پس نگران بن شدن نباشم؟؟؟؟؟؟راستشو بگوهااا:31:نقل قول:
پس نگران بن شدن نباشم؟؟؟؟؟؟راستشو بگوهااا:31:نقل قول:
الان من بازی رو بازی کردم یعنی این بازیه من پچ شدس؟نقل قول:
من الان داشبورد قدیمی رو دارم اگه بازی هایی مثله ac brotherhood و بازی های کینکت که ap 2.5 دارند تو دستگگاه بزارم flag میشم؟
:19:ککککککککککککککممممممممم ممکککککککککککککککنقل قول:
سلام یه سوال دارم
ایکس باکس رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی fable 3 رو تو دستگاه میزارم صفحه سیاه میشه و بعد یه پیغامی مبنی بر اینکه disk unreadable میده و میگه برو به سایت xbox بازهم میگم من دستگاه رو ابدیت نکردم دوستان یه راهنمایی کنند
سلام
شرمنده که این سوال خیلی تکراری رو میپرسم.
من بازی cod جدید که که میذارم فقط آرم Xbox میاد.
برای این بازی باید دستگاه آپدیت بشه؟جریان این که اگه آپدیت بشه نمیشه بازی های کپی رو اجرا کرد چیه؟
بازم میدونم این سوال های من خیلی تکراریه ولی اگه ممکنه به طور مختصر و مفید توضیح بدید.
دوستان استفاده از باطری آلکالاین سونی برای دسته XBOX بده یا نه؟
ممنون اگه راهنمایی کنین
cod جدید بازی اپدیت جدید نمیخواد احتمالا دیسکت مشکل داره از منم اینجوری بود دیسک جدید گرفتم
ac جدیده دارای کد امنیتی ap 2.5 هستش که بعضی جا ها با پچ کردنش می تونن روی درایور های هیتاچی و سامسونگ بازی کنن که برای بازی باید داشبورد اپدیت بشه که اگه بازی های جدیدو روش اجرا کنی که نمیشه flag میشیدنقل قول:
پس بهتره که صبر کنید تا lt+ بیاد .
سلامنقل قول:
نه عزيز مشكلي نداره
اتفاقا جزو بهترين دوام هاست
یه تجربه:
کسی که ایکس باکس می خره می تونه تا آخر از باطری آلکالاین استفاده کنه همیشه هم یه جفت زاپاس داشته باشه دیگه حرف نداره من از وقتی ایکس باکس خریدم قضیه دسته و شارژ و ایناش تا الان برام 28 تومن آب خورده با این حال باز هم نا راضی هستم وقتی تازه خریدم ناشیانه عمل کردم و کابل تکی اتصال رو 15 تومن قالب کرد طرف بهم... 8 تومنه قیمتش... 7 تومن اضافه گوشمو برید بی انصاف... بعدش رفتم از این پک ها که یه کابل + باطری قابل شاژ آماده داره خریدم باید بگم کابلش کم مونده بود کل دسته بازیمو به ... بده وقتی وصل کردم رفت موند توش و در نیومد نزدیک 45 دیقه باهاش ور رفتم تا تونستم در بیارم حالا هم باطری های قابل شارژش فاسد شده و بیشت تر از 2 ساعت شارژ نگه نمی داره. من با 28 تومن فکر کنید چند جفت باطری آلکالاین می تونستم بخرم این هم حساب کنید که باطری آلکالین من که رو دسته بود بعد 2 ماه تازه داره تموم میشه... پس اگه ایکس باکس خریدید یا دارید فقط باطری آلکالاین استفاده کنید. خرج اضافی رو من کردم جز ضرر چیزی ندیدم
باز مال شما 2 ساعت نگه میداره ، مال من که کلا پکیده کار نمیکنه .نقل قول:
آقا من یه انیزازیر(بیشتز ز هارو ز بخونید:31:)دو ماهه عین ساعت تو هر دو دسته کار میکنه با یه شارز(بازم ز بخونید)قضیش چیه من خودم موندم توش:13:
ویه جک خیلی قدیمی:
یه روز یه مغلم اول ابتدایی درس میدادا الف رو به بچه ها توضیح میداده جون زبونش مشکل داشته میگه انف بعد بچه ها تکرار میکنن انف معلم میگه من که میگم انف شما نگید انف بگید انف:31:
سلام اگه ac رو تو کنسول بزارم بعدا flag نمیشم
سلام
کسی یه سایت واسه دانلود قالب میشناسه؟؟؟؟؟؟؟ یا همون تم خودمون؟؟
دقیقا معلوم نیست آخه هر کی یک چیزی:31: می گه ولی شما نزاری بهترهنقل قول:
nfs hp رو میشه بازی کرد یا ap2.5 داره؟
LT جدید که قراره بیاد این قفل رو دور میزنه یا خیر ؟
نقل قول:نقل قول:
شما اگه با داشبورد ورژن 9199 ، Fable3 یا AC را انجام داده باشین Flag نشدید و Flag شدن فعلا مربوط میشه به داشبورد جدید و انجام این بازی ها!
آره دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی نمیدونم چرا این ه کر ها خبره مرگشون یه چیزی نمیگن که اقلا آدم امیدوار بشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم قفل !؟ :31:نقل قول:
فکر کنم منظورشون AP یا یه همچین چیزی هست.نقل قول:
بله دور میزنه
همونکه رنگارنگه :31:نقل قول:
یک چند وقتی هست تو باغ 360 و اینها نیستم بد جوری عقب موندم :41:
انگاری نمیشه. ap دارهنقل قول:
nfs hp رو میشه بازی کرد یا ap2.5 داره؟
این فروشگاه های بیرون چطوری ap 2.5 رو به 2 تبدیل میکنن ؟!
حذف ... :31:
سلامکد:باطری آلکالین من که رو دسته بود بعد 2 ماه تازه داره تموم میشه... پس اگه ایکس باکس خریدید یا دارید فقط باطری آلکالاین استفاده کنید. خرج اضافی رو من کردم جز ضرر چیزی ندیدم
دوست عزیز روزی چند ساعت بازی میکنی؟ بعدش مدل باطری و قیمتش رو میتونی بگی؟ شارژ اولیش 2 ماه هست یا هر دفعه که شارژ میشه؟ طول عمرش چه قدر هست
ببخشید که زیاد سوال کردم!
باطری آلکالاین که شارژی نیست طول عمرش زیاد هست به جرات می تونم بگم که باطری آلکالاین می تونه در صورتی که اصل باشه بالای 150 ساعت شارژ نگه داره برای دسته شما... مال من روی خود دسته اورجینال که بود دوراسل بود. هنوز هم کامل خالی نشده... من به طور متوسط روزی 4 ساعت البته روزی میشه که اصلا فرصت نمیشه ولی میانگین بگیری 4 ساعت واقعا حیف اون همه پول که دادم بالای کابل و باطری شارژی:41:نقل قول:
سلام اگه تو داشبورد جدید بازی های ap 2.5 دار نذاریم مشکلی پیش نمیاد؟
با برنامه abgx 360 میشه فهمید ap 2.5 داره دیگه؟
قرمز اون بالا ش می نویسه؟
نقل قول:
سلام ...
نه مشکلی پیش نمیاد... فقط مطمعن باشی که پچ شده هست...
راه شناسایی رو نمیدونم:31:
من ۴ ساله دارم از باتری الکالان استفاده میکنم.نقل قول:
باطری آلکالاین که شارژی نیست طول عمرش زیاد هست به جرات می تونم بگم که باطری آلکالاین می تونه در صورتی که اصل باشه بالای 150 ساعت شارژ نگه داره برای دسته شما... مال من روی خود دسته اورجینال که بود دوراسل بود. هنوز هم کامل خالی نشده... من به طور متوسط روزی 4 ساعت البته روزی میشه که اصلا فرصت نمیشه ولی میانگین بگیری 4 ساعت واقعا حیف اون همه پول که دادم بالای کابل و باطری شارژی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من می خواستم کابل و باطری شارژی بخرم چون باطری های اورجینال خود دسته یه دو ماه ونیم بیشتر دوام نیوردند
کابل و باطری شارژی چه عیبی داره؟؟؟
باطری آلکالاین بگیرم بهتره یا شارژی؟
قیمت کابل و باطری شارجی را با شارجرش که مخصوص xbox360 هم بود را از چند جا پرسیدم ؟؟گفتند 14 تومان
می صرفه که بگیرم؟ چند ماهی جواب میده؟؟؟
روزی تقریبا 2 ساعت کمتر هم بازی میکنم
از کجا بفهمم که پچ شدس ؟نقل قول:
من همه ی بازی هارو دانلود میکنم.
دانلود؟ :31: نکنه شما هم مثل ما 14 مگ داری؟:27:نقل قول:
بازی های رو نت فعلا پچ شده نیست...
منظورت از پچ همون full stealth بودن بازیهاست؟نقل قول:
راستی نگفتی من اینترنت 14 مگیو از کجا بگیرم؟؟نامرد بگو دیگه:31:
منظور پچ ap2.5 به ap2 هستنقل قول:
برات پ خ میکنم .. اینجا جاش نیست:31:
یا حق:40:
دوستان یه سوال
بعضی بازیها مثل black ops هستن که gamer picture باز میکنن (unlock میکنن)
بعد من Arcade دارم نمیتونم سعی کردم نشده از بابت بازی هم مطمعنم
کسی دلیلش رو میدونه؟
دوستان کسی آموزش آپدیت iXtream 1.6 به LT رو جایی سراغ نداره؟ بدجوری دنبالشم ( درایو Lite On )
سلام. الان همه ۱.۶ میکنن شما LT تو فروم های خارجی میتونید پیدا کنید. یا تو بازی سنترنقل قول:
دوستان کسی آموزش آپدیت iXtream 1.6 به LT رو جایی سراغ نداره؟ بدجوری دنبالشم ( درایو Lite On )
نقل قول:
دوستان یه سوال
بعضی بازیها مثل black ops هستن که gamer picture باز میکنن (unlock میکنن)
بعد من Arcade دارم نمیتونم سعی کردم نشده از بابت بازی هم مطمعنم
کسی دلیلش رو میدونه؟
اول اینکه کاری به ارکید الایت بودن نداره. شما بهتره تشریف ببرید تو تاپیک خود بازی
جواب بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
سلام.نقل قول:
من می خواستم کابل و باطری شارژی بخرم چون باطری های اورجینال خود دسته یه دو ماه ونیم بیشتر دوام نیوردند
کابل و باطری شارژی چه عیبی داره؟؟؟
باطری آلکالاین بگیرم بهتره یا شارژی؟
قیمت کابل و باطری شارجی را با شارجرش که مخصوص xbox360 هم بود را از چند جا پرسیدم ؟؟گفتند 14 تومان
می صرفه که بگیرم؟ چند ماهی جواب میده؟؟؟
روزی تقریبا 2 ساعت کمتر هم بازی میکنم
به نظر من اگه کمتر از ۲ ساعت بازی میکنید هر ۳ تاش کارتونو راه میندازه.
fable 3 مگه ap 2.5 نداره؟
پس چرا روی کنسول من و دیگران اجرا میشه؟