در تایید صحبت MCSE MAN عزیز و Greedy عزیز بگم که
تقاص بسیار به دلم نشسته و واقعا حس خوبی رو باهاش تجربه کردم :40:
آبجیش :5:نقل قول:
راستي اين زهرا چاوشي كه ازش تشكر شده كيه؟؟ كي محسن ميشه؟ :21:
Printable View
در تایید صحبت MCSE MAN عزیز و Greedy عزیز بگم که
تقاص بسیار به دلم نشسته و واقعا حس خوبی رو باهاش تجربه کردم :40:
آبجیش :5:نقل قول:
راستي اين زهرا چاوشي كه ازش تشكر شده كيه؟؟ كي محسن ميشه؟ :21:
منم الان رسید دستم آلبوم :8:
ولی الان محل کارم هستم نمیتونم گوش بدم شب نظرم و میگم وقتی گوش کردم البته با 1بار گوش دادن نمیشه نظر داد
بعد از دو بار گوشی کردن آلبوم من هم با نظر محسن چاوشی کاملا موافقم و ترک هر روز پاییزه رو از همه بیشتر پسندیدم
------------------------------------------------------------------------------------------
خدارو شکر آهنگ شاد تو آلبومش نیست !
نقل قول:
نه اینطورم جالب نیست !
این دوستمون که اومده انتقاد کرده یکی از طرفداراش محسنه که کلی از وقتشو توی تاپیکه
حق داره بیادو نظرشو بگه
اما شکی ندارم مثل همیشه بعد از چند روز به همه ی آهنگا علاقه پیدا میکنه :)
ایول کوروش با این فکر منحرفش :27::31::31:نقل قول:
واقعا نمیدونم حسین صفا تو چه فکری بوده که وسط همچین شعری یه دفعه کلمه ی اره به ذهنش رسید :27:
فک کنم قبلش داشته فیلم اره رو میدیده :21::16::38:
منم همينو گفتم ديگه ، جايي گفتم حق ندارن!!نقل قول:
گفتم هر كي دوست داره بياد انتقاد كنه، نظر شخصيشونه. دليلي نداره ما هي جواب بديم و سعي كنيم قانعش كنيم
زنگ زدم به كلوپيه ميگم البوم نيومد؟؟ ميگه با پيك برامون فرستادن ولي هوا خرابه هنوز نرسيده :31:
شانس نداريم كه
2تا ترک اولش رو گوش دادم، با مردم آزار حال نکردم (خوب بود ولی بهم نچسبید!) مخصوصا از کلمه زرنگی تو "دیر میرسی از راه، اسم این زرنگی نیست" اصلا خوشم نیوم،
ولی جوابم نکن واقعا عالی بود،بیست بیسته:8:
صبوریم کمه، بی قراریم زیاده...:10:
یه شاخه نیلوفر خداحافظ
پرچم سفیــد سلام!!
منم دارم کیفیت 320 را دانلود میکنم
گوش بدم / نظرم را میگم
براي نخستين بار در عيد نوروز
چاووشي بر صفحه تلويزيون
جام جم آنلاين 90/12/22 :
"محسن چاووشی" خواننده موسیقی پاپ کشور برای نخستین بار با حضور در اجرای ویژه برنامه سال تحویل در شبکه دو سیما، مهمان تلویزیون میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ویژه سال تحویل شبکه دو سیما، با اجرای احسان علیخانی روی آنتن سیما خواهد رفت. حضور این خواننده در برنامهای زنده تلویزیونی برای نخستین بار اتفاق میافتد
به گزارش نسیم این خواننده روز گذشته نیز پنجمین آلبوم خود را با عنوان "پرچم سفید"روانه بازار موسیقی کرد. .
کد:http://jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100806523243