نقل قول:
نگران نباش دوست عزیز.دیگه بد قولی نمیکنن مثله سابق.البته الانم هست اما کم تر.
سورن مالتی پلکس چون خیلی وقته رو خط تولیده تحویلش به موقع و خوبه.
نقل قول:
نگران نباش دوست عزیز.دیگه بد قولی نمیکنن مثله سابق.البته الانم هست اما کم تر.
سورن مالتی پلکس چون خیلی وقته رو خط تولیده تحویلش به موقع و خوبه.
سلام عزیزان دل...
من می خوام یه ماشین بخرم که البته بودجه شدیداً کمه!!!:دی
حالا یه راهنمایی و مشورت از تک تک شماها می خواستم که به منو هدایت کنید به راه راست:
من الان تا 6/5 می تونم خرج کنم که خودم شخصا 206 دست دوم مدل های 84 به پایین رو دوست دارم (چون مدل های 84 به پایین
قیمتشون با بودجم هماهنگه) ولی از طرفی همه می دونیم که 206 دسته دوم باید تروتمیز باشه و سالم تا ارزش خرید داشته باشه.
از طرف دیگه پاپام! بهم میگه پراید بخری بهتره چون حداقل یه مدل بالاتری میشه با این پولی که داری بگیری (مثلا همین دیروز رفتم یه
پراید 87 دست دو دیدم که به دلم البته نچسبید!) یا میگه که برو یه پراید صفر بخری بهتر از 206 مدل پایین و دسته دوم هست (آخه من
شدیدا از پراید متنفرم و عاشق 206!:دی)
حالا شما بودین چه کار می کردین؟ کمک!
206 مدل 84 و همون حول و حوش دیگه تو خرج افتاده مگه اینکه واقعا طرف رعایتش رو کرده باشه که باز هم خرج و مخارجی هر چند وقت یکبار رو دست آدم میزاره این رو هم باید در نظر بگیری که با 5 / 6 تومن پراید صفر نمیتونی بخری و باید نزدیک 8 تومن جور کنی برای تک سوز و 9 تومن برای دوگانه سوز
پراید صفر یک مزیتی نسبت به 206 مدل 84 داره اینه که حداقل 18 ماه گارانتی داره و تو این مدت خیالت از هزینه های تعمیراتی راحته ولی خوب انتظاراتی که از 206 داری رو هیچوقت رو پراید نمیتونی داشته باشی
البته با شيش و پونصد پرايد صفر گيرت نمياد ولي ميتوني ثبت نام كني و شرايطي بگيري كه الانم بخاطر دهه فجر بازارش گرمه.(نگين نميشه چون تو همين مدت كه قسط ميدين همين مبلغ يا بيشترشو خرج 206 خواهيد كرد)نقل قول:
من اگه بودم پرايد صفر ميگرفتم بخاطر همون دلايلي كه دوستمون گفتن و ديگه اينكه واقعا وقت تعميرگاه و مكانيك و خرج اضافه رو ميتونين صرف گشت و گذار و تفريح:27: كنين.
البته اگه اوضاع مالي آيندتون اجازه ميده ميتونين 206 قسطي هم بردارين از ايران خودرو:2:
سلام زیر 20 میلیون، چی بگیرم؟
کم مصرف و ترجیحا گاز سوز و جادار برای سرنشین!
سمند lx ef7 پایه گاز سوز میگن خوبه! اما شنیدم قطعاتش نیست و تحریم شده!
سورن هم فکر کنم پایه گاز سوزه! نه؟ اون چطوره؟ قطعات اون هست؟ کم مصرفه؟
405 tu5 چجوریه؟ گاز سوزش هم هست؟
l90 دوگانه سوز خوبه؟ بدرد میخوره؟
سمند tu5 چی؟
راستش گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم، دنبال هر کدوم میرم یه مشکلی دارن!
شما چی پیشنهاد میکنین؟
به نظر شما به 7 تومان یه روا سال بخرم یا تو بازار جی ال آی دست دوم بود شش و نیم تومان
در ضمن پراید رو هم دوست دارم اما برام جادار بودن ماشین مهم هست
نقل قول:
الان جلو موتور و قطعات EF7 باز شده و وارداتش شروع شده یک ماهی حدودا مشکل واردات بود که در حال حاضر مشکل برطرف شده
پیشنهاد من برای گاز سوز فقط موتور پایه گاز سوز هست
یعنی الان EF7 پایه گاز سوز تو بازار هست؟
اگه میشه جواب سوالای قبلیمو کامل بدید!
سورن پایه گاز سوزه؟
بله تولید EF7 مجدد بعد یک وقفه 1 ماهه شروع شدهنقل قول:
سورن پایه گازسوز رو من ندیدم حرفش هست که بزنن ولی برای سال 90 فکر کنم برنامه داشته باشن
در مورد سوالاتتون در باره TU5 من زیاد شناخت کافی ندارم که بخوام اظهار نظر کنم
نقل قول:
با توجه به اینکه شما دوگانه سوز میخواین:
1: سمند LX با موتور EF7 البته انشالا که شرکت داشته باشه.(دوستان که میگن هست)
2:سورن ELX فعلا با موتور EF7 نیست.با موتور 1800 CC بود.(طبق آخرین خبر در نمایشگاه اصفهان)
3:پژو 405 با موتور TU5 از نظر مصرف و شتاب خیلی خوب شده اما خوب یادت نره اتاق همون اتاق قدیمیه و دوگانه سوز نیست.
4:سمند با موتور TU5 خیلی عالیه بهتر از 405 هستش اما یک سالی هست که تو شرایط فروش شرکت نیست.
5:تندر 90 دوگانه سوز هم گزینه خیلی خوبیه اما تندر 90 بنزینی هم مصرف خوبی داره.
و در آخر: دوست عزیز تمام این خودروها قطعاتش هست امیدوارم مشکلی پیش نیاد برات.مبارک باشه هر کدوم رو خریدی.
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
نقل قول:
روآ سال رو بخری بهتره.هم جادارتر از پراید هست موتورش هم تغییراتی کرده و دیگه پیکانی نیست.
ABS هم داره.
GLI که اصلا.