ننوشته که چقدرش خارجیه چقدر داخلی؟نقل قول:
حتما دو سومش داخلیه
Printable View
ننوشته که چقدرش خارجیه چقدر داخلی؟نقل قول:
حتما دو سومش داخلیه
تماس گرفتم با مخابرات اینترنت بین الملل که ارایه میدن روی این طرح دو سوم هست
برای مثال اون طرح 16مگ ماهی 130گیگ 90 گیگیش اینترنت بین الملل هست بقیش داخلی
یا اون طرح 512 کیلو 7گیگ خارجی 7گیگ داخلی
از 2020 استعلام گرفتید عزیز ؟؟؟نقل قول:
چون اینطور که گفتن باید دو سوم داخلی باشه !!! نه بر عکس !:n13:
جالب شد:n29:
نقل قول:
بله 2020 عین طرح ها رو هم پرسیدم که شک شبحه ای توش نباشه.
محتوای مخفی: جدول
منبع این جدول کدوم سایته؟! چون جمع های ترافیکش اشتباهه حتی!!! سرعت 16مگ جمعش میشه 195گیگ نه 130 !
این عکس با گفته ی دوستمون کاملا متناقضه !!!!نقل قول:
عوض اینکه یک سوم داخلی باشه ؛ دو سوم داخلیه چرا :n04:
اینم که مثه شاتله
کانال زومیت زده نصفش خارجیه
یکی از دوستان هم از ۲۰۲۰ پرسیده مثل اینکه دو سومش خارجیه
مخابرات مثل ادم چرا تعرفه هاشو نمیگه :/ شفاف
آخه یه ابهام دیگه ای هم داره ! :n29:نقل قول:
تبادل ترافیک مجاز در هر ماه !!!!!
مثلا سرویس 512 که زده 14 گیگ و سقفش 17 گیگه 
اگه 14 گیگ رو تموم کردی و سرعتت اومد رو ۱۲۸ ؛ فقط میتونی 3 گیگ استفاده کنی ؟ :n04::n04:
نه اون که منظور اینه همه یکسال رو جلو بدی ماهیانه 17 گیگه واگرنه 14گیگنقل قول:
آها بله درسته :n02:نقل قول:
ممنون که از هنگی در آوردی ما رو :n16:
ترافیک بین الملل یک سوم داخیله
حواستون باشه کلاه نذاره سرتون مخابرات
نقل قول:
کلا طرح های مخابرات تناقض داره
من با 2020 تماس گرفتم به من گفت برای
سرعت 16 مگ فقط 55 گیگ ترافیک خارج میده و 120 گیگ هم ترافیک ایران میده یعنی جمعا 175 گیگ
و برای سرعت 8 مگ هم به من گفت فقط 25 گیگ ترافیک خارج میده و 55 گیگ هم ترافیک ایران میده یعنی جمعا 80 گیگ
این نشون میده که حتی توی 2020 هم توی مناطق مختلف تعرفه ها ی گوناگون و متفاوت بهشون اعلام شده
خدایی شورش رو در اوردن با این تعرفه هاشون. اصلا معنی نداره مخابرات بخواد تو هر منطقه تعرفه متفاوت بده
نقل قول:
مخابرات خودش هم نفمیده با خودش چند چنده هنوز پشتیبانیش بیت رو از بایت تشخیص نمیده.... نمی فهمه شما چی میگی اطلا... یه جا جواب دو دوتاش شده 4 یه جا شده منفی 10 تکلیفشون روشن نیست.
سلام.
تو سایت ترافیک مصرفی هر ماه رو مینویسه.
این ترافیک مجموع دانلود و آپلود هست؟
یا فقط دانلود هست؟
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
یکب دیگه از مشکلات این طرح که به زودی متوجه میشید تفکیک داخلی و خارجیه! شما داخلی دانلود میکنی اما خارجی کم میشه و شرکت هم زی بار نمیره و شکابت و ۱۹۵ و میخره بازی شروع میشه.....
البته به ایرانسل فعلا ایرادی وارد نیست چون داره دراصل هرگیگ روهمون بین المللی می ده ولی درهرحال چون در ظاهر قرار بوده ترافیک بداخلی رو نصف حساب کنه فقط برای وبگردی که رو سایتهای مشخص شده می ری می زنه حجم داخلی ولی من از هاستی که سرورش اسباتک هست دانلود می کنم جزو ترافیک داخلی حساب نمی کنهنقل قول:
برای این طرحم به قول شما ازاین ببعد ازاین داستانا زیاد خواهد بود
آره سرعتش که خیلی داغونه، ولی باز من همین رو ترجیح میدم به طرح های جدید. حداقل آدم خیالش راحته که حجم نامحدود هست و ماهی 70 گیگ هم دانلود کنی مشکلی پیش نمیاد، ولی الآن مثلا اینترنت 4 مگ مخابرات رو بگیریم، ماهی 20،30 گیگ حجم خارجی داره که برای من به درد نمیخوره و بعدش باید پول بدم کلی حجم بگیرم.نقل قول:
آدم اگه دانلود و استریم و ... نداشته باشه که اینترنت سریع نمیخواد. اگه اینا رو بخواد هم حجم بالا میخواد نه چیزی که خیلی سریع تموم میشه! :n27:
علاوه بر این کاربر باید اسم 500 تا سایت داخلی رو حفظ باشه که بدونه این سایت که داره بازدید می کنه داخلیه یا خارجینقل قول:
یا افزونه و اپلیکیشن تشخیص دهنده داخلی یا خارجی بودن سایت ها رو نصب کنه
که اینم خودش کلی دردسره که همش حواسش به این مساله باید باشه
البته این مورد رو امروز جهرمی در جواب یکی از کامنتا گفت که هر سایتی که سرور داخلی داشته باشه جزو ترافیک داخلی حساب میشه نه لزوما فقط 500 سایتنقل قول:
یعنی عصر آپلود و آپلودبوی هم سرور ایرانش داخلی حساب میشه شاتل چون از انتقال لینک تو شاتل لند هم درآمد داره بعیده این کار رو بکنه.نقل قول:
عجب داستانیه ها!نقل قول:
این دیگه از کجا اومد
حالا پس پرداخت پیش پرداخت حجمشون فرق میکنه
تو پنل هم اینا هست:
ردیف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشمول مودم رایگان مشمول دانلود شبانه رایگان حجم دانلود شبانه رایگان مشمول نصب رایگان مشمول ایاب و ذهاب رایگان مکالمه ثابت به ثابت شهری استاندارد رایگان (دقیقه در ماه) درصد تخفیف مکالمات بین الملل از درگاه 2020 مشمول آنتی ویروس رایگان 1 سرويس 512kb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت ٥١٢ 9GB 1 125,000 خیر خیر خیر خیر خیر 2 سرويس 1mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 1M 16GB 1 200,000 خیر خیر خیر خیر خیر 3 سرويس 2mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 2M 22GB 1 250,000 خیر خیر خیر خیر خیر 4 سرويس 3mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 3M 36GB 1 350,000 خیر خیر خیر خیر خیر 5 سرويس 4mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 4M 45GB 1 400,000 خیر خیر خیر خیر خیر 6 سرويس 8mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 8M 68GB 1 500,000 خیر خیر خیر خیر خیر 7 سرويس 16mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 16M 130GB 1 800,000 خیر خیر خیر خیر خیر 8 سرويس 3mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 3M 40GB 1 1,050,000 خیر خیر خیر خیر خیر 9 سرويس 4mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 4M 48GB 1 1,200,000 خیر خیر خیر خیر خیر 10 سرويس 8mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 8M 80GB 1 1,500,000 خیر خیر خیر خیر خیر 11 سرويس 16mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 16M 170GB 1 2,400,000 خیر خیر خیر خیر خیر 12 سرويس 512kb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت ٥١٢ 15GB 1 1,500,000 خیر خیر خیر خیر خیر 13 سرويس 1mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 1M 20GB 1 2,400,000 خیر خیر خیر خیر خیر 14 سرويس 2mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 2M 32GB 1 3,000,000 خیر خیر خیر خیر خیر 15 سرويس 3mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 3M 55GB 1 4,200,000 خیر خیر خیر خیر خیر 16 سرويس 4mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 4M 70GB 1 4,800,000 خیر خیر خیر خیر خیر 17 سرويس 8mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 8M 100GB 1 6,000,000 خیر خیر خیر خیر خیر 18 سرويس 16mb استاندارد غير حجمي PrePaid اینترنت 16M 200GB 1 9,600,000 خیر خیر خیر خیر خیر 
نقل قول:
این جدول الان همه ترافیک رو بین الملل زده که ؟! اینترانت رو جدا نکرده ازش....
یعنی مخابرات میخواد حجم اعلامی رو مثل اسیاتک وهای وب کلا بین الملل بده و داخلی رو نصف حساب کنه احتمالا؟!
این نکته رو درگوشی داشته باشیدنقل قول:
من فکر میکنم مخابرات اکانتیگ ش نمیتونه داخل خارج رو جدا کنه :n31:
تعرفه هایی هم که دوستان میذارن جدا کرده (یعنی اونی که زومیت زده و اینی که نقل کردم) تو سایتهای و تلگرامو اینستای مخابرات نیست!
خب خیلی هم ضایع هست مخابرات بیاد بگه نمیتونیم فعلا جدا کنیم
از اون ور هم اگر این حجم ها کلی باشه یه دامپینگ اساسی علیه بقیه شرکتهاست!
پسر خوب دامپینگ نمیشه که حجم منصفانه رو دست شرکتها بازه میتونند 1000 گیگ هم بدن مهم قیمتشه.نقل قول:
برادر من حالا هرچی میخوای اسمشو بذارنقل قول:
مخابرات پهنای باند براش ارزونتر تموم میشه
فیبرو به شرکت دیگه نمیده پی سی ام هم همینطور
بعد یه تعرفه مشخصی داریم که میاد دوبرابر بقیه روش حجم میده
بقیه هم نمیتونن رقابت کنن
این اسمش دامپینگه
ولی ما راضی هستیم!
مخابرات اکثر استان ها نمیتونه خارج داخل تفکیک کنه کلن اکانتینگ مخابرات داغونهنقل قول:
سلامنقل قول:
چطوری طرح تابستان خوب ( پیش پرداخت) یکساله رو تمدید میشه کرد؟
از تو پنل نمیزاره اصلا
تاریخ قراردادتون که تمام شد بر روی خرید ترافیک بزنید. تمدید میاد.نقل قول:
جایزه ی مودم قهوه ای با افتخار تمام تقدیم میشود به مخابرات!!! افتضاح ترین تعرفه از بزرگترین شرکت که کلا زیرساخت کشور دستشه
فعلا خط تخلیه شد و رفتیم روی اینترنت همراه اول با شبانه پاییزی و جالبه که ظرف یک ساعت تخلیه کردن
کارمنده که برای من داشت سرویس 17 گیگ رو میگفت 17 مگ :n02: ( فرق گیگابایت و مگابیت رو نمیدونست ) میگفت چون پیش شماره شما فلانه نمیتونی از جای دیگه نت بگیری میخوایی کاری کنم خط رانژه بمونه اما سرویس نداشته باشی و برات پول اینترنت نیاد:n09: حالا قبلش رفتم توی سایت های شرکت های دیگه پیش شماره رو چک کردم
خسته شدیم بس برای هر کاری رفتیم مرکز مخابراتی
پشتیبانی و کارمنداشون هم باشن برای فامیلاشون که استخدامشون کردن
البته خداییش زمانی سرویس های نامحدودش حرف نداشت موقعی که دولتی بود خیلی به کاربرا حال میداد و الان که خصولتی شده واقعا قابل تحمل نیست
برای اون زمان ازشون کاملا تشکر میکنم
خدایی این مخابرات خجالت نمیکشه با این تعرفه هاش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس بید خام :
تعرفه های جدید اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران از امروز اعمال می شود
سخنگوی شرکت مخابرات ایران از اعمال تعرفه های جدید اینترنت پرسرعت این شرکت بر اساس اصول سرعت محوری، کاهش هزینه مشتریان، تفکیک ترافیک داخلی و بین الملل به همراه رعایت مصرف منصفانه از امروز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس بیدخام با اعلام تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی، افزود: تعرفه های جدید در حوزه دسترسی ارتباطات ثابت در راستای اجرای مصوبه ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و درجهت بهبود کیفیت خدمات عرضه شده با توجه به نیاز مشتریان طراحی و با بررسی های کارشناسی تدوین گردیده است .
وی با بیان اینکه تعرفهی سرویسهای غیر حجمی مبتنی بر یک سقف مصرف منصفانه (Fair usage policy) مشخص شده ، افزود: تعیین این سقف حجم برای کاربر به منظور ایجاد رقابت بیشتر و به نفع کاربران به اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی سپرده شده است .
بیدخام با بیان اینکه منظور از آستانه مصرف منصفانه حداکثر میزان تبادل ترافیک است گفت: در آ ن حالت ترافیک داخلی نصف ترافیک بین الملل محاسبه می شود چنانچه مشترکی سرعت ۱۶ مگابایت به آستانه منصفانه ۳۵۰ گیگ خریده باشدو صرفا از ترافیک داخلی استفاده نمایید تا سقف ۳۵۰ و اگراز ترافیک بین الملل استفاده کند به میزان ۱۷۵ گیگ میتواند استفاده ترافیکی داشته باشد . در صورت استفاده ترکیبی نسبت ۱ به ۲ رعایت خواهد شد.
لازم به ذکر است نسبت ۲ ترافیک د اخلی و نسبت ۱ ترافیک بین الملل محاسبه می شود.
وی خاطرنشان کرد :جداول تعرفه خدمات دیتای پرسرعت به صورت پیش پرداخت و پس پرداخت به شرح زیر می باشد
تعرفه اينترنت غیرحجمی "مخابرات" تغییر کرد: 16مگابیت، 350 گیگ ماهانه، 80تومان
ترافیک داخل و خارج تفکیک نشده اما نکته بسیار مهم در رابطه با جدول ارائه شده این هست که اعداد، بر اساس سقف ترافیک «داخلی» درج شدند! یعنی برای مثال در طرح 16مگابیت، مقدار 350گیگ درواقع همان 175گیگ ترافیک آزادانه هست اما اگر خالص از ترافیک داخل استفاده کنید نیم بها حساب میشه و 350 گیگ در دسترس قرار میگیره
به بیان سادهتر: شما در تمام طرح ها، نصف اعداد درج شده در جدول حجم در اختیار خواهید داشت. ترافیک بین الملل (اینستاگرام، تلگرام و...) به صورت عادی و ترافیک داخل به صورت نیم بها از این مقدار کسر خواهد شد.
منبع: زومیت
این بهتر شد
الان بالاترین سقف مخابرات
فن آوا فعلا از همه بهتره :n16:نقل قول:
مشکل یکی مثل فن آوا اینه که هر ماه می تونه عوض بشه الان برای جلب مشتری اینها رو می گن ولی مخابرات تا خودت عوض نکنی اینترنتت رو داری
خوب با این طرح جدید که اپراتور رو بشه ظرف یه روز انلاین عوض کنی دیگه این مشکل هم حل میشه!نقل قول:
فک نکنم عملی بشه این طرحنقل قول:
الان کسی که pcm بوده تونسته از جای دیگه بگیره!؟