من شبا چند فایل رو هم زمان میذارم دلنلود شه اینجوری از همه ی پهنای باند استفاده میکنمنقل قول:
شما ام تست کن حتما نتیجه میگیری
در ضمن سرویس منو رو 512 بستن
Printable View
من شبا چند فایل رو هم زمان میذارم دلنلود شه اینجوری از همه ی پهنای باند استفاده میکنمنقل قول:
شما ام تست کن حتما نتیجه میگیری
در ضمن سرویس منو رو 512 بستن
آقا این تستو الان گرفتم با اکو512 منطقه دیالمه. جالبه نه؟:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با توجه به اینکه میدونستم شاتل در لحظاتی میتونه قاطی کنه ، دوباره بعد از 5 دقیقه تست گرفتم به همون 0.49 همیشگی رسیده بود. ضمنا من مشکلم که قطعی و اینها بود فقط برای یه مدت 10-12 روزه بود و الان مشکلی ندارن. شبا با تورنت همیشه 1200 مگ رو میگیرم. ولی هنوزم این سوال برام هست گه چرا سرویس های 128 هم همین سرعت رو دارن شبا؟:41:
الان 2 هفته هس که مال من شبانش بد گند زده
سرعت یک به بعد میشه 10
کسیه دیگه ای این مشکل رو داشته؟
512
مشهد
برام خیلی جالبه
الان دقیقا 2 روزه که کامل همه چیز عالی شده
سرعت نوسانش شدیدا کم شده و دانش حدودا 71 هست
صفحات به سرعت باز میشن
از قطعی های چند ساعته و 731 و 619 ها هم خبری نیست
تا فردا ببینیم دنیا دست کیه :31:
دوستان من الان 5 4 ساله آرت هوم64 رو استفاده میکنم اوایل سرعت رو 13 و 14 بود خوب بود ولی الان دو سالی هست که رو 10 اومده :( :( :( :((((((((((((
به نظر شما ارزش داره من مثلا تا آخر تابستون سرویس رو به آرت1 ارتقا بدم چون از دوستان (مصطفی و ... ) که شنیدم گفتن شب سرعتش 1مگ هست و واقعا توی اون 6 7 ساعت که مجانیه و جمعه و این حرفا خیلی دانلود میکنن و این مسائل
حالا نظر شما چیه ؟
دلیل اینکه تو این چند روزه سرعت خوب شده ، واسه اینه که خیلی ها رفتن مسافرت ، و تعداد یوزرها کم شده ، بیخود به دلتون صابون نزنید ، از یکی دوروز دیگه همون آش و همون کاسه ، دوباره بدبختی ها شروع میشه ، من میخوام از شاتل کوچ کنم ، ولی موندم برم کدوم شرکت ؟؟؟؟؟ آخه از قدیم گفتن : از گل بهتر ، غضنفر . :31:
آره بابا با ارت هوم قابل مقایسه نیست.....نقل قول:
همین الان درخواست تغییر سرویس رو بزن : دی
این شاتلم که گند زده,با512 اکو الان یه هفته زور بزنه شبی 400مگ دانلود میکنه در حالی که قبلاً 1.2گیگ دانلود میشد.چت آنلاین هرروز میگند اختلال وجود داره شاید امشب درست بشه ولی هنوز درست نشده.اصلاً یکی از دلایل من واسه انتخاب شاتل دانلود شبانه بود,اگه اینجوری باشه سرویسمو عوض میکنم.
سلام
آقا من دو روزه اکو 128 دوباره تمدید کردم حالا میخوام برم آرت
سوال اول اینکه میشه این کارو کرد یا حتما باید این دوره تموم شه بعد درخواست تغییر سرویس بدم ؟ یعنی از وسط این دوره میشه
پرید رو آرت ؟
سوال دوم اینکه اونایی که آرت 1 دارن اوضاع سرعتاشون چجوریه ؟ روزانه ؟ شبانه ؟ و مهمتر 5 شنبه و جمعه ها با چه سرعتی
دانلود میکنن ؟
دانلود شبانه به 70 - 80 میرسه و همچنین 5 شنبه جمعه ها ؟ یا باز میگن ترافیک مرکز بالاست و از این حرف ها !
اگه با اکو فرقی نداره که بیخیال شم !!!
شما بر. تو my.shatel.ir بعد از ورود برو قسمت تغییر سرویسنقل قول:
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 08:58 AM ----------
دوستان یه سوال
سرویس اکو جمعه ها رایگانه؟
دوست عزیز شما برو تو my.shatel.ir بعد از ورود برو تو سربرگ تغییر سرویسنقل قول:
دوستان یه سوال دارم سرویس اکو جمعه ها رایگان نیست؟؟؟؟؟:13:
خاک بر سر شاتل که همیشه 50% مشتریاش راضین و فکر میکنن شاتل خوب شده . نمیدونن که این سرعت رو از اون 50% بدبخت میگیرن . الان توی مشهد منطقه ما 2 ماه که هیچ کس شبا با سرعت بالاتر از 1 کیلوبایت نمیتونه دانلود کنه (128 اکو) . در حالی که همین 128 توی منطقه دیگه داره با 100 تا شبی 2 گیگ میگیره . منتظریم ببینیم کی نوبت ما میشه .
نقل قول:
آره بابا با ارت هوم قابل مقایسه نیست.....
همین الان درخواست تغییر سرویس رو بزن : دی
مصطفی خب الان خودت که همونطوری که اشاره کردی وضع دانلود و سرعتت مناسبه و راضی هستی ولی بعضی از دوستان ( با توجه به اینکه جاهای مختلف کشور هستن استثنا تهران ) میگن که خب برای بعضیا خوبه بعضیا بده و اصلا نمیشه تحمل کرد بعدشم که باز دوستان میگن اختلال توی سرویس چت هستش خب اینطوری باشه اگه من همین بمونم که به صرفه تره ولی خب این آرت هوم که من دارم سرعتش واقعا ضجر آوره هر سه ساعت 100 مگ دارم میگیرم تازه اگه همه شرایط مساعد باشن !!!!!! ولی خب همونطوری که تو این تاپیک حداقل چندتا پست آخر به غیر حرفای خودت ، اکثرا میگن با 80 90 دارن میگیرن که خودش :دی :دی
نمیدونم چی کار کنم !!!
سلام دوستان ، من اصفهان هستم ، مرکز ردانی پور ( تقریبأ وسط به وسط شهر ) سرعتها توی روز افتضاح ، شبها هم که دیگه بیشتر از 20 نمیشه!!!
یه بحث دیگه ایی هم هست ، اون هم این که من با کانکشن و بریج کانکت میشم ، وقتی کانکشن را میزنم ، کانکت میشه ولی هیچ پیجی را باز نمیکنه و حتی پینگ هم نمیگیره ، حتمأ باید یکبار دیسکانکت کنم و بعد دوباره کانکت کنم تا پیج باز کنه و پینگ کنه!! کسی این مشکل را نداشته؟؟؟؟
راستی اکو 512 دارم ، 5-6 روز دیگه هم تموم میشه ، میخواستم ببینم شاتل درست میشه (مثل قبل) و یا اگر دیگه مثل قبل نمیشه دیگه شارژش نکنم!!!
اره همينطوره ما هم توي مشهديم منتظر كي نوبتمون بشه :46:نقل قول:
آخ جون نوبت ما رسید. الان نوبت ما شده.نقل قول:
ُلامنقل قول:
من هم ردانی پور هستم از دیشب سرعت شبانه بالاتر از 30 نرفت و بعدش هم قطع شد دیشب بعد از یک ماه و نیم دانلود 2گیگی دیشب 244 مگ دانلود کردم اما سرعت روز همون 1 مگ بود
آقا پینگو ببین !
دوستان سلام
اینم وضعیت اولین هفته ی من با شاتل.توی یک هفته (8شب) حدود 7.5 گیگ دانلود داشتم
آقا یکی جواب مارو بده :20:
بايد يک هفته قبل خبر بدهيدنقل قول:
کلا 128 سرعت دانلودت 20 - 21 هست اين که يه عده مي گن و اين حرف ها رو گوش نکن سرعت 128 همين هست و بيشتر هم نمي شه آرت 128 هم 18 گيگ بهت مي دن که اگه همزمان بخواي هم وب گردي کني و هم بخواي دانلود کني خوب مسلماً نمي توني چون سرعت به درد وب گردي هم نمي خوره چه برسه به دانلود
من خودم 512 اکو داشتم اگه بتوني بيا روي 512 اکو که حداقل شب ها بتوني يه چيزي دانلود کني
در کل اکو به خاطر اين سه گيگ اش تا 10 -15 هر ماه تموم مي کني اگه خوراکت اينترنت باشه اگه نه که خوب يک ماه هم سه گيگ برات زياده
من به خاطر همين که گيگ اضافي در اکو 9250 تومن هست و هر ماه حداقل بايد يکي دو گيگ مي خريدم اومدم آرت 128 و يکي دو روزه گرفتم ولي سرعت اش به درد چت کردن مي خوره
منم همین احتمال رو میدمنقل قول:
گرچه اینجایی که من هستم مقصد درصد بالایی از مسافر ها هست و کسی جایی نمیره :31:
ولی امروز روز 3 ومی هست که وحشتناک اوضاع ردیفه :31:
نقل قول:منم الان سرعتم افتضاح شده.:2:نقل قول:
512 اکو دارم ولی الان شب ها سرعتش روی 2 کیلوبایته من قبلا هر شب با سرعت حدود 70 میگرفتم.هر شب 1 گیگ دانلود داشتم ولی الان 100 مگ به زور دانلود میکنم.:41:
کسی میدونه درست میشه یا نه؟با این منوال تمدید کردن سرویس یه کار بیخوده!
سلام
از دوستان شاتلی کسی اینجا هست که از مودم TP-Link استفاده کنه؟ مشکلی نداره؟ دیسکانکت نمیکنه؟
من دارم ، مشکلی ندارهنقل قول:
دیسکانکت دلایل دیگه ای میتونه داشته باشه
اینم برای اینکه تاپیک یه کم از حالت جدی در بیاد
مشترک محترم یا همون قربآن ! ( قربآن : لفظ بعضی از کارمندان شاتل ) بعد از چند ماه استفاده از سرویسهای adsl شاتل :
.
.
.
.
.
.
.
.
برای دانلود شبانه چنتا فایل هم زمان بزارید دانلود شه نتیجه ی بهتری میگیرید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این کارو کردم دیشب 600 مگ دانلود کرد ( توی هفته ی قبلش رکورد 120 مگ بود ) . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=hossein question;4957253]برای دانلود شبانه چنتا فایل هم زمان بزارید دانلود شه نتیجه ی بهتری میگیرید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این کارو کردم دیشب 600 مگ دانلود کرد ( توی هفته ی قبلش رکورد 120 مگ بود ) . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه
من با این روش هر شب بالای یک گیگ دانلود میکنم.:20:
یکی از همشهری های ما در فروم قم نوشته که شاتل در شهر ما سرویس 1 مگ و 2 مگ را با امکان دانلود شبانه رایگان به فروش می رساند.همشهری ما نوشته شب گذشته 4 گیگ دانلود رایگان داشته.در شهرهای دیگر هم همین طور است؟من ده روزه از تمدید سرویسم گذشته،تغییر میدن؟
ضمیمه جام جم نوشته دیگهنقل قول:
شبانه رایگان هم نداره
اگه داشت خودم اولین کسی بودم که تغییر میدادم
زنگ بزن شماره 71155 ، بخش فروش ، بپرس!
نقل قول:
یعنی بی خود نوشته؟من زنگ می زنم می پرسم و خبرش را تا ظهر میدم.اونجا نوشته شب گذشته 4 گیگ دانلود رایگان داشته و این برنامه تا آخر شهریور ادامه دارد.
من اون پست رو ندیدم ، چون اونو کاربر تازه وارد نوشته ، در نتیجه توی پروفایلم دیده نشد!:19:نقل قول:
اینطوری که این گفته ، خودم هم فردا میزنگم!:27:
ضمیمه جام جم رو هم پیدا کنم ، ببینم چیزی در این مورد نوشته
فقط صداشو در نیار!:8:
اون زمان ها گذشت الان یه هفته است سرعتم به زور به 20 کیلو بایت میرسهنقل قول:
تایید میشه
من با این روش هر شب بالای یک گیگ دانلود میکنم.:20:
دارم از شاتل نا امید میشم ولی نه اونقدر که از مخابرات سرویس بگیرم !:41:
شاتل سرعتش از ساعت 1 تا 7 صبح تعطيل ميشه؟ اگر يكي ترافيك رايگان نخواهد بايد چه كار كنه؟ ما پول داديم اينترنته مقتي نميخواهيم بخوره تو سرشون وقتي گوگول هم باز نميشه از 1 به بعد ترافيك رايگان به درد چي ميخوره؟
شاتل در شهر قم دانلود شبانه رایگان را برای مشترکین سرویسهای 1 مگ و 2 مگ راه اندازی کرده است.امکان دانلود رایگان شبانه تا آخر تابستان وجود دارد.مشترکین فعلی هم می توانند با پرداخت مابه التفاوت هزینه سرویس فعلی با سرویس جدید از سرویس 1مگ یا 2مگ استفاده کنند.
خدا خیر نده این شاتل رو ..
من و که بیچاره کرده.
تو بیرجند. من دیگه شب ها که کلا مرخص شده
حتی باورتون میشه فروم خودم یا پی سی ورلد رو نمیتونه باز کنه :13:
خدا لعنت کنه هر چی ادم .....
اخه نامردا نمیکنن حتی ترافیکشون رو زیاد کنن.
من حساب کردم اینا دران هر پورت رو حداقل به 16 نفر میدن :18:
سرعت دانلود روزانم 40 شده با خط 256
شبا رو که اصلا نپرسین .
باور کنین اونوقتا که دایال اپ داشتم شبا روز 9 دانلود میکرد اما الان شاتلم شبا روی 4 دانلود مینه :18::19:
ما که مرکزمون شهید قندیه,روزا فیکس 60 دانلود میکنه با اِکو512
شبا باید 5تا فایل بذارم تا حداکثر 850مگ دانلود کنه.
آخه این انصافه؟
لعنت به هرچی دزد و حروم خوره.
به خدا
سلام
از بچه ها آمل کسی هست که از اینترنت پر سرعت شاتل استفاده کنه؟؟
ما که رفتیم روی اکو 2 مگ!
سرعت هم روی 250 !
پهنای باندو روی 2270 بردن ، ولی آپلود همون قبلیه!
هر دفعه میخوام از این شاتل دل بکنم ، دوباره یه چیز جدید پیش میاد نمیشه!
هر چی میخوایم پول توی حلقوم این حروم خور نریزیم ، نمیشه (البته تفاوت سرویسش چیزی نشد ، 2 تومن)
ولی بعید میدونم شبانش 2 مگ بمونه!:27:
اینجا گفتن تا آخر تابستون شبانه 1 مگ و 2 مگ رایگانه!
شما 5 تا فایل رو با آی دی ام روی گزینه لیمیت میذاری یا بدون لیمیت و با هم؟نقل قول:
من که دیشب لیمیت گذاشتم ، زیاد فرقی نکرد ، سرعتم با اکو 512 روی 40 50 بود ، بیشترم نمیشد!
بابا ماکه گبر و کافر نیستیم یکی جواب مارو بده