با w810 فرمت کردم شد
Printable View
با w810 فرمت کردم شد
در حالت فليپ بسته كه اينجوريه وقتي sms مياد ميگه آيا الان ميخونين يا نه ولي در حالت فليپ باز اينجوري نيستنقل قول:
کسی یه سایت باسه دانلود فیلمها و کلیپ های 3gp از طریق خود p990 داره
سلام..
این جمله درسته ؟ در مورد P990i هستش :
"تمام کارآیی ها قابل تنظیم تحت تنظیمات امنیتی می باشند و استفاده از پیام ها ، عکس ها ، اینترنت و حتی دسترسی به سیستم ، قابل کد رمز گذاری می باشد ."
منبع : سایت GSM.ir
یعنی رو کلیپ ها و عکس ها هم میشه رمز گذاشت ؟ بدون برنامه ؟ اگه آره، چه طوری ؟کد:http://www.gsm.ir/a411.asp?phoneid=195
شاید منظورش security و قسمت locks که میشه کاری کرد که هر وقت دست به چیزی نزنیم خودش پسورد بخاد(اسکرین سیور)نقل قول:
ولی با برنامه های adl و best crypto میشه و من به صورت دیگه ا ی ندیدم
دوست عزیز مگه فرقی هم میکنه با چی دانلود میکنی؟!!!:13:نقل قول:
به هر حال اینجا میتونی کلیپ بگیری(من خودم با p990 گرفتم:21:)
کد:http://gallery.mobile9.com/c/videos/1/
p990 سي پي يو داخلي داره ؟ اگه داره چنده ؟
آیا می توان با گوشی سونی اریکسون p990i کاری کرد که inbox messaging یکسره به مموری استیک منتقل بشه. وقتی بلوتوث میکنم می ره داخل رم داخلی می خوام بره به مموری استیک خارجی گوشی.
شنا ابتدا باید گوشی رو هک کنی که طریقه اونم توی سایت هست .نقل قول:
سپس فایل ضمیمه زیر را دانلود کرده و در مسیر C:Resource/apps کپی کنید .
بعد گوشی را یک بار ریست ( خاموش / روشن ) کنید .
تمام !
از این به بعد هر چیزی که از طریق بلوتوث دریافت میکنید به جای اینکه در مسیر C:/Sharedobex ذخیره بشه به مسیر D:/Shared/obex میره و شما میتوانید از طریق برنامه های مانند X-plore فایل های دریافتی را به هرجایی که دوست داشتید
انتقال بدید .
دوستان دقت داشته باشید که در هنگام ذخیره فایل هایی با حجم بالا اگر گوشی error داد نگران نباشید . به همان مسیر D:Shared/obex برید و فایل دریافتی رو بردارید !
(اگر پوشه Shared را در درایو D ندارید بعد از دریافت اولین فایل از طریق Bluetooth به طور اتوماتیک ساخته میشه .)
دقت داشته باشید که حتما بعد از دریافت گزینه Save رو بزنید .
درضمن از طریق فایل منیجر خود گوشی هم امکان دسترسی به D:Shared/obex رو دارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
Yes
208 MH