کاملا طبیعیه حمید جان..سرعتت خوبه..نقل قول:
Printable View
کاملا طبیعیه حمید جان..سرعتت خوبه..نقل قول:
حمید جان خوب میگیری استاندارد 256 نهایت 32 هست که شما بز نوسان داری
ساعتی چقدر میگیری؟
اصلا مخابرات ماه خوش داشته ؟
با این احوالات گیج شدم بیام الان بقیه جاها همین بلاخره ؟!!!
زنگ زدم مخابرات 2828 نزدیک نیم ساعت عملیات انجام داد حتی پرت 2 مگ بست که با speedtest.ir رفت رو 2048 ولی باز از سرور خارج همین طوری بود بعد گفت یک لحظه صبر کنید شمارو ببرم رو پرت اختصاصی 1 مگ ( Sl )
حتی رو این هم دقیقا با speedtest.ir 140kb.s نشان داد ولی چون هاست ایرانی بود اینجوری بالا بود هر فایل دانلودی دیکه کم بود رو 20 کیلو بایت بود گفت از جهت مخابراتی مشکلی ندارید باید با مهندس شبکه صحبت کنید که از حیطه کاری من خارج است این هم جوابش
بزرگوار من علت این همه عصبانیت شما رو متوجه نمیشم تکرار میکنم چیزایی که گفتم نظر خودمه یه کاربر ساده مثل بقیه انقدر سخته تحمل نظر دیگران؟برای من در کل خوب بوده تا الان و راضی بودم بله قطعی داشتم بله تو صف پشتبانی بودم بله سرعتم نوسان داشته و .... ولی در مجموع راضی بودم نسبت به نامحدود بودن و هزینه ماهیانه و بالاتر بردن کف سرعت فکر میکنم مخابرات انتخابی خوبی هست همین!اگه سرویس نامحدود دیگه ای با این سرعت و قیمت میشناسی در تهران که بهتر هست آپلود رو بالاتر میبنده اصلا قطعی و نوسان هم نداره پشتیبانیش هم 24/7 با حداکثر دقت و تخصص جواب میده معرفی کن با هم بریم استاد!نقل قول:
شاید انقدر مشتری بگیرن که همه سرعتها خراب بشه شاید یه روز منطقه شما خراب باشه یه روز اینجا من با دزدی موافق نیستم برای کسی هم گلو خراش نمیدم چیزی رو که میبینم میگم!خوبه پستهای من هست تو این تاپیک مشاهده کنید ...
اما مشکل شما اینه که اشتباه گرفتی اگه سرعت آپلود رو پایین میبندن پینگ و تایم اوت میره بالا قطعی هست نوسان هست برای همه هست منم داشتم و دارم!شما دادت رو باید جای دیگه بزنی! خاکستری باش ...بازم اگه من چیزی گفتم که شما رو انقدر ناراحت کرده ببخشید!
پ.ن:هنوز موفق به تست گرفتن از speedtest نشدم :دی
سفینه شکن میزنم سرعت میره زیر صفرمنفی میشه :n19:
هورا 1 مگ دارم با سرعت 128 بایت بر ثانیه
یه کف مرتب واسه همت مخابرات استان تهران
بعد از 20 بار زنگ زدن درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر سر ما نفهمیدیم چه گلی به سرمون بگیریم
یکی میگه خوبه شیش نفر میگن بده
دوباره دو نفر میگن خوبه سه نفرمیگن بده :n13:
آقا یکی ما رو راهنمایی کنه بالاخره بکوچیم (کوچ کنیم) مخابرات یا نه ؟ :n02:
ترجیحاً اگر کسی حول و حوش مرکز مخابرات پیام نور هست لطفاً یه گزارشی از وضعیت بکنه
نه من با انکار مشکل دارم اینکه شما در مشکل داشتن دیگران تردید داری یا اینکه با نیش و کنایه میگی همچین چیزی ممکن نیست و زنگ بزن پشتیبانی و و...نقل قول:
هست عزیز من کی گفته نیست؟ من خودم شاتل بودم در طول ماه اگر داشت شاید 20 دقیقه تا نیم ساعت قطعی یا افت سرعت داشت و اکثرا هم نداشت. خوب اون پول سرویسش رو میگیره و سرویس مطمئن هم میده و این همه این چیزاش آشغاله و پول پهنای باند و هزینه هاش هم نصفه و کمتر میگیره. در واقع هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری به قولی همون هندونه به شرط چاقوی وانتی هست دقیقا یه روز خوبه یه روز بد!
پ.ن: امروز روز خوبشه ، سرعت درست شد!