندارهنقل قول:
چون همه چي به جايي كه هستي تعداد ساختمون ها جايي كه مودم هست و اينا ربط داره
نسبت به ايفون ٦ اس پلاس ميتونم بگم در يك نقطه حدود ٢٠٪ انتن دهي بهتري داره و سرعت بالاتري
مثلا با ايفن سرعت ٩ مگ گرفتم يا مودم سرعت ١٣.٥ ميگيرم در همون لحظه
600 از دیجی کـالا ؟ من 420 گرفتم از نمایندگیش . به نظرم دیجی در این زمینه بهت ظلم کرده:n04:نقل قول:
الان شده ٤٢٠نقل قول:
من خيلي قبل گرفتم
٢ ماه اينطورا
اون موقع ٦٠٠ بود اولش بود الان قيمت افت مرده همين حدوداست كه شما ميگي
منم همون دو ماه پیش گرفتم . قیمت دو ماه پیشش هم حدود 420 بود . جریان این مودم اینه که تا یه مدت اولش که وارد شده بود انحصار فروشش دست دیجی کالا بود با قیمت 600 که به خیال خودش 100 هم برای یه مدت تخفیف زده بود حدود 500 میداد . مدت انحصار فروش هم که تموم شد همچنان تا یکی دو هفته پیش دیجی کالا مودم های توی انبارشو با قیمت 600 میداد در حالیکه قیمت توی بازار 420-450 بود . خواستی برات لینک نمایندگی رو میفرستم که قیمت دو ماه پیشش 420-30 بوده .نقل قول:
میخوام بدونم ارزش داره بگیرم یا نه، تقریبا ساختمان زیادی نیس فاصله حدود 10 تا 15 کیلومتر با گوشی سیگنال فورجی حدود 119 هس، مودم هم میخوام تقریبا فضای باز و توی ارتفاع بزارمنقل قول:
به نظرم با مودم بشه ٩٠ اينطورا سيگنالشنقل قول:
مودم هم اگه بتوني فضاي باز بزاري كه خيلي خوبه
با انتناش هم بازي كني ميتوني يه جايي يهو فركانس بهتري بگيري
ايرانسل هم كم كم داره وا ميده
سرعت و سيگنال روز به روز كمتر ميشه
هر چي تبليغ ميكنه مشترك بيشتر ميشه كيفيت كمتر ميشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
میگم شما هم امشب ساعت 10 به بعد اینترنت قطع شد و شد اینترانت؟ رو سیم کارت ایرانسلنقل قول:
از دیشب نت قطع شده فقط واسه من تلگرام باز میشه. (مشهد- معلم)نقل قول:
اره دیشب شبکه مشکل داشت الانم تقریبا هست.نقل قول:
نشونشم اینه که تلگرام باز نمیشد اما بعضی از سرورهای خارجی جواب میداد. ظاهرا بعضی مسیرها اختلال پیدا کردن
( فعلا چند روزی مشهدم)
سلام دوستان. یه موضوعی چند وقته هست ذهنمو درگیر کرده...
من سه روز پیش یه مودم D100 از نمایندگی رسمی ایرانسل در شهر تهران خریداری کردم. موقعی که داشتم مودم رو تحویل میگرفتم دقت نکردم که جعبه ش پلمپ باشه.
خونه که رسیدم دیدم پشت جعبه نوشته از تحویل بسته باز شده خودداری کنید. خواستم ببینم کسایی که مودم خریدند (از نمایندگی های ایرانسل) همچین قضیه ای پیش اومده براشون؟
مودم به نظر نو میاد، فقط در سمت راست مودم موقع فشار دادن لق میزنه و نایلونی روی همون قسمت هم وجود نداشت موقع خرید، یعنی به نظر میاد در اون قسمت باز شده...حالا نمیدونم از طرف خود شرکت ایرانسل این اتفاق افتاده یا نه.
چون نمایندگی رسمی هم بود (واقع در بازار میرداماد) من موقع خرید اصلا شک نکردم... اگر هر کسی راهنمایی یا تجربه ای از خرید داره ممنون میشم در اختیارم بذاره...واقعا رفته رو اعصابم:n01::n01:
با این چیزایی که گفتی صددرصد مودم نو نیست و شما هم بعد از سه روز در این مورد نمیتونی کاری کنینقل قول:
دیشب فقط مشکل داشته؟ هههه. من 24 ساعته مشکل دارم. همه جای مشهد همینطوریهنقل قول:
Sent from my LT25i
قبلا سر قیمت بسته های سریعا اعتراض میکرید الان حدود چند ماه بشدت مشکل داره
بیشترین مشکل با سایت خارجی و بعضی مواقع هم داخلی مشکل میخوره
چرا اعراض همگانی نمیکنید تا مشکل حل کنن
بی فایده هست زنگ میزنی 700 شماره پیگیری میدن فرداش از پشتیبانی زنگ میزنن که مشکل حل شد اگر بگی اره میگن از سمت اونا نبوده اگر بگی نه میگن خب پیگیری میشهنقل قول:
Sent from my LT25i
ممکنه از طرف خود شرکت باز شده باشه؟ مثلا برای اینکه مودم رو لاک کنن یا ...
چون بعید میدونم حتی اگر نو نباشه انقدر ناشی بازی در بیارن یه چسب کوچیک نزنن رو در جعبه که مثلا نو هست...
فقط دنبال یه دلیل میگردم که قانعم کنه مودم دست دوم نبوده
اگر هم کسی تجربه خرید مودم (از نمایندگی) داشته، لطف کنه بگه جعبه ش پلمپ بوده یا نه...با سپاس
1 gig هفتگی خریدم. هنوز 40 MB مونده ولی یه دفعه دیدم شارژم 0 شده. چطوری می تونم پیگیری کنم؟
زمانی که این بسته نیم ساعته بود روزی 5 تومن شارژ واسش میدادم الان که هیچ!
احتمال بازگشت بسته های مشابه نیست؟
دقیقا کدوم خیابون هستیننقل قول:
Sent from my LT25i
سلامنقل قول:
من همین مودم رو از نمایندگی گرفتم فروشنده پلمب جعبه را نشون داد و بعد بازش کرد و بعد از تست تحویل دادند.
چون از نمایندگی گرفتید نباید مشکلی باشه زیاد حساس نباشید.
منم خیلی از این بسته نیم ساعته استفاده میکردم . بایدیه کمپین راه بندازیم به اسم کمپین بازگشت بسته نیم ساعته . جالبه که همه هم راضی به نظر میان به جز من و شما و یکی دونفر دیگه کسی توی همین تاپیک هم اعتراضی نکردهنقل قول:
طبرسی شمالینقل قول:
من این بسته ویژه 2 گیگ 5 هزار تومن رو گرفتم. ولی تا 29 اسفند فعاله... مگه قرار نبود 1 ماه باشه؟؟
نهنقل قول:
داره ميگه تا آخر اسفند
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
نقل قول:
کجا گفته؟؟
بسته2گیگابایتی اینترنت فقط5000 توماننقل قول:
فعالسازی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *
اعتبار:تاپایان سال
این ایرانسل معلوم نیست کی td-lte راه اندازی می کنه .قرار بود امسال استارت بخوره ولی فکر نکنم تا دو ماه دیگه راه بیوفته .
دوستان تا حالا بیشترین سرعتی که با گوشی و در حالت 3G گرفتید چند بوده؟ برای من نهایت تا 1.9 مگابایت میده میخوام ببینم طبیعیه یا نه
خیلی خوب بوده با 3g... من بیشترین که گرفتم 900 کیلوبایت بوده...نقل قول:
Td-lte چی هستنقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
این رو البته در اوج خلوتی میده :n02: تا جاییکه یادم هست اینجا بعضی دوستان سرعت های بیشتری هم داشتند حالا نمیدونم با مودم بوده یا گوشینقل قول:
رو 3g چون شلوغه سرعت میاد پایین. من با 4g تا 5 مگابایت هم سرعت دانلود گرفتم...نقل قول:
من رو ٣جي با مودم ارچر ٢٠٠ و يه انتن ٣٥ دسيبل سرعت ٢.٩ مگابايت دانلود گرفتم با ٣جينقل قول:
میشه بگی با این مودم چطور قدرت سیگنال عددی بر حسب دسیبل گرفتی؟ توی صفحه تنظیمات مودم فقط بر اساس درصد دارهنقل قول:
من نگفتم سيگنال عددي گرفتم كهنقل قول:
گفتم يه انتن بهش جاب انتن خودش گذاشتم يه انتن ٣٥ دسيبل البته اسمي اينقدر هست
موافقم. برای ایرانسل هم فکر میکنم جواب بده همونطور که قیمت بسته هارو افزایش داد پارسال و بعد از کمپین تحریم و غیره برگشت به قبل.نقل قول: