خوب شما چرا از اکانت استفاده نمی کنی که اینترانتو به اینترنت تبدیل کنی بعدش بتونی لینکای خارجی رو هم با سرعت بالا بگیرینقل قول:
Printable View
خوب شما چرا از اکانت استفاده نمی کنی که اینترانتو به اینترنت تبدیل کنی بعدش بتونی لینکای خارجی رو هم با سرعت بالا بگیرینقل قول:
خط عالیه کشش تا 20 مگم داره..ولی چون آسیاتک 10 بیشتر پروفایل نداره فعلا..تماس بگیر بزارن رو 10/512 .:n06:نقل قول:
در ضمن برو تو بخش advanced مودم ( هر مودمی یچیزه ) تنظیمات ADSL یا Advanced ADSL .. نوع adsl رو بزار Annex A/I/J/L/M تا بری رو AnnexM ..الان رو A هستش..M تاثیرش بیشتر رو SNR Upstreame .. ولی کمی رو Downstreamam هم تاثیر میزاره .
بقیه دوستان هم اگر قطعی خطی چیزی دارن این کار رو انجام بدن یکم بهتر شه وضعیت.
سلام دوستان
منم از آسیاتک سرویس دارم میخواستم خواهش کنم اگه لطف کنین با توجه به پارامترهای زیر بفرمایید کیفیت خط چطور هست؟
-----DSL Information-----
DSL Driver Version:A2pD035a.d23f
DSL VPI/VCI:0/35
DSL Status:Up
DSL Mode:ADSL_2plus
DSL UpStream Rate (Kbps):382
DSL DownStream Rate (Kbps):4095
Down Up
DSL Noise Margin (0.1 dB): 101 310
DSL Attenuation (0.1 dB): 430 256
DSL Transmit Power (0.1 dB): 179 124
-----SysInfo Log-----
سلام..خط خیلی وضعش خرابه..اگر فاصله شما تا مخابرات کمه باید پیگیری کنید ببینید نویز چرا انقدر بالاس.نقل قول:
من اینترانت ندارم و اینترنت نامحدود دارم:n10::n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس حواست و جمع کن مودمت خاموش روشن نشه :n09:نقل قول:
اره دیگه فقط خدا کنه برف نره:n09:نقل قول:
راستی 7 روز دیگه اکانتم شارژش تمومه.....یه 128 نامحدود رزرف کنم خوبه:n10:تا مودم ریست نشه این سرعته دیگه؟
من که دانلود هام تموم شد ..اگه ماه بعد با این سرعت باشه دیگه شاهانه زندگی میشه
آره دیگه،تا مودم ریست نشه هر چی بگیری همینه :n09: اما کلا" آسیاشت تو مازندران کیفیت جالبی نداره،به نظر من تو مازندران اول پارس آنلاین ، بعدش عصر انتقال ، بعدشم شاتل، آسیاشت پینگشم جالب نسیت و تایم اوت زیاد داره مخصوصا " از 12 ظهر به بعد ، البته عصر انتقال نو مازندران فقط چالوس - نوشهر و بابل سرویس می ده ، پینگو داشه باش :n10:آسیاشت تو خوابشم این پینگو نمی ده:نقل قول:
سلام. این سرعت چه سرعتی از نامحدوده دوست عزیز؟نقل قول:
باگ آسیاتکمعمولا هیچ وقت افراد طی 1 ماه 3 بار یا 2 بار یه خط رو شارژ نمیکنند و میزارن سر ماه شه و بعدش دوباره رزرف.
اینترنت ایران ریسکه و من عاشق این ریسک هام:n10:
ولی من برای پیدا کردن باگ اسیاتک این کار رو کردم و 3 بار طی 1 ماه تغییر خط و رزرف جدید زدم:n06:.به این شکل بودش 1- 256 نامحدود نقره ای و استفاده حدود 10 روز تقریبا هر روز مودم 1 بار خاموش روشن میشد2- اینترنت محدود 256 6 گیگ درماه (رو 12 مگابیت بسته شد=دانلود منیجر(1.2 مگ!!!) 3 - تغییر به اینترانت 512 (با حجم 40 گیگ در ماه.بعدش با خاموش روشن کردن مودم ..سیستم اسیاتک منو به شکل تصادفی تو رنج آی پی هایی بر اساس دیتا بیس ثبت شده تو خط تلفن من میگذاشت(اکثرا رو 64 بود:n14:)بعدش یه روز ساعت 3 ظهر مودمو ریست کردم رفتش روی خط 256 6 گیگ در ماه و من با کمال تعجب:n09: فقط دانلود میکنم(اینترانتم تبدیل به اینترنت و 12 مگابیت شده:n19::n20:)
محتوای مخفی: ....
:n26:
زیاد صداش را درنیار ما هم داریم استفاده میکنیم گرچه بعید میدونم دوام بیارهنقل قول:
سلام
اگه میشه راه های کاهش نویز رو بگید
چندکار انجام دادم ولی هنوز نویز بالاست
من الان خطم 6 روز دیگه تمومه...به نظرت چه نامحدودی بگبرم ؟؟؟؟؟؟؟؟تو چی گرفتی؟؟؟؟؟؟هر چی بگیریم با این سرعنم هستش دیگه؟:n10:نقل قول:
این طور که من فهمیدم بعد از تمدید اینترانت باید این قدر مودم و خاموش روشن کنی تا بیفتی رو ip اینترنت :n02:نقل قول:
اره دیگه شانسیه اگه دیده باشی آخرین ای پی من بعد چند بار بدست اومد.تو 10 روز تلاش میکنی 1 عمر راحتی :n10: اگه برق نره البته:n09:نقل قول:
عالی شد دمت گرم داداشنقل قول:
بعد از اینکه اینترانت نامحدود و شارژ کردی حدودا" چند روز و چند بار خاموش روشن کردی؟ببینم حال دارم این کار و بکنم یا نه :n08:نقل قول:
تو آخرین عکس که صفحه قبلی هست معلومهنقل قول:
آره دیدم حدودا" 6-7 روزی تلاش کردی،راستی ممکن این 3-4 روز برق قطع بشه ها ، هواشناسی مازندران طوفان و بارون پیش بینی کرده :n08:نقل قول:
خط بنده تا چقدر رو کشش داره؟
البته مکس ریتم به 7000 تا هم میرسه
سلام دوستان
من الان 2 مگ با 6 گیگ در ماه دارم ( 2 تا 5 نیم بها و تا 8 رایگان )....... خطم روی 12 مگ بسته شده
می خواستم ببینم اگر ماه بعد 256 یا 512 که از 2 تا 8 رایگان هست رو بگیرم خطم روی چند بسته می شه ؟ :n13:
و اینکه اگر الان خواسته باشم طرح رو از توی پنلم عوض کنم باید کل هزینه ی طرح جدید رو بدم ؟
اره شانس اوردم تلاش های چند روزه ام به ... نرفتش:42:...................یه رعدو برق هایی میزد..خدا به خیر کرد:n26:نقل قول:
سلام
دوستان چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه میانگین چه سرعت دانلودی میده؟ بعد از 40 گیگ چه اتفاقی می افته؟
----------------
من اینترنت با میانگین سرعت دانلود 110 به بالا با یه قیمت معقول میخوام.ماهی حدود 100 گیگ استفاده دارم از اونجا که شنیدم شاتل محدودم میکنه.پارس پورت خالی نداره و مخابرات هم که بالای 512 دیگه نمیده.نامحدود هم میخوام .به این گزینه و فن آوا رسیدم دوستان چی چیشنهاد میدید؟شرکت دیگه ای سراغ دارید؟
ممنون میشم پاسخ بدید
دوستان آسیاتکی
الآن این شبانه رایگان سرویسهای آسیاتک چه سرعتی میده؟ مثلاً یه سرویس کولاک 4مگابیت با رایگان 2 تا 8 صبح چه سرعتی میده و به طور متوسط شبی چقدر میشه باهاش دانلود کرد؟
فعلاً که پارسآنلاین هم داغون شده و دیگه شبانه رایگانش حذف شده. درست مثل صبانت.
بین نامحدودا بعد از مخابرات ، فن آوا بهترینه . آسیاتک بعد از حجم مشخص شده سرعت رو 1/3 میکنه !نقل قول:
واسه شما فکر کنم فن آوا 1مگ برنزی کارتون رو راه میندازه ، میانگین سرعتش 120 باید باشه قیمتشم احتمالا حدود 70ـه .
نقل قول:
مخابرات که دیگه نمیده .. :( 40 هزار تومان از 1 مگ مخابرات بیشتر یاید داد واسه فن آوا اما انگار گزینه ی دیگه ای نیست. تشکر دوست عزیز
آقا این آسیا تک قات زده...معمولا یک یا دو روز در هفته ساعات رایگان محدود نمیشد و ما تا صبح 15 گیگی میگرفتیم ولی الان یه 10 روزی میشد که دیگه خبری نبود و منم فکرم مشغول همین موضوع بود که امروز متوجه شدم که یه دو روزی هست که از من حجم کسر نمیکنه :n13:یعنی کونتور نمیندازه:n02:، ساعات رایگان محدود میشه ولی در ساعات غیر رایگان و با سرعت بالا حجمی کسر نمیشه:n10:خلاصه ما هم بکوب در حال دانلودیم ببینیم تا کی دوام میاره...
ای دل قافل..... امروز از حجم منم کم نکرده :n04:نقل قول:
ولی یه نکته ای این وسط هست : الان که چیزی دانلود می کنم هیچی کم نمی کنه .... تو جزئیات ریزمصرف هم اصلا محاسبش نکرده ( یعنی نه تو قسمت محاسبه شده و نه رایگان نیستش )...... می ترسم بزنم رو دانلود کل حجمم تموم بشه :n15:
من یکی دو روز بیشتر از شارژم نمونده برای همین خیالم راحته ولی شما اگه زیاد مونده حق داری بترسی...ولی بعید میدونم بعدا کم کنه ... اگه می خواست کم کنه همین الان حجم کسر میکرد...سوزنش گیر کرده:n02:نقل قول:
یادش بخیر منو یاد کنتور قدیمی گازمون انداخت ، آقا تا یه چک میزدی تو سرش دیگه شماره نمینداخت:n02:اومدیم نقش شهروند مثبت رو بازی کنیم خودمون گفتیم عوضش کنن:n27:
الان دوباره نگاه کردم دیدم جزو رایگان حساب کرده :n19:نقل قول:
یکم طول می کشه تو پنل کاربری دانلود هارو بنویسه
اگه از حجمت 1 یا 2 گیگ مونده سریع تغییر بده به 128 نامخدود (اگه رو 12 مگ بسته شدی!!!!)با همین سرعت بهت میده در ضمن مودم رو هیچ وقت خاموش روشن نکن اگه سرعتت توپهنقل قول:
دوستان میخوام نامحدود بگیرم کدوم طرح را تایید میکنید که سرعت خوبی داشته باشه
آقا سلام
دو سه روزیه حجمم کم نمیشه :) دلیلش چیه ؟؟؟
اقا ما میخوایم بیایم اسیاتک چون پارس انلاین دانلود رایگان رو برداشته و گزینه دیگه ای هم نیست لطفا راهنمایی کنید من چه سرویسی بگیرم که شبانه رایگانش خوب باشه سرعتش بشه شبی 4 5 گیگ دانلود کرد اگه بیشتر باشه بهتر. روزا برام مهم نیست. دوتا سوال هم داشتم:
بالای 128 به کاربر خونگی میدن؟
حجم دزدی دارن یا نه؟ من پارس انلاین دارم از این جهت مشکلی نداره
راستی اینترانت هم توضیح بدید اگه بخوایم فقط از سایتهای داخلی دانلود کنیم به دردمون میخوره؟ سرعتش تضمین شده هست؟ از کجا میشه فهمید چه سایتهایی رو باز میکنه چه سایتهایی رو نه؟
تعرفه اینترانت که موجود نیست توی سایتشون !!
دو مگ با حجم 10 گیگ بگیری شبانش 4-5 گیگ میتونی دانلود کنینقل قول:
128 هم تو بگیری خطت رو 8 مگ میبندن
حجم دزدی هم من 8 ساله مشترک اسیاتکم زیاد ندیدم فقط این اواخر وقتی شبانه میذاشتم دانلود اگر تا ساعت 8 میذاشتم دانلود کنه بعدش میدیدم 300 -400 مگ حجم کم کرده که اونم یه ربع قبل 8 قطع میکنم اونم کم نمیشه
در مورد اینترانت و چه سایت هایی باز میکنه اگر فایرفاکس داری این add-ons رو نصب کن :
هر سایتی که باز میکنی بغلش پرچم سرور اون سایت میزنه هر سایتی پرچم ایران بود کنارش یعنی باز میشه با اینترانت
فقط بگم پینگ اسیاتک افتضاحه پینگ مهمه برات نیا
خیلی ممنون پس فکر کنم یا همون دو مگ کیمیا با 10 گیگ رو بگیرم یا اینترانت رو اما قیمتای اینترانت نیست توی سایت نکنه برداشتن؟نقل قول:
ویرایش: پینگ هم که اصلا... فقط سرعت دانلود برام مهمه
متاسفانه با وجود این که وضعیت خطم خوبه ولی 10 مگ من رو روی 6 مگ بستن ، اینم وضعیت:نقل قول:
Downstream -------Upstream
SNR Margin (0.1dB):------------------ 271 ----------------- 220
Attenuation (0.1dB):------------- 335 ----------------- 210
Output Power (dBm):-------------- 20.5----------------- 12.0
Attainable Rate (Kbps): ---------------- 17728 ---------------- 588
Rate (Kbps):-------------- 6143 --------------- 509
D (interleave depth):--------------- 32 ---------------------1
Delay (msec): ----------------- 9.62---------------- 3.26
می خواستم زنگ بزنم بگم بالاتر ببندن که این جریان پیش اومد...اون کاری رو که گفتی هم انجام دادم و اینترنت نامحدود 128 برنزی تمدید کردم ، حالا باید وایسیم ببینیم بعد از 12 امشب که شارژ تموم میشه چه اتفاقی میوفته!و البته برق هم نره!
راستی بعدا اگه بخوام تماس بگیرم که خط رو بالاتر ببندن باید به 1544 زنگ بزنم دیگه درسته؟ اصلا این کار رو میکنن یا نه؟
و اینکه خطم هم مشکلی برای پهنای باند 10 مگ نداره درسته؟
سلام
دوستان این سرویس ها چجوری هستن:
خوبن؟؟؟
چالاک نامحدود نقره ای ( با 4 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 18 گیگ درماه)
چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه
خودزنی کردم تا گفتم متوجه شدن :) دارن حجم کم میکنن !!نقل قول: