اقا اوضاع خرابتر از قبل شده الان اینترنت هر 10دقیقه از بیخ رست میشه ای خاک تو سر این isp
Printable View
اقا اوضاع خرابتر از قبل شده الان اینترنت هر 10دقیقه از بیخ رست میشه ای خاک تو سر این isp
چه حالی به تیم حریف دست میده وقتی که تو مرحله nexus to nexus تو ARAM هستی و تو تیمو داری . اونا با 5 نفر حمله می کنن و تو یه نفر موندی . Stealth میشی میزاری اونا از کنارت رد شن و بعدش که رفتن میری nexus اونارو میزنی . دقیقا الان همین کارو کردم :دی کفرشون در اومده بود :n08::n08::n08:
بکس به زودی نت درست میشه از انتخابات یکم هست ولی همش به انتخابات مربوط نمیشه الان زنگ زدم به پشیبانی مبین نت گفتن که:
یه چند هفته هست که پهنای باند کل کشور رو پایین آوردن و به همین دلیل خیلی از اینترنت ها سرعتشون خیلی کند شده و زیاد تماس می گیرن و گفت مخابرات میخواد یه سیستم پهنای باند جدید واسه اینترنت کل کشور درست کنه برای همین هست که پهنای باند رو پایین آوردن !
خوب بعدش؟ یعنی درست میشه والا اینها سواد ندارند اصلا نمیدونند چیکار میکنند :n23:نقل قول:
کاشکی هی پهنای باند بود نمیدونم هر5 دقیقه 10 دقیقه یک بار چراغ روترت ای دی اس الش قطع شه مال پهنای بانده مال شما اینطور نیست؟از وسط بازی امروزاینطور شد برای من؟(بدبختی نیست شانس هم نداریم داشتم با خازیکس حال میکردم تا نرفش نکردن)نقل قول:
زنگ زدم به پشتیبانی میگم چرا تایم اوت دارم و سرعتم کمه؟ میگه چون کندی سرعت دارین ... گفتم اجرت با سید الشهدا ...یه خانواده رو از نگرانی در آوردی خودمم شک کرده بودم علتش اینه ولی الان که شما گفتی دیگه مطمین شدم
دوستان این سرور league of legends ایران در raidcall هست 5262635:ID و [name group: League Of Legends[IRAN دوستان بیان تا در حین بازی با هم بنونیم صحبت هم بکنیم :n16:
این سیستم جدید اینترنت ملی نیست :دینقل قول:
بکس به زودی نت درست میشه از انتخابات یکم هست ولی همش به انتخابات مربوط نمیشه الان زنگ زدم به پشیبانی مبین نت گفتن که:
یه چند هفته هست که پهنای باند کل کشور رو پایین آوردن و به همین دلیل خیلی از اینترنت ها سرعتشون خیلی کند شده و زیاد تماس می گیرن و گفت مخابرات میخواد یه سیستم پهنای باند جدید واسه اینترنت کل کشور درست کنه برای همین هست که پهنای باند رو پایین آوردن
آیا از جا خالی دادن دشمن در برابر اسکیل شات ها رنج میبرید؟:n28: آیا نمیتوانید اسکیل شات های خود را درست به هدف و در کسری از ثانیه بزنید؟:n28: دوستانی که مشکل خالی کردن اسکیل شات ها بر روی دشمن در کسری از ثانیه را داریددیگر نگران نباشید.:n19:شما میتوانید با نگه داشتن دکمه ی SHIFTوزدن دکمه ی ابیلیتی مورد نظر خود و در جهت موس اسکیل شات های خود را پیاده کنید.:n10:ابیلیتی اسمارت کست.:n10:محصولی از شرکت لیگ اف لجندس:n23:
کاش مشکل این باشه، مشکل اینه من اسکیل شات رو میزنم بعد 1 ثانیه بعد Land میشه و جالبه تو این 1 ثانیه از شانس ما میبینی طرف از Lane بالا رفته مید :دی
کلا با پینگ بالای 300 به سختی میشه همه Skillshot ها رو زد مگه اینکه Movement Prediction داشته باشید.:n05: