عزیزم چرا اینقدر عصبانی هستی؟؟؟ :31: یه لیوان آب خنک بخور و بشین و درست از اول برام بگو... :46::10:والا اینقدر عصبانی بودی که چپ اندر قیچی تایپ کردی... من درست نفهمیدم:27:. سرعتش کمه؟؟؟ شبا پول کم می کنه...؟نقل قول:
دوباره بگو برام :11:
Printable View
عزیزم چرا اینقدر عصبانی هستی؟؟؟ :31: یه لیوان آب خنک بخور و بشین و درست از اول برام بگو... :46::10:والا اینقدر عصبانی بودی که چپ اندر قیچی تایپ کردی... من درست نفهمیدم:27:. سرعتش کمه؟؟؟ شبا پول کم می کنه...؟نقل قول:
دوباره بگو برام :11:
:(( :( :(
من خسته شدم همه پورتها پره
نه صبا پورت داره نه شاتل
اعصابم خورده
اگه نامحدود بگیرم با همسایه بالایی تقسیم کنیم چطوری بفهمم نصف نسف کار کردیم ؟؟؟ یکی میتونه توضیح بده
درضمن میخوایم وایرلس ببندیم
یکی توضیح بده میشه یه جوری انصاف رعایت بشه ؟؟؟یکی حق اون یکی رو نخوره ودیگه این که من شبها دانلود داشته باشم سرعتمون تقسیم بر دو بشه که جفتمون بتونیم کار کنیم
مطمئني ؟؟؟؟؟نقل قول:
يعني براي مثلا 2 ساعت يا نهايت 3 ساعت حجم زيادي نميبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چت داریم تا چت:31:نقل قول:
شاید شما تو طول چت کلی فایل و عکس رد و بدل کنی :31:
اگه فقط متن باشه کل روزم چت کنی زیاد مصرف نداره
فکر کنم برنامه هایی باشه که مقدار ترافیک مصرفی رو نشون یا حتی کنترل کنه....نقل قول:
دارم آتیش میگیرمانقل قول:
ببین 512 میگیری سرعت دانلودش فوقش 140 هست تو 3_4 تا سایت هم امتحان کردم
شبا میگه مجانیه مثلا از 2 شی خوب.........
اگه 2.1 دقیقه بزنی دانلود کنه ازت پول نمیگیره ولی اگر 1.59 دقیقه شروع کنی تا هر جاکه دانلود کنی ازت کم میشه
خیلی بیخوده شرکتش به نظرم اگه پولشو واسه 4 شنبه سوری جمع کنی آتیش بزنی هیجانش بیشته حالا خود دانی
داداش 2 ساعت فوقش 5 مگنقل قول:
اصلا به اون فکر نکن چون از بین میری:27:
کسی نبود جواب بده؟:19:نقل قول:
ببین خلاصه بهت میگم از هرجا میگیری از صبا نگیر به این دلیلنقل قول:
اگه همون حجم 30 گیگ واست کافیه از صبا بگیری خوبه چون سرعتی که تو قرارداد بهت میده 100% تضمین شده
اما باید بیخیاله شباش بشی چون معلوم نیست سرعت شبانت خوب باشه یا نه تازه حالا فهمیدم که صبا سرعت
شبانه رو به صورت Random میبره بالا پس نباید زیاد رو شبانه حساب کنی
صبا ده گیگ تو ماه خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخوام وایرلس بگیرم.