بله نسل 4 با سیگنال فولهنقل قول:
امیدوارم برای همه همینطوری و حتی بهتر از این بشه
اینم یازده صبح
محتوای مخفی: پینگ 8888
Printable View
بله نسل 4 با سیگنال فولهنقل قول:
امیدوارم برای همه همینطوری و حتی بهتر از این بشه
اینم یازده صبح
محتوای مخفی: پینگ 8888
منم نمیتونم بدون اون..نقل قول:
خیلی از کارای خدماتی مغازه امو با همون بسته نیم ساعته میچرخوندم .. حیف شد
خب بسته یه ساعته بگیرید. مگه تفاوتش چقدره؟!نقل قول:
تعجب میکنم برخی دوستان طوری صحبت میکنن انگار که با پونصدتا تک تومن اجاره خونه میدن! آخه اینکه پول لواشک بچه هم نیست!
تفاوت اصلی و فاحش بسته نیم ساعته این بود که هر زمان از روز میتونستی استفاده کنی بحث قیمتش مطرح نیست بسته یک ساعته که فقط نصفه شباس . من خودم حاضرم قیمتش بالاتر باشه ولی برگردهنقل قول:
تو طول روز که ایرانسل سرعتش ریدست . به جز بعضی مناطق . شاید بسته 0.5 ساعته فقط برای اون مناطق خوب باشه
۴جی با آنتن فول آپلود دو برابر دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my D6503 using Tapatalk
ممکنه یه نفر لطف کنه جواب منو بده؟نقل قول:
هر بسته اي كه از نظر زماني كمتر هست اون اول مصرف ميشهنقل قول:
سلامنقل قول:
بنده ٦ تا ١٢ و
طرح تشويقي خريدم
به هواي اينكه ٦ تا ١٢ استفاده كنم خارج از اين ساعت از طرح
ولي نشد تا طرح تموم نشد از زمان دار نتونستم استفاده كنم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
بعد از یه مدت تقریبا طولانی، اوضاع 4G تو اصفهان بهتر شد
مرداویج
سرور ایرانسل
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
چرا سرعت دانلود با اپلودتون یکیه؟!نقل قول:
اپلود هم در فورجی می تونه بالا باشهنقل قول:
Sent from my Xperia SP using Tapatalk
واسه منم بهتر شده هم ٣جي هم ٤جي
برداشتن بسته ٣٠ دقيقه اي انگار تاثير داشته
شاید اصلا دلیل ارائه بسته نیم ساعت نامحدود فشار اوردن به شبکه و بررسی دقیق تر ایرادات اون بوده. بالاخره بعد از یک سال و اندی کم کم ایرانسل داره یه خورده ثبات پیدا می کنه
حقیقتا هم شبکه ای که رو به رشد و پیشرفت باید عیب و ایراد هم داشته باشه اما مهم اینه که اشکالات رو پیدا کنند و عیب زدایی کنند. امیدی حاصل شده تا در صورت تکمیل سایتها به کیفیت اهمیت بیشتری بدن تا الان مثل اینکه کمیت اولویت اول بوده
علتش رو از نظر فنی نمیدونم. ولی تقریبا توی بیشتر تست هایی که انجام دادم دانلود و آپلود نزدیک هم بوده. البته یه مدت آپلود بالاتر بود که دیگه الان درست شد.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
خوب چون پهنای باند دانلود شلوغ میشه سرعت دانلود پایین میاد اما پهنای باند آپلود معمولا خالیه و توی حالت اف دی دی دو فرکانس جدا برای دانلود و اپلود استفاده میشه اما توی حالت tdd فرکانس یکی اما تایم دیویژن هست و دانلود و اپلود از نظر زمانی جدا میشن.
البته احتمال ایجاد محدودیتهایی هم برای دانلود توسط ایرانسل قابل تصوره
اپلود خوب نشانه خوبی هست برای ارزیابی کیفیت سیگنال . جایی که آپلود بالاتر دارید یعنی سیگنال بهتر دارید صبح که شبکه خلوته ( 6 ) اپلودم به 24 مگ میرسه
دوستان برای من همه چی عالی بود.تا همین چند روز پیش که ناگهان سرعتش از بین رفت.یعنی قطع و وصل فراوون ورسیدن از سرعت 1 مگ دونلود با ایدی ام به 80 90 کیلو
جالبه که شبا اصلا مشکلی نداره .مازندران هستم
من هرچه میخوام اون حالت که بعد از اتمام بسته اینترنتی سراغ مصرف آزاد نره و حسابم رو خالی نکنه رو از داخل برنامه ایرانسل من فعال کنم نمیشه و پیغام خطا میده که محتوا یافت نشد و این چیزها! تو یک ماه گذشته بارها در ساعات مختلف امتحان کردم و نمیشه جالبه همه بخشهای برنامه کار میکنه بجز همین بخش! الان علتش چی میتونه باشه؟ (جز اینکه آقای ایرانسل دلش نمیاد از این منفعت سرشار چشم پوشی کنه). راهی جز این برای فعال کردن این مود وجود داره یا نه مثلا از وب یا اپراتور و غیره؟
این کدو بزن ببین جواب میده :کد:*555*3*2*3#
شبكه اينترنت ايرانسل كسي قطع نشده؟!
اينجا شبكه قطع هست
به ٤ جي كه اصلا كانكت نميشه
به ٣ جي كاكنكت ميشه انتن هم فول هست ولي اينترنت نداره!
همين ٢٠ دقيقه پيش قطع شد
من فکر کردم شبانس.نقل قول:
خب پس دیگه عمرا برنمیگرده!
ناپرهیزی کرده بوده ایرانسل!
کسی این بسته دو گیگ پنج تومن رو خریده ؟؟1 ماهه!
ستاره 5 مربع
بچه ها آپلود ایرانسل رایگانه ؟
نهنقل قول:
تا آخر اسفند چيزي نموندهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
ایرانسل شارژ دزدی داره مطمنم. چندبار سیم رو شارژ کردم و خاموش کردم. روشن که کردم مثلا بعد ده روز دیدم دو هزار کم کرده. اهل اس و ارزش افزوده هم نیستم. ی سیم دیگه که نو بود رو سی تومن شارژ کردم تو ی گوشی غیر هوشمند یک ماه خاموش بود. فقط چند بار روشن کردم که کد ریجیستری نرم افزار های چت. رو بگیرم.دیدم بعد این مدت چهارده تومن کم کرده. واسه شما هم پیش اومده؟ تایید میشه یا نه؟ من که تقریبا مطمنم. طرحمم مصرف ازاده
Send from SF5
ریز مکالمه بگیرنقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
تست ایرانسل - اتوبان همت - میلاد
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
والا اعتباری نمیدن. ی بارم واسه ی خط خواستم بگیرم پونصد ازاعتبارم کم کرد ده بار زنگ زدم تا اماده شه. با این که جز اپشن های ایکیره. بعد که گفت امادس هرجور جون کندم دانلود نشد. درصورتی که قبض ها و ریز مکالمات سیم دایمیم راحت دان میشه. شما چطوری ریز مکالمه میگیرینقل قول:
Send from SF5
من از ایکیر گرفتم فایل pdf داد روزای اول راه افتاده بود مشکل داشتنقل قول:
تست 4G ایرانسل در شهر اصفهان
4g. مشهد طبرسی دوم ( شمالی)
ممكن آنتن رو جابجا كرده باشن
چندروز انتن اومده روي سه خط سرعت هم زير ١٠
قبلا فول انتن بودم با سرعت ٤٠
طلاب مشهد
من سیم کارت ایرانسل رو برای همین نیم ساعت نامحدودش رفتم خریدم، الانم برداشتتش، خیلی راحت، منم ایرانسل رو انداختم توی کمد، چقدر راحت میتونن یک طرح بیارن و بعدش راحت بردارنش و هیچکس هم حق اعتراض نداشته باشه...
دوستان من الان دیگه کلا نت ایرانسل برام قطع میشه رای باز هزارم تماس گرفتم دیگه داغ کردم حسابی رو اپراتور همه چیو بهش گفتم به قول مهروف خر فهمش کردم که ببینم جواب نهایی رو از ایرانسل بگیرم واسه مشکل اینترنت اگر جواب رضایت بخش بود که هیچی وگرنه به هر ارگان و شرکت که شده شکایت میکنم چون واغعا رو اعصابه ببینید من الان مودم یکی از دوستان که مدل d-100 بود و انتن t3-9 هم داشت قرض گرفتم چند روزه ولی با اونم مشکل داره ترکیب این دو مورد ما فرض میگیرم تو مشهد دکل یا سایت نیست و فقط یک دکل فقط باشه که تا 600 کیلومتری دور تر از باشه باید به راحتی نت ایرانسل واسه من وصل باشه بدون مشکل بتونم استفاده کنم اما کلا قطع میشه چون مودم به تنهای 250 کیلومتر و انتن 340 کیلومتر دوتر از دکل باشی جواب میده حالا این دو موذد ما باهم استفاده میکنیم دیگه شما الان خودتون بزارین جای من ؟من قید نت ایرانسل زده بودم اما الان جاهای میرم که نت موبایلی نیازه و از قبل 22 گیگ مونده از حجمم چون نیاز دارم استفاده میکنم
- - - Updated - - -
دوستان من الان دیگه کلا نت ایرانسل برام قطع میشه رای باز هزارم تماس گرفتم دیگه داغ کردم حسابی رو اپراتور همه چیو بهش گفتم به قول مهروف خر فهمش کردم که ببینم جواب نهایی رو از ایرانسل بگیرم واسه مشکل اینترنت اگر جواب رضایت بخش بود که هیچی وگرنه به هر ارگان و شرکت که شده شکایت میکنم چون واغعا رو اعصابه ببینید من الان مودم یکی از دوستان که مدل d-100 بود و انتن t3-9 هم داشت قرض گرفتم چند روزه ولی با اونم مشکل داره ترکیب این دو مورد ما فرض میگیرم تو مشهد دکل یا سایت نیست و فقط یک دکل فقط باشه که تا 600 کیلومتری دور تر از باشه باید به راحتی نت ایرانسل واسه من وصل باشه بدون مشکل بتونم استفاده کنم اما کلا قطع میشه چون مودم به تنهای 250 کیلومتر و انتن 340 کیلومتر دوتر از دکل باشی جواب میده حالا این دو موذد ما باهم استفاده میکنیم دیگه شما الان خودتون بزارین جای من ؟من قید نت ایرانسل زده بودم اما الان جاهای میرم که نت موبایلی نیازه و از قبل 22 گیگ مونده از حجمم چون نیاز دارم استفاده میکنم
600 کیلومتر؟؟؟نقل قول:
پیش ما که فاصله 450 متر بزور میگیره اونم توی فضای باز 2 خط انتن
شما می خوای با دکلی که فاصلش 600 کیلومتره وصلی شی؟ :n04:نقل قول:
درست فهمیدم؟
یعنی چی دقیقا؟؟نقل قول:
چون مودم به تنهای 250 کیلومتر
عزيزم اشتباه بهت گفتننقل قول:
٦٠٠ كيلومتر؟!
آنتن ٢٠ نتري رو برج هم نصب كني نميتونه همچين فاصله اي سيگنال بگيره
مودم d100 هم اونقدر قوي نيست تبليغات هست
من archer mr200 دارم ٢ تا انتن هم داره اونم اونقدر قوي نيست چه برسه مودم شما كه ميخواي ٢٥٠ كيلومتر باهاش دريافت كني
منظور متر بوده دوستان
شنونده بايد ...
ضرب المثل دوستان خورده نگيرن
شهر بروجرد
تست 4g :
سرعت دانلود:
تست 3g:
سرعت دانلود: