الان نامه تمامی دوستانی که یک اسفند اعزام هستند اومده بجز نامه من؟:n13:
Printable View
الان نامه تمامی دوستانی که یک اسفند اعزام هستند اومده بجز نامه من؟:n13:
دوست عزیز جلوتر هم پرسیده بودید که به اونا تا حد تجربه پاسخ داده شد و اگر کسی اطلاعات بیشتری داشته باشه حتما راهنمایی میکنهنقل قول:
شما سخت ترین جای آموزشی هم افتاده باشی به خاطر اینکه تکمیلی داری بیشتر از 1 هفته نگهت نمیدارن پس هیچ مشکلی نیست.
بچه ها با لیسانس شیراز افتاده بودن ولی با تکمیلی فقط 3 روز اونجا موندن:n01:نقل قول:
سلام
من اشتباها برگه شماره 3 (مشخصات مشمول) رو پر کردم مشکلی داره؟:n13:
اصلا نیاز بود پر کنم؟
تازه فهمیدم برا کفالته میگم.:D
ایشون آباده افتادن که ماله سرباز دیپلمه .:n02:نقل قول:
مگه چندتا آموزشی داره شیراز؟ البته بچه ها نیروی دریایی سپاه بودننقل قول:
اباده شیراز نیست دوست من ... اباده شمالی ترین شهر استان فارسه .. با شیراز فاصله ش زیادهنقل قول:
اب و هواش هم سرد و خشکه این موقع
اونی که شما میگی پادگان احمد ابن موسی هست که اون هم خارج شیرازه
شیراز فقط یک پادگان اموزشی داخلش داره که همون مرکز اموزشی زرهی هست
این مرکز بیشتر برای دوره کد هست و رزم مقدماتی نیست
دوستان چرا باهم درگیرن ازشون راهنمایی خواستم
از اول میگم:19 بهمن اعزامم به مرکز آموزش ولی عصر آباده شیراز.دارای برگه سبز یا تکمیلی بسیج.4سال فعال بسیج.180 روز اضافه خدمت
مدرک دیپلم
میخوام بدونم برگه تکمیلی رو باید قبل از اعزام برابر اصل کنم؟
هوای شیراز اینموقع چه جوریه؟
چه وسایلی با خودم ببرم؟
چند روز نگه میدارن؟
اعزامی از سیستان وبلوچستان زابل هستم:n10::n02:
دوست عزیز چرا سوالتون رو چند بار تکرار میکنید ؟ ؟نقل قول:
برگ سبزتون رو همراه خودتون ببرید اموزشی
شما مگه شیراز افتادید که میگید هوای شیراز چطوره؟ اباده چه ربطی به شیراز داره
حداقل پست بالای رو میخوندید که گفتم الان سرد و خشکه .وسایل هم همراه خودتون زیاد نبرید
قبلا جواب دادن که کمتر از یک هفته
سلام دوستان چند تا سوال داشتم، چند جا پرسیدم جواب نگرفتم
- من اول اسفند اعزامم هست (لیسانس) که امروز برگ سفید اومد و افتادم شهید گنجوی 05 کرمان، شنیدم خیلی جای بدی هست ولی جدیدا یکم بهتر شده، اگه کسی اطلاعاتی از اونجا داره ممنون میشم بهم بگه تا خودمو آماده کنم:n02:
- بعد از آموزشی به احتمال بیشتر بازم میوفتم همون کرمان؟
- کسایی که تو یه شهر دیگه خدمت میکنن فقط تا ظهر باید توی پادگان بمونن؟ اگه آره، شب باید حتما برگردن پادگان؟ اگه آره، حدود چه ساعتی؟
ممنون:n16:
ویرایش:
راستی شنیدم تو غذاهاشون خیلی وقتا سوسکو جونور هست، راست میگن؟:n02:
کسی نبود 19 بهمن همرزم باشیم سپاه آباده شیراز:n19:
واسه چند روز اونجا همرزم دوستان:n10:
برگه دوم من هنوز نیومده چیکار کنم کی میاد این پس؟:n15:
دارم تلف میشم :n29:
همینطور میگن شیراز سرده که فکرمیکنی قطبه
بیا زابل میدونی سردی چیه:n02:
من اعزامی19 بهمن همرزمای سپاهی آباده شیراز اعلام وضعیت کنن:n13:
سلام دوست من سررچ کنید درتاپیک مطلب درمورد این مرکز کم نیست دو نمونهنقل قول:
که یکی در مورد تقسیمات هم توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ربطی نداره .. معمولا برعکس این مورد هست یعنی فقط بومی ها میتونند خارج بشن
اما بستگی به محل خدمت خدمت داره ..05 که فکر نکنم روزبرگ باشه
همیشه در مورد غذاهای پادگان ها شایعه زیاده .. اگر دیدین فرمانده و کادری ها هم از همون غذا میخورن مشکلی نیست ... اما اگر نخوردن و غذاشون جدا بود مشکوکه :دی در هر صورت وقتی گرسنه باشی دیگه این چیز ها مهم نیست
دوست عزیز چند بار جواب شما داده شد ..نقل قول:
کسی نبود 19 بهمن همرزم باشیم سپاه آباده شیراز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه چند روز اونجا همرزم دوستان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برگه دوم من هنوز نیومده چیکار کنم کی میاد این پس؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم تلف میشم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور میگن شیراز سرده که فکرمیکنی قطبه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا زابل میدونی سردی چیه
من اعزامی19 بهمن همرزمای سپاهی آباده شیراز اعلام وضعیت کنن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت ادامه روند اسپمینگ برابر قوانین با شما برخورد خواهد شد
ممنون از جواب مخصوصا جواب سریع هم شهری!نقل قول:
من شهید گنجوی رو سرچ کردم هیچی پیدا نشد، این دو تا پستی هم که شما دادید جفتش نیرو دریایی هست، مگه شهید گنجوی نیرو دریاییه؟! من که خدارو شکر شنا هم بلد نیستم:santa:
در مورد بیرون اومدن از پادگان هم منظورم دوران خدمت بعد از آموزشی هستا، حتی اون موقع هم نمیشه اومد بیرون؟:n15:
لیسانسها چقدر حقوق میگیرن؟ و اینکه تو اموزشی تفاوتی بین لیسانسه با دیپلم یا زیردیپلم وجود داره؟
دوست عزیز آباده هیچ ربطی به شیراز نداره، دیدم تو چند تا پست اخیر همش اینو تکرار میکنید گفتم بدونید. بهتره بجای "آباده شیراز" بگید "آباده فارس"، شیراز اصلا سرد نیست، ولی آباده سرده.نقل قول:
برای برگ سفید برید پلیس +10 اگه جواب ندادن برید نظام وظیفه. من امروز برگ سفیدمو تو باغچه پیدا کردم، پستچی از زیر در انداخته بوده توی خونه، باد هم بردتش پشت درختا، ممکنه مال شما هم با چنین اتفاقی گم شده باشه:n02:
60 تومن دادانقل قول:
امروز نامه اعزامم اومد. افتادم 02 تهران. کسی میدونه چه جوریه؟ فثط شنیدم قسمت نصر بیوفتی مثل هتل میمونه
اخ من این دو پادگان رو همیشه اشتباه میگیرم :n02:نقل قول:
بزار یه سرچی بزنم ببینم چی پیدا میشه
05 کرمان همون نیروی دریایی سیرجان نیست اون نداجا هست اون نزاجا
تو گوگل هم سرچ کنید مطلب زیاده
بعد از اموزشی اگر اداری باشید که در نزاجا که احتمالش بسیار زیاده میتونید بعد از ساعت اداری بیاین بیرون
ولی دوستان ارتشی باید نظر بدن .. ما ناجا از این چیزا نداشتیم : دی
فکر کنم یه بار دیگه هم پرسیده بودید که من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب دادم:n13: ، مزنه رو دوستان گفتن و بعد از چندین بار تکرار میگم که جا با جا فرق داره یه جا به دیپلمش حال میدن یه جا کارشناسی ارشد هم اذیت میکنن.نقل قول:
:12:نقل قول:
زیادم تقصیر این داداشمون که یه مقدار جو قبل خدمت گرفتتش نیست چون تو برگه منم نوشته بود آباده شیراز ( از بیخ مشکل داره :n08:) که صد البته همین طور که شما گفتی ایشون باید موقع پست گذاشتن ذکر کنن آباده فارس
حقوق شما بستگی به درجه تون داره: ستوانسومی یا استواریکمی یا استواردومی.. ولی بین 55 هزار تا 60 و خورده ای هزار تومن هست به طور نرمالنقل قول:
معمولا تفاوت وجود داره... یکسری مراکز آموزشی هست که محصوص فوق دیپلم به بالا هست و معمولا برخورد انسانی تره با آدم میکنن! وضع غذا و بهداشت و امکانات دیگه و مرخصی ها هم روبراه تره.. اما یه سری مراکز آموزشی هم درهم هست، یعنی دیپلم و زیر دیپلم و بالای دیپلم همه با هم، که البته اینجور جاها گروهان یا گردانتون رو با دیپلم و زیر دیپلم ها جدا میکنن اما معمولا فرمانده ها یا مربی آموزش هاتون یکیه و برخوردشون با همه معمولا یکجوره، از نظر غذا و بهداشت و امکانات دیگه هم با همه مشترکن...
برگ سفید 1 اسفند اومده؟ میشه از پلیس +10 گرفت؟ کسی از پلیس +10 گرفته یعنی؟
دوستان هنوز فرصت برا درخواست تمدید هست؟ منظورم اینه موافقت میشه با اینکه کدها خورده شده؟
من از پلیس +10 امروز پرسیدم گفتن میشه درخواست داد اما موافقت نمیشه! پرسیدم چرا؟ گفت نمیدونم :41:
حتی اگه دلیلی داشته باشم مثل نامه پزشکی؟ کسی هست تمدید کرده باشه؟
پلیس +10 از 10 روز قبل از اعزام بهتون جواب میده، چون هنوز توی سیستمشون وارد نشده. اما نظام وظیفه الانم میتونه بگه، البته من رفتم نظام وظیفه (شیراز) طرف پیچوند و جوابمو نداد :n21:نقل قول:
داداش برگه سفید من امروز اومد دم خونه. من نیروانتظامی مالک اشتر اراک افتادم:n04:نقل قول:
صبر کن میاد تو این هفته
سلام
من یکی از چشمهام پارگی قرنیه داشته و آستیکماته ... الان هم آب مروارید داره و خیلی ضعیفه...
اون یکی هم ضعیفه 3.5 شمارشه ..
دارم برای مهندسی میخونم پس نمیزارن برم برای معافی اقدام کنم
میگن مجموع بالای 10 معافه برا بالای دیپلم
میخواستم بدونم آیا کسی از دوستان مشاوری دکتری چیزی میشناسه که با قطره آزمایش چشم بگیره و بگه که مثلا معافی یا نه؟ خیال ما راحت شه؟
سلام دوستان من افتادم مالک اشتر اراک
یه چند تا سوال داشتم از دوستانی که قبلا هتل مالک بودن،ممنون میشم جواب بدید:
اول اینکه بچه های ارشد و دکترا جدا هستند از سایر بچه ها یا نه؟ مدرکم فوق لیسانسه
دوم اینکه اول اسفند سرد هست یا نه؟لباس گرم ببرم با خودم؟
سوم اینکه من 16 اسفند آزمون دکتری دارم. مرخصی میدن یا خیر؟
و سوال آخر اینکه تعطیلات پایان سال و نوروز مرخص میکنن یا میفرستن ماموریت؟؟
سلامنقل قول:
اول- معمولا جدا هستند. یعنی گروهان حداقل جداست. ولی بالاخره تو محیط عمومی همه هستن
دوم- آخه اینم سواله؟ :n02: الان اراک دماش -10 ... اونموقع هم قطعا سرد و خشکه.لباس به اندازه کافی هست ولی اگر سرمایی هستی ببر
سوم- به احتمال خیلی زیاد مرخصی میدن ولی باید از همون روز اول پیگیری رو شروع کنی. نزاری 2 روز مونده به آزمون که دیگه دیره
سوال آخر- نمیشه قطعی گفت. ولی بالاخره باید یه میان دوره بدن و بهترین موقع هم همون هفته اول فروردینه
حذف شود .....
نظام وظیفه تهرانم جواب نداد پیچوند گفت از3شنبه میاد پلیس+10 ولی رفیقم بچه کرج هستش برگه سفیدش اومده افتاده نیرو انتظامی پادگان ولی عصر تبریز.
شما اعزام 1 اسفندی؟نقل قول:
آره داداش منم اول اسفندمنقل قول:
نقل قول:
به به ... باشیم در خدمت :n05:
پادگان مالک اشتر کیلومتر 10 جاده خمین ...
سلام دوستان
من اعزام اول شهریور بودم و افتادم پدافند هوایی ارتش
من تا الان که شش ماه از خدمتم گذشته فقط یه بار 127 تومن و این اول اینماه(دوم بهمن) 70تومن به حسابم واریز شده یکی از دوستام میگه اون 127تومن حقوق 2ماه آموزشیه بعضیا میگن آموزشی اصلا حقوق نداره :n19::n19: با حساب خودم حقوق آبان و آذر رو به حسابم واریز نکردن
دوستان آیا وضع حقوق شما هم به همین منوال هست لطفا راهنمایی بفرمایید
سپاس فراوان و ایام به کام همگی
سلام دوستان
برگه منم اومد: نیرو زمینی ارتش-شهرستان رباط کریم-پرندک-آموزشگاه شهید عبدالحمید انشایی
کسی اطلاع داره در موردش؟چه جور جاییه؟خوبه بده؟هتله؟هتل نیست؟
ممنون میشم جواب بدین.
دوستان من هم الان برگه سفیدم امد، بعد از این همه جون کندن که بیوفتیم سپاه و بیوفتیم شهر خودمون آخرش افتادم آموزشگاه شهید سید عبدالحمید انشائی نزاجا (02)
همین که نیروانتظامی نیست خدا رو شکر !!
خب کسی اونجا بوده بیاد یه توضیحی چیزی بده؟ ظاهرا جای خوبیه نه؟؟
از سمت چپ درب ورود نظام وظیفه اول اتوبان 200 متر که جلو بری یه اتاق ماننده که یه سرباز توش نشسته و چندتا کامپیوتر هست اونجا میتونی بفهمی کجا افتادی البته میتونی چاپش کنی البته برگ اصلی سفید نیست و یه برگه است اندازه برگه یادداشتنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام تازه دفترچه رو فردا پست کنم . اگه همراه با فرم تعجیل پر کنم احتمال داره برای یک اسفند اعزام بشم؟؟
من حدود 9 ماه کسری جبهه دارم و اگه اونور سال برم هم باید تا برج 2 صبر کنم هم این 9 ماه هم پرپر میشه . هم خدمت میشه 24 ماه . یعنی 13 ما رفته تو پاچمون .
البته پدرم حدود 27 ماه خدمت تو مناطق جنگی داشته و من 16 ماه کسری داشتم که این خدا نشناس ها چند ماه پیش لغو کردن . ( با اینکه برای من در پلیس +10 و نظام وظیفه ثبت شده بود 16 ماه کسری)
الان اگه این 9 ماه هم بپره واقعا دیونه میشم. انصافا اگه راه حلی دارید ممنون میشم بگید.چکارایی میتونم انجام بدم جز فرم تعجیل؟؟:n03::n03:
برگ سفید ما هم اومد
نیرو یا سازمان به کارگیرنده : پدافند قرارگاه خاتم الانبیا آجا
نام مرکز آموزش : امیدیه پایگاه پنجم شکاری گروه پدافند امیدیه
از دوستان کسی اینجا نیست ؟ یا نبوده ؟
پدافند قرارگاه خاتم الانبیا جزو همون نیروی هوایی هست ؟:n13:
آموزشی پدافند باشیم بعد موقع تقسیم میشه انداخت پایگاه هوایی ؟
تو ارتش به ریش گیر میدن ؟ ؟ مثلا با تیغ بزنی :n09:
داداش منم اعزام برج 6 نیروی زمینی هستم ... برای ما تا الان 2تا 70 تومن ریختن حالا خوبه واسه شما همون 127 تومنم ریختن واسه ما که خبری نیست ..نقل قول:
واسه منم برگه سفید اومد.
01 تهران کسی نیست؟