حتما صبح بوده یا موقعی بوده که چند بار فروم باز شده و اون متن رو دوباره میاورده روی فروم که گاهیا میرفته بعد یهو دوباره باز میشه میبینی 300 نفر یا کمتر بیشتر تو فروم نیستن! من خودم یه چند بار دیدم یه بار رفت اومد چند بار تکرار شد!نقل قول:
Printable View
حتما صبح بوده یا موقعی بوده که چند بار فروم باز شده و اون متن رو دوباره میاورده روی فروم که گاهیا میرفته بعد یهو دوباره باز میشه میبینی 300 نفر یا کمتر بیشتر تو فروم نیستن! من خودم یه چند بار دیدم یه بار رفت اومد چند بار تکرار شد!نقل قول:
والا من که گیج شدم اصن متوجه نشدم چی گفتینقل قول:
نقل قول:
من خودم یه چند بار دیدم یه بار رفت اومد چند بار تکرار شد!
فروم کجا رفت کی اومد؟:42:
علی تو که به صورت پیشفرض گیج بودی !!نقل قول:
این قیوم هم زد وسط سیبل !!:27:
اسکل شدی رفت !:31:
نقل قول:
اره فکر میکردم خودم اینجوریم این قیوم دستمو از پشت بست اومد بهش فن بزنم بدجور خوردم:biggrin:
چرا اینجوری میکنین من راس گفتم. به متنام دقت نکردی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با این متناتون آدم خندش میگیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره فکر میکردم خودم اینجوریم این قیوم دستمو از پشت بست اومد بهش فن بزنم بدجور خوردم:biggrin:
فروم نرفت هست . منظورم موقعی که داشتم تو فروم میگشتم گاهی وقتا خطای فشار سرور میومد و میرفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام عزیز من که نگفتم دروغ میگی مثل اینکه من بد متوجه شدم :41:
اره فروم چند روزه قاطی کرده
راستی این شکلکهایی که استفاده میکنی به صورت پیشفرض فروم نداره از کجا گیر اوردی :7:
شما میتونستی با رفتن به قسمت properties عکس بدونی از کجا گذاشته شده! :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره راست میگیا ممنون قیوم جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه شد
حذف شه................
قسمت بالای صفحه "پست های جدید" که کلیک کنی پست های یکی دو ساعت اخیر رو میاره
نمیشه کاری کرد پست های بیشتری رو نشون یده مثلا نصف روز