خاک تو سرشون.جالبه منم وقتی بیس میزنه یکیش خر خر میکنه.مشکل از چیه و تعمیر شدنی هست و کلا ارزش تعمیر داره یا نه؟؟؟نقل قول:
خاک تو سرشون.جالبه منم وقتی بیس میزنه یکیش خر خر میکنه.مشکل از چیه و تعمیر شدنی هست و کلا ارزش تعمیر داره یا نه؟؟؟نقل قول:
اگه پار نشده فقط داخلش پلیسه رفتهنقل قول:
موقع نصب بی دقتی می کنن یه پلیسه کوچیک می ره داخلش خر خر می کنه اگه با دست وفر رو نگه داری خرخر قطع می شه
به راحتی تعمیر می شه من درسش کردم 20 تومان هزینش شد خیلی هم عالی درست شد
اگه مشهدی راهنماییت کنم کجا بری
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
بله دقیقا با نگه داشتن وفر درست میشه.مشهد نیستم.ممنون از وقتی که گذاشتیدنقل قول:
دوست عزیز کاپا باند کیفیتی با کمی قدرت هست ولی کامپ کیفیت فوق العاده ای داره به خاطر کراس اوورش اگه کیفیت برات مهمه کامپ ببندنقل قول:
در مورد 6900 هم مثل کاپا است با قدرت و کیفیت و بیس قوی تا حدود نیاز به ساب نداری ودیگه به سوپر تیوتر نیازی نداری چون خود باند یه خوبشو داره برای داریو کاملش به یه امپ دوکانال قوی مثل 5602 پایونر لازمه اگه 6900 ببندی برای استیچ جلو نه کامپ جوابگو نه باند باید میدرنج ببندی چون 6900 خیلی قوی هست
سلام .
برای بستن سیستم بهتره اول ببینید صدا با کیفیت دوست دارید و حجم مناسب یا صدای بلند و ... ؟!
چون از دیوایس های معمولی هم میشه تا حدودی کیفیت خوبی گرفت با تنظیمات ، ولی خوب باید دید چی راضیت میکنه .
سلام اگر امکان دارد راهنمایی کنید محصولات گلیدن را از کجا میتوان تهیه کرد
بطور مثال یک کامپ 3way
یه پخش 7056 کنوود دارم که میخوام براش یه آمپ و یه جفت باند بگیرم.
نظر خودم رو آمپ 5602 و باند 6900pro هست.
واسه باند بین 6900 و کاپا 11 شک دارم. تفاوت این 2 باند چیه؟
پيش فروشنده هاي پخش و باند ميرم ميگن پخش از هر برندي ميگيري باند هم از اون بگير بنظر شما درسته؟نقل قول:
6965v3 چه تفاوتي با 6965v2 داره ( يا تفاوتي نداره)
آمپ نميخوام اضافه كنم بهترين گزينه همينه؟
نه ربطی نداره .
بله از نظر من همین خوبه ، 6965V2 آمپلی خوره بعدا میتونی آمپ هم ببندی صدات بهتر بشه .
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سلام دوستان
من تیبا 2 دارم و میخوام روش سیستم ببندم با بودجه 600 - 700 نومن در حد ( پخش - باند - آمپ )
بعضی ها میگن سونی
بعضی ها ام میگن پایونر!
ممنون میشم شما راهنمایی کنین
در ضمن میخوام سیستم نه صدای زیر بهم بده نه صدای بم
یک صدای خوب و با کیفیت و با یک بیس نرم.
با تشکر
از جناب اقای----- نمایندگی.اینجا فکر میکنم نمیشه شماره داد.پیام خصوصی بدید بهتون بدم شمارشونو.نقل قول:
بودجه چقدر هستش؟نقل قول:
باند کاپا کیفیت بهتری داره اما قدرت کمتر.بیس 6900 پایونیر بهتره و قوی تره.
تیوتر های کاپا یه کم سوسوله ممکنه زیر فشار بسوزه.پرتاب صدا و حجم پایونیر بیشتره.
اگه فقط پخش و باند میخواین چیزی که دوستمون گفتن بسیار مناسبه.نقل قول:
فرق این پایونیر های جدید هم اون بم بودن میدرنج یه کم گرفته شده و صدای بهتری داره نسبت به قبلیا .
سلام والا با این بودجه من نظرم اینه :نقل قول:
پخش های سونی جدیدا خوش صدا هستن من که پسندیدم و پیشنهادم اینه بازم خودتون یه تحقیق بکنید.
پخش سونی 1150 قیمتش هم 220 تومن فکر کنم یا کنوود ایکس400 به قیمت 300 تومن.
باند هم 6965v2 پایونیر یا 7158 جی وی سی یا اینفینیتی کاپا 693.8 سری پایینتر از 11.
امپ هم من باشم دسته دو میگیرم چون بودجتون کمه حالا از برند حداقل ایناها باشه : پایونیر.کنوود.سونی.هرتز.جی وی سی
یه rca هم میخوای که کانکشن بگیری قیمت 45 اما کارینا هم واسه یه جفت باند خوبه قیمتش 15 تومنه.
بازم سوالی چیزی بود در خدمتم.
سلام
باند اینفینیتی کاپا 693.11 و پخش کنوود ایکس400 دارم
امپ و ساب میخوام اضاف کنم
آمپ نظرم کنوود 8400 هست و ساب بین کنود 3000 و Helix 12WD موندم آیا تو این رنج قیمت چیز بهتر هم هست
کیفیتی میخوام باشه بیس نرم و جواب پس داده
ماشین 206 صندوق
سلام امپ 8400 با ساب Helix 12WD اضافه کن ترکیب خوبی میشهنقل قول:
با تشکر از شما چون تازه عضو شدم نمی توانم پیام خصوصی دهم ممنون
بودجه نهایت تا همین 800 تومن.نقل قول:
پس 5602+6900 خوبه؟
براتون فرستادم عزیز.نقل قول:
6921 سونی هم خیلی خوش صداس و بیس خیلی خوبی داره. قیمت 300 بود فکر کنم.نقل قول:
5602 هم امپ خوبیه .
سلام.نقل قول:
برادر ساب من نظرم تو این رنج قیمت rs12 گلیدن هستش البته هلیکس هم بد نیس.
اون امپ هم خوبه گلیدن از سری m هم میتونین بگیرین هرچی که باشه از کنوود و پایونیر بهتره:n02:
ساب زامیکس 1400 دوستان در مورد این ساب نظرتون چیه ؟
حدود قیمتش چنده؟
سلام دوسته من این ساب چینی از نوع آشغالی هست وسلام :n02:نقل قول:
چقدر میخااید برای ساب هزینه کنید ؟ و به چه چیزی وصلش کنید ؟؟
نمایندگی گالیدن تو تهران یا کرج کجاست.دوستان کرجی تو کرج جایی هست محصولات خوب داشته باشه.نصاب کار بلد تو کرج هست
:n02::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
زدی داغون کردی روحیه رو اینو یکی دست دومشو میداد 180
والا من دنبال یه چیز دست دومم زیاد نمی خوام هزینه کنم فعلا سربازیو بدبختی دارم هر چی کمتر بهتر ولی خوب به درد بخور باشه
باینفینیتی چطوره؟
امپلی یه دونه دارم تورنادو تک کانال
ای بابا سربازی که خوبه منم سربازم :n02::n08:نقل قول:
اینفینیتی 1260 ساب خوبیه اما خیلی نرمه اگه نرم دوس دارین گزینه جالبیه اگه از اون بهتر هم بخواید گلیدن m12 هم انصافا ساب خوش صدایی هستش قیمتش هم با اون اینفینیتی و این زامیکس دسته دو تقریبا یکیه:n02:
امیر خان خیلی ممنون
به نظر شما صدای کامپهای گلیدن از نظر کیفیت شفافیت و تفکیک درمقایسه با audison VOCE6 یا هرتز سری میل یا هلیکس سری پری سیژن یا کام پتیشن چگونه است
با تشکر
سلام من باند جی بی ال t696 دارم و پخش 7056 ماشینم هم پراید هستش برای جلو چه باندی بگیرم که هم با باند عقب همخوانی داشته باشه و هم صدای کیفیتی داشته باشه اگر جای فابریکی نشد داخل تودری باند چند سانتی میتونم نصب کنم و ارزش خرج کردن داره بیشتر کیفیت صدا برام مهمه و بعد پرتاب صدا تا 400 فعلا میتونم هزینه کنم
باند عقب بخوام یک جفت دیگه کنار 696 اضافه کنم بیشتر بالا بردن کیفیت صدا برام مهمه چی میتونم بخرم تا 500 تومن
سلام دوستان
من تیبا2 دارم و یکی از دوستان نصابه سیستمه
یک آمار قیمتی داد یکم تعجب کردم
پخش پایونر با قابلیت خروجی ساب
باند پایونر 550 وات
آمپ ام بی 700 وات (فکرکنم)
باکس 1000 وات
با نصبش 750 تومن!
اول فک کردم فیکه لوازمش!!
ولی از چند جا سوال کردم در مورده این بنده خدا میگن کلا" تو کار فیک نیست!!
میخواستم ببینم این سیستم با این قیمت کاره عقلانیه؟!!
یا کیفیت صدای خوبی نمیده؟!!
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلامنقل قول:
به جمع ما خوش آمدید دوست عزیز.:n16:
تو کرج رو نمیدونم ولی تهران شمیران نمایندگی اصلیش هست.براتون pm میکنم.
با اجازه امیر حسین عزیز.سرباز وطن:n12:نقل قول:
گلیدن واقعا صدای خوبی داره.خود امیر حسین فکر کنم آدیسان K6 داشت. از ضعف مید بیسش ناراضی بود.
هرتز هم خوبه.هلیکس سریه پرسیژن صدای خوبی داره ولی ضعیفه و اصلا نمیشه بهش فشار آورد. سریع به پاخ پاخ می افته.ولی کامپتیشن رو خیلی دوست دارم.کامپ جونداریه.
تو جای فابریک که با توجه به درایورهای عقب چیزی پیشنهاد نمیکنم. اما اگر میتونی روی در نصب کنی حتما کامپوننت 16 سانتی ببند.اگر میتونی 530 هزینه کنی بدون شک گلیدن RS165 میتونه صدای بسیار خوب و با کیفیتی بهت تحویل یده.البته در کنار همه اینا آمپلیفایر خوب و با کیفیت هم شرط اصلی و ابتدائی هست.نقل قول:
برای آمپ هم دنبال کن وود و پایونیر نرو که پول دور ریختنه.
سلامنقل قول:
آمپ که مسلما چیز جالبی نیست.اسپیکر پایونیر هم از نوع معمولی هست.ساب هم جی بی ال 1000 هست احتمالا همون لوله ای که صدای کاملا معمولی داره.
تو رنج 750 غیر از اینا نمیتونی انتظار داشته باشی.
ولی یه پک برق خوب و با کیفیت قیمتش 160 تومنه شما خودت برو تا ته قصه دیگه:n02:
همیشه به همه گفتم و نصحیت کردم،یا وارد سیستم بازی نشن یا اگر وارد میشی خوب و یکبار هزینه کنید تا پشیمون نشید و هی هزینه های مکرر نکنید.
زیر 2 تومن هزینه کردن = ست با :n03::n28::n24::n14::41:
با تشکر از راهنمایی خوبت.نقل قول:
خوب من یک سیستم میخوام در حد همون 700 تومن!!
برای تیبا2
شما یک پیشنهاد بده بهم
فقطم در حد پخش و آمپ و باند!!
و اینکه آیا طاقچه نیازی هست عوض شه یا نه؟!
درضمن منم سربازم برای همینم محدودیت مالی دارم :n28:
سیستمیم که میخوام نه صداش بم باشه نه زیر یه بیس نرمیم داشته باشه!
با تشکر :n12:
سلام دوست عزیز با این بودجه این موارد خوبی هستنقل قول:
باند e69xهلیکس قیمت 280
امپ 527 کنوود یا 3602 پایونر قیمت حدود 150
پخش هم از کنوود u100 بگیر
موفق باشید
کسی هست که باند 6950سونی داشته باشه؟ یا صداشو شنیده باشه؟میگن اگه با ضبط سونی مدل 1152 یا 1050 ببندی از 6975v2 پایونییر هم بهتر میشه حتی سمند هم میلرزونه 718کنوود هم میگن در برابرش هیچ حرفی برا گفتن نداره خواستم ببینم واقعیت داره؟
خیلی ممنون از حمید آقای گل بابت پاسخشون
فرشاد جان من تجربه سونی را نداشتم ولی میدونم محصولات سونی کلا محصولات خوبی هستند اما یک نکته رو بهت میگم برای تغییر ذهنیتت .
از برندهای بازاری پسند دوری کن . مثل کنوود 718 و پایونیر 6975 متاسفانه الان همه فقط همین دو تا باند رو میشناسند . شما برندهای مثل اینفینیتی ، هلیکس ، هرتز ، جی بی ال و ... رو هم در موردشون تحقیق جامع بکن .
6938 رو دارم ، خوبه و صدای گرم و بیس نرم داره بدون آمپ . ولی کلا دنبال اینک از باند بیس درست و حسابی باشی نباش ، دنبال این باش صدای خوبی ازش بگیری ...نقل قول:
بیس رو باید از ساب بگیری ، ولی اگه بخوای از یک جفت کواک بهمراه آمپ فقط استفاده کنی و بیس خوب داشته باشی پیشنهاد من jvc 7158 .
سلام دوستان
من یه ضبط میخوام بخرم واسه پراید.برام فقط یه چیز مهمه:
بتونم سریع موزیک رو عقب و جلو ببرم. (تو فکرم اینه با چرخوندنیه کلید مثلا)
چیزی که الان هست برای FW و RW اینه که باید کلیدهای مربوطه رو نگه داری چند ثانیه . اگه یه بار بزنیم میره تراک بعدی
کسی کمکم میتونه بکنه؟
سلام توی کواک های بیس کمی دارند می شود از این سابهای سبک ضبط های خانگی سونی به ماشین اضافه کرد---با یک دو امپ دوگانه که به کواک نصبه سری کرد--امپ مثل کنودد یا سونی یاپایونر--عکس زیر--
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اسپیکر رو همون E69X گزینه خوبیه.
پخش رو کن وود U300 بگیر.
سلامنقل قول:
اگر میخواهید به آمپ وصل کنید باید امپدانس رو رعایت کنید.
امپدانس مجاز آمپلیفایرها 2-4 اهم هست.
سلام دوستان.یه جفت 6975 رو بستم روی دو کانال از 4 تا کانال آمپلی 8400 کنوود. لطفاراهنمایی کنید که یه جفت s20 که 8 اهمی هستش رو چطوری ببندم که مشکلی پیش نیاد. ممنون.