آسیاتک برای من بعد از عید عالی شده قبل از عید سرعتم بین 12 تا 16 بود ولی بعد ازعید پینگ حداکثر 300 میشه سرعتمم بین 20 تا 25 شده , عالی شده , سرویسم 128 هستش
Printable View
آسیاتک برای من بعد از عید عالی شده قبل از عید سرعتم بین 12 تا 16 بود ولی بعد ازعید پینگ حداکثر 300 میشه سرعتمم بین 20 تا 25 شده , عالی شده , سرویسم 128 هستش
جدی؟نقل قول:
فقط مال این دوستمون اینجوری شده یا بقیه دوستان که از اسیا تک استفاده می کنند هم بهتر شده؟
برای من که 64 دارم فقط نسبت به اون 2 روزی که ییهو سرعت ها رفت بالا پینگم نصف شد و تا به حال هنوز مونده:46:
اگه سرعت ها بهتر شده بگید برم افزایشش بدم
من سرعت 512 دارم. دانلودش خوب آپلودم افتضاح از صبح تا حالا باهاشون درگیرم. ضرغامی هم رفته یک بهاسم ساکی اومده . اصلا پیگیر کار نیست
بالاخره بعد کلی تلفن و ایمیل قرار شده فردا کارشناس بفرستن. وقت تلف کنی
بچه ها وقتی سرعت های شما رو میبینم گریم میگیره
والا من که از داتک اشتراک دارم 128
ولی سرعتم که در ظاهر 13 هست ولی دزر طول روز وقتی میخوام از راپید شیر دانلود کنم سرعتم 3 تا 7 میشه.......................
خداییش گریه دار نیست با ماهی 20 تومن
شما چی پیشنهاد میکنید مشکل از سیستمه منه یا دوستان دیگه که از داتک گرفتن این مشکل رو دارن
سلام محمد جان من بايد 10 روز ديگه برم پول بريزم به حساب فناوا براي ماه جديد گفتي 20 هزار تومان با 3 گيگ دانلود اين جور كه من ازشون پرسيدم گفت كه 15هزار تومان بابت آبون ماه وماليات مخابرات بابت هر 1گيگ دانلود هم 3500 تومان . اين جور كه شركت گفت جمع بزني بايد ماهي براي 2 گيگ دانلود 7000 تومان بدي +اون 15000 تومان ميشه 22000 تومان پس چطوري با 20 هزار تومن 3 گيگ دانلود ميگيري بگو تا منم بگيرم مرسي.نقل قول:
بچه ها من بعد از یک ساعت صبر برای جواب گرفتن از بخش تمدید قرارداد داتک مجبور شدم پیغام بزارم.
اینها افزایش نیرو نمی خوان بدن؟
اوضاع اينترنت سپنتا همچنان قمر در عقرب ميباشد!!
سلام
دوست عزیز از پارس نگیری بهتره چون بر خلاف اسمشون الان که مشتریها زیاد شده واقعا کیفیت اومده پایین تر
من از لایزر گرفتم هم adsl ,هم wimax برا شرکتمون راضیم
باز از بچه ها بپرس:11:
سلام
پیمان جان به نظر من لایزر
عزیزم از کدوم شرکت سرویس گرفتی که 512 میدن و آیا اینکه ازشون راضی هستی ؟ ممنون میشم یکم توضیح بدینقل قول:
سپاسگذارم