سلام دوستان | من تمام درایور هامو نصب کردم اما درایور Camera نصب نشد | میگه appreciate نیست درایورش | الان Camere خود ویندوز 8 که میرم میگه connect a camera | چیکا کنم ؟!!
Printable View
سلام دوستان | من تمام درایور هامو نصب کردم اما درایور Camera نصب نشد | میگه appreciate نیست درایورش | الان Camere خود ویندوز 8 که میرم میگه connect a camera | چیکا کنم ؟!!
گوشه پایین سمت راست پست...نقل قول:
ببخشید دیر شد ولی دوستان انگار معنی نقل قول رو نمیفهمن و هر سوالی هر کسی میپرسه رو بی جهت جواب میدن...
من شکلاتی دارم و از سفید اطلاعی ندارم ولی فک نمیکنم اینطور باشه...
معتبر و غیره رو زیاد دنبالش نباشید...مهم گارانتیه...
گارانتی هام همه یکین،من الماس دارم که یکساله س ولی انگار سازگار دو ساله س...
بله..همه شون بک لایت دارن...
دکمه هام خیلی خوبن و حس خوبی بهتون دست میده...
دو تا سیم شارژر،آداپتور(کانورتر)،دفت رچه ها،کارت گارانتی،سی دی درایور و خود Z500...:n02:
خواهش...:n16:
نقل قول:
احتمالا نصب شده،از تو دیوایس منیجر فعالش کنید...:n16:
توجه کنین که Lenovo Easy Camera برای ویندوز 8 نسخه 32 بیت موجود نیست .نقل قول:
لذا چک کنین ویندوزتون 64 بیت باشه .
سپس از لینک زیر برای نصب درایور دوربین اقدام کنین :
کد:http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/1hca10w8.exe
دوستان شرمنده.. این سوالی که میپرسم احتمالا در صفحات قبل مطرح شده اما چون تعداد صفحات زیاده و گشتن تمام تاپیک به علت صفحات زیاد کار سختیه همینجا سوالم رو مطرح میکنم : 1. اگه دستگاه مدام به برق باشه مشکلی برای باتری پیش نمیاد ؟ 2. آیا شارژ دستگاه باید کاملا خالی بشه تا بشه دوباره شارژش کرد یا با شارژ مثلا 50 درصد هم میشه لپ تاپ رو دوباره زد به شارژ ؟
1.نه.چون یه برنامه داره که فعالش میکنیم و بعد از اون دستگاه تا 60 درصد شارژ میشه و بعد از اون دیگه از برق استفاده میکنه و باطری رو شارژ نمیکنه که بخواد بهش فشاری بیاد...نقل قول:
2.ایرادی نداره...هر وقت یخواید میتونید بزنید به برق...
3.:n16:
حتما حتما ؟؟..چون مال من نود درصد اوقات به برقه !...جدیدا حس می کنم زود به زود شارژ خالی میکنه ...:n28:نقل قول:
نقل قول:
عه؟؟؟:n02:
مگه شما نمیدونستی تا حالا؟؟؟
آره باو...زود شارژ خالی کردنش که اصن معظلیه...:n08:
4 سلولی بودن باطریش خیلی بده...
من نمیدونم لنوو قصدش از این کار چی بوده..
من که اگه باطریش قابل جدا کردن بود،همون روز اول یه باتری 9 سلولی میخریدم مینداختم روش...
یه صبح تا شبو جواب میداد...:n08:
:n16:
چطوری دوسته خوب من؟نقل قول:
خوشحالم که یه سر به اینجا زدی.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اینو میدونستم ...ولی یه ماه پیش فکر کنم بیشتر شارژ نگه می داشت ...نمی دونم والله ...:n03:.ولی از جهات دیگه خیلی دوست دارم !...راستی یه باتری یدکی نداریم که پرکنیم و وصل کنیم بهش ؟:n13:نقل قول: