آره دقیقا...اولیش همون شیک کذایی بود!نقل قول:
الان شده برام عین آینه دق...شما بودید با این عطرایی تقلبی که تو پاچه تون کنند چیکار میکنید واقعا؟؟؟حالم اصلا ازشون به هم میخوره...احساس میکنم عین یه بچه حرومزاده هستند این عطرای تقلبی!!!
Printable View
آره دقیقا...اولیش همون شیک کذایی بود!نقل قول:
الان شده برام عین آینه دق...شما بودید با این عطرایی تقلبی که تو پاچه تون کنند چیکار میکنید واقعا؟؟؟حالم اصلا ازشون به هم میخوره...احساس میکنم عین یه بچه حرومزاده هستند این عطرای تقلبی!!!
من نگاه کردم دیدم جعبه عطر من بغلش اصلا چیزی ننوشته:41:نقل قول:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
علی آقا امشب رفتم واسه پرسیدن قیمت اون آنتایوس که متاسفانه فروخته بودش. ولی بازم پیگیر هستم جایی دیدم حتما می پرسم واست. شرمنده شدم. ببخشید.
[QUOTE=moli_ahmad;6878934]داداش صالح گل اگه تو اون اشانتیون های اصل چیز خوب دیدی قیمت بگیر مرسی .حالا هر چی بود .
---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------
آقا چند تا اشانتیون قیمت کردم اینا بودن: فارنهایت 10 میل 13 تومن، ورساچه پور هوم 5 میل 10 تومن، جان وارواتوس 7 میل 10 تومن، جان ریچموند 5 میل 10 تومن، مون بلنک 5 میل 11 تومن، لالیک 7 میل 12 تومن، سی کی من 10 میل 12 تومن.
[QUOTE=jsaleh11;6880680]قیمتاش خوب بوده.اون ck man که 15 میل باید باشه.من داشتمش بخشیدمش.قبله گرونی 15 خریده بودم.نقل قول:
آره درسته سی کی من 15 میل بود اشتباه کردم.
به سلامتی...مبارکمون باشه پس...هر کی خواست میتونه اینو مجانی از من برداره چون قراره نثار سطل آشغال توی کوچه بشه...نقل قول:
انقدر که با اون عطرای بی نامو نشون مثل کاپتان بلکی که دیدید حال میکنم یعنی حتی دلم نمیخواد ریخت این عطرای تقلبی رو ببینم..
باور کن برای همین چیزاست که دستم به خرید ادکلن نمیرهنقل قول:
مخصوصا اونایی که تا به حال ازشون تجربه نداشتم
بالاخره ما نفهمیدیم معتاد خرید ادکلن هستی شما یا نیستی آقا فرید؟:31:نقل قول:
[QUOTE=jsaleh11;6880680]تشکر شدید.:11: من 2شنبه میرم واسه تست اگه نتونستم چیزی بخرم بابت این اشانتیون ها مزاحمتت میشم فکر کنم به صرفه باشه چنتا بگیرم چون هزینه پست تا اینجا زیاد می افته احتمالانقل قول:
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
الان از اون ارمانی زدم منو شدیدابرده تو حس خیلی فاز میده دوستش دارم:40:
نقل قول:به وفور اعتیاد دارم اگر نداشتم که الان 30 تا ادکلن تو خونه نداشتم:31:نقل قول: