توی تهران تعمیر کار خوب کسی سراغ داره؟باسه کامارو میخوام
Printable View
توی تهران تعمیر کار خوب کسی سراغ داره؟باسه کامارو میخوام
تعمير لوله پمپ فرمان
به دليل فرسودگي لوله و گشاد شدن پرس اون، نشتس روغن هيدروليك از بين پرس و لوله وجود داشت كه با تعويض لوله و پرس مجدد مشكل برطرف شد.
لوله قديمي و محل نشتي روغن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كارگاه پرس لوله و دستگاه اون
لوله جديد كه بر روي نيپلهاي قديمي و سريهاي جوش داده شده پرس شد. لوله از جنس دولايه براي فشار زياد ساخته شده كه از اين نوع توي ماشين آلات راهسازي هم استفاده ميشه( مارك PHOENIX ) هزينه كلي 15.000 تومان
دور نيپلها كمي تفلن پيچيدم و لوله رو سوار كردم.
روغن داخل پمپ ريختم و بعد از روشن كردن موتور و كمي چرخاندن فرمان دوباره مقدار كسري اون رو بر اساس گِيج اون كه روي حالت سرد هست اضافه كردم.
در حال حاضر خرده كاريهاي قبل از شروع رنگ آميزي رو انجام ميدم.
برو به این آدرس شاید پیدا کردینقل قول:
اگه نه که دوستان طهرانی تواین فروم کمکت میکنن
علی آقا واقعا دست مریزاد میگم بهتون.کارتون فوق العاده بود.
واقعا کلاس درسی بود برای من و سایر دوستان.
بار علمی تاپیک بسیار بسیار بالاست اونم بخاطر زحمات شماست.
ممنونم.
منم صفحه به صفحه رو دارم توو ورد سیو میکنم که یه مقدار زمانبر هست و الان 5 صفحه از انتهای کار عقبم.چون طول میکشه سیو کردن اینهمه عکس و مطلب.
و یه سوال
من دلکو و کویل ماشینمو(نوا57)باز کردم.دلکو و کویلش متفاوت از نوای شما بود.
یعنی دلکو جدا و کویل جدا بود.
دوباره الان بستمش.ماشین استارت میخوره اما سر شمع ها برق ندارم.
یه ربق مستقیم هم از باطری گرفتم و زدم به سر کویل اما بازم سر شمع برق ندارم و ماشین روشن نمیشه.
الان رو کویل ماشین من سه تا سیم هست.یه ورودی به کویل و بعد دو تا خروجی به دلکو.
فکر میکنین مشکل از کجاست؟؟؟
از اتصالات برقی؟؟؟
احتمال داره دلکو رو صحیح نبسته باشم؟؟
محتاج راهنمایی شما و سایر دوستان هستم.
سلام آقا محسن. از لطف شما ممنونم .همه دوستان در اينجا داراي تجارب خوبي هستند كه ميتونه به بالارفتن سطح علمي تاپيك كمك كنه.
در مورد دلكو هاي مدل قديم بيشتر همينجوريه و كوئل اونها بصورت خشك( بدون روغن) و جداگانه از دلكو سوار ميشه. من هم يه نوا 56 C1 داشتم همينطوري بود.
اگر برق سر شمعها نميرسه اول بايد از سالم بودن مگنت و خازن دلكو مطمئن بشيد و براي اين كار جز آزمايش اونها روي دلكو هيچ راه ديگه اي وجود نداره.
اگر مطمون هستين كه دلكو رو درست سوار كرديد پايه اون رو علامت بزنين كه كدام سمت هست و محل چكش برق راهم هيمنطور. و بعد اون رو باز كنين و از روي موتور پياده كنين.اشتباه بستن دلكو كاري به رسيدن يا نرسيدن برق به سر شمعها نداره و فقط ميتونه باعث روشن نشدن ماشين و ريپ زدن اون بشه.
خازن دلكو بيشتر از همه مشكل پيدا ميكنه و بعد مگنت كه با دوتا پيچ روي صفحه دلكو پيچ شده.اگر نمونه سالم و يدكي داريد اونها رو يكي يكي و به نوبت روي دلكو سوار كنين و بعد از دادن يك برق منفي به بدنه دلكو و باز كردن سوئيچ و چرخاندن شافت دلكو ببينين كه آيا سر دلكو جرقه ميزنه يا نه؟ اين آزمايش ساده ميتونه به شما كمك كنه كه مشكل رو پيدا كنين. خرابي از واير سر دلكو به كوئل هم ميتونه باشه . پس رسيدن برق به كوئل رو هم چك كنين و براي اين كار قبل از باز كردن دلكو، واير سر دلكو به كوئل رو در بيارين و نزديك موتور بگيريد تا موقع استارت زدن ببينين آيا جرقه به بدنه ميزنه يا نه؟
يك مورد ديگه سوختن يا ضعيف شدن كوئل هست كه بخصوص توي اين مدلهاي كوئل جداگانه زياد ديدم چون خيلي زياد در معرض آب و رطوبت هستند. داشتن يه كوئل سالم هم براي آزمايش ضروريه.
و در نهايت رسيدن برق مثبت به كوئل كه اگر نرسه در واقع هيچ كدوم از اينها كار نميكنن..سيمي كه برق مثبت رو بريا كوئل مياره رو از اون جدا كنين و ببينين آيا بعد از باز كردن سوئيچ آيا با زدن سر اون سيم به بدنه جرقه ميزنه؟ با تست لامپ هم ميتونين آزمايش كنين.
اگر توي يكي از اين آزمايشات ديدين كه برق نميرسه يا قطعه يا خرابه بايد درست كنين.
جعبه فيوز هم چك كنين. گاهي فيوز ميسوزه. احتمالا روي جعبه فيوز و كنار فيوز مربوط به اون نوشته ignition يا Engine. با چك كردن فيوزها ممكنه پيدا كنين.
موفق باشيد
علی آقا نمیدونستم همچین فیوزی هم داریم
مثلا اسکای لارک من تا اونجا که میدونم همچین فیوزی نداره
میشه بیشتر توضیح بدید؟
----------------------
در مواقع اضطراری میشه از کویل پیکان استفاده کرد؟
اين بستگي به نوع طراحي برق ماشين داره. ممكنه براي برق احتراق يا كوئل فيوز گذاشته باشن. بعضي از ماشينها دارند. پرايد هم گويا داره و روي جعبه فيوز كنار اون فيوز مربوطه نوشته MOTOR . معمولا برقي كه براي مغزي سوئيچ استارت مياد قبلش داراي يه فيوز هست.ممكنه توي خود جعبه فيوز باشه يا جداگانه سر راه سيم برق مثبت نصب شده باشه.
سلام دوستان
این عکس رو 6سال پیش خودم گرفتم.ماشین مال اون چندتا جوونی هستش که سمت راست عکس هستن.
واقعا ناز بود!اهوازی بودن
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
ببخشید دوستان-کسی مطالب رو به صورت pdf نداره واسه ما هم بذاره-مرسی
منظورم تمام صفحات تاپیک هستش
اون الدزمبيل رو چند باري ديدم. هرچند شروع به خراب شدن كرده ، اما هنوز ميشه با هزينه كمي به حالت استاندارد اوليه درآورد.
-------------------------------------
حتما ديدين كه گاهي نزديك بودن لوله خروجي آب راديات از گلويي اون به سمت پولي كمپرسور كولر ، مشكل پاره شدن و سائيده شدن لوله رو به همراه داره. من هم براي اينكه همچين مشكلي در آينده نداشته باشم يك زانويي ساختم. از يه لوله فلزي استفاده كردم و اول با له كردن ته اون و بعد ريختن آب از سمت ديگه و گذاشتن توي فريزر تا آب يخ بزنه، اون رو آماده خمكاري كردم.
يخ در داخل لوله به عنوان جذب كننده و منتقل كننده نيروهاي فشاري در تمام نقاط محل خم شدن عمل ميكنه و اين باعث ميشه تا احتمال شكستن و يا ترك برداشتن محل خم شدگي خيلي كمتر بشه. اين روش رو از يه كارگاه ساخت آلات موسيقي بادي مانند ساكسيفون و ترومپت ياد گرفتم كه توي تي وي نشان ميداد.
يه سر لوله رو در يك تكيه گاه مناسب گذاشتم و سمت ديگه رو آرام آرام خم كردم و هر بار محل تكيه گاه رو جابجا كردم تا خم شدگي متناسب و با قوسي ملايم انجام بشه.
اين زانويي آماده است تا با بريدن قسمتهاي اضافي اون در محل نصب بشه.
راديات بخاري كه باز كرده بودم سوراخ بود و قابل ترميم نبود. چند جا بردم و مشخص شد كه به دليل وجود شبكه لوله هاي بسيار فشرده انجام ترميم عملا امكان نداره. دست دوم اون رو هم پيدا نكردم.
ناچارا بعد از مدتي جستجو مجبور به خريد نمونه نو كردم كه اين يكي بخاطر داشتن فرمي مانند رادياتور موتور قابل ترميم هست . قيمت 40.000 تومان بود كه من 38.000 گرفتم.
فضاي مابين لوله هاي نمونه جديد كه كاملا مشابه رادياتور موتور هست. در واقع از يك شبكه رادياتور موتور استفاده شده و سر و ته اون هم روي اون شبكه لحيم كاري شده.
سلام خدمت دوستان
این جا فقط عکس قطعه هستش مدل های جدید ماشین رو ندارین؟
با تشکر:31::20::11: