دوستان در مورد سیستم مخابرات به یاد داشته باشید مخصوصا کسانیکه شبانه(2 تا 7 صبح) رایگان دارند.
در سیستم پیش پرداخت این اتفاق به صورت خودکار انجام میشه ولی پس پرداخت خیر
باید ساعت 2 یکبار اتصال مودم قطع و وصل بشه وگرنه از حجم اصلیتون کم میشه.
Printable View
دوستان در مورد سیستم مخابرات به یاد داشته باشید مخصوصا کسانیکه شبانه(2 تا 7 صبح) رایگان دارند.
در سیستم پیش پرداخت این اتفاق به صورت خودکار انجام میشه ولی پس پرداخت خیر
باید ساعت 2 یکبار اتصال مودم قطع و وصل بشه وگرنه از حجم اصلیتون کم میشه.
با سلام
تا چه زمانی سرویس اینترنتمنون تو مخابرات رو بعده اتمام سرویس تمدید نکنیم خط رو نمی بندن؟
سلام
اینجا کسی سرویس 10 مگ یا 8 مگ داره؟
سرعت من الان چند روزه نصف شده میخواستم ببینم بقیه دوستان هم همین مشکلو دارن؟
سلام.من الان فکرنم 3 سال هست دیگه نرفتم برای تمدید و همان سرویس پابرجاست و دارم ازش استفاده میکنم.نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سرویس های دوره ای مثل "اینترنت خوب با طعم تابستانه" هم خودش تمدید میشه ؟ من پارسال 10 آبان خریده بودم تو پنل هم انقضا رو 10 آبان امسال زدهنقل قول:
دوباره پول اولیش رو میدی تمدید میشه یکسالنقل قول:
همون پولی که پارسال دادی برای سرویست
با سلام
دوستان اینترنتم 36 گیگ شبانه رایگان داشت امروز که نگاه کردم دیدم صفر شده اصلا هم مصرف نکرده ام به نظر شما علت چی میتونه باشه؟ آیا شبانه رایگان از اینترنت مخابرات حذف شده است؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.
مگه مخابرات تفکیکی نشون میده؟نقل قول:
ترافیک باقیمانده برای من آپدیت نمیشه.
کسی این مشکل رو داره؟
قبض تلفن ثابت رو برای استان البرز از کجا میشه دید؟
آره نشان میده؟ الان شبانه من صفر شده در حالیکه دو روز پیش 36 گیگ شبانه داشتم.فکر کنم مخابرات شبانه رایگان را برداشته استنقل قول:
زنگ زدید چی گفتند؟ تو ریز مصرفتون چی زده؟نقل قول:
زنگ زدم گفتند که شبانه رایگان حذف شده است تو ریزمصرف هم شبانه رایگان را نشون نمیده
اگه تو طرح بوده كه نميتونن وسط طرح حذفش كنن. طرح شما پيش پرداخت بوده؟نقل قول:
آره پیش پرداخت بوده و شش ماهه
از یک طرف به نفعتون بود ه چون برای شبانه باید 2 تا 6 صبح اسیر می شدید.
من سرویس "اینترنت خوب با طعم تابستانه" داشتم با دانلود شبانه رایگان (پیش پرداخت) که چند روز پیش یک سالش تموم شد. فعلا چند مگ ترافیک مونده و اینترنت هم قطع نشده. شبانه رایگان دانلود کنم رو قبض که نمیاد ؟؟
سلام
دوستان کسی اطلاع داره چطوری باید به پشتیبانای مخابرات بفهمونم که سرعت دانلود منو بیارن پایین تر؟ به خاطر نویزی که هست رو حالت ADSL2PLUS سرعتم تقریبا قرار داده شده روی بیشترین مقداری که خط کشش داره.(۸-۹مگ) و باعث میشه SNR دانلود بیاد زیر ۳ و قطعی زیادی پیش میاد.از پنل تیکت زدم و ۳-۴ نفر تماس گرفتن ولی عملا هیچ کاری نکردن و میگن مشکلی نیست!.نمیدونم نمیفهمن مشکل رو یا بلد نیستن یا نمیخوان انجام بدن.تلفن هم زدم ولی بازم فایده نداشت و تقریبا در تمام حالت ها این قطعی ها وجود داره(با شدت و ضعف متفاوت) و ناچارا برای اینکه ارتباط استیبل داشته باشم و خیالم از بابت قطعی راحت باشه روی حالت G.lite میزارم که اونم سرعتش خیلی پایینه(۱.۵ مگ در حالی که بیشترین مقدار رو حدود ۳.۵مگ نشون میده).کسی میتونه راهنمایی کنه در این خصوص؟
از طریق خود پنل تیکت بذارید کی بهتون زنگ میزنه میگه چرا تیکت گذاشتید از پشتیبای پیگیری کنید. مشکل بهش بگو. مجبور میشن درست کنند
منم دقیقا همینطوری بودم ولی دانلود کردم مشکلی پیش نیومد. دوباره هم همین سرویس رو تمدید کردم و خوشبختانه هنوز شبانه رایگان دارهنقل قول:
سرعت شبانه ؟:»نقل قول:
والا تست نکردم ولی با روز فرقی نداره.نقل قول:
بله با روز فرقی نداره و سرعت دانلود با idm 2 مگ هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
مصوبه جدید سرویسهای پرسرعت غیر حجمی مطابق جدول فوق است.
ذکر چند نکته ضروری است:
۱) این تعرفه سرویسهای غیرحجمی مبتنی بر یک مصرف منصفانه (Fair Usage Policy) بنا شده و سقف مصرف منصفانه در بین ۱۸ شرکت فعال در ارائه سرویس به رقابت گذاشته خواهد شد. شرکتها موظفند جزئیات مصرف منصفانه خود را به اطلاع مشترکین برسانند. طبیعتا فضای رقابتی به نفع مصرف کننده نهایی فراهم است.
۲) این سرویس حجمی نیست و در صورت عدول یک مشترک از مصرف عادلانه، شرکتها موظف به ارائه سرویس در حداقل سرعت پایه(صد و بیست و هشت کیلو بیت در ثانیه)تا پایان دوره ماهانه خواهند بود.
۳) در مصرف منصفانه ترافیک داخلی بایستی حداقل دو برابر ترافیک بین الملل لحاظ میشود.
۴) تاریخ اجرای این مصوبه قبل از دهم آذرماه خواهد بود.
۵) تاکید مجدد میشود که این تعرفه صرفا برای دسترسی ثابت است.
از همه عزیزانی که با اشتراک نظرات ما را در تدوین و تصویب این نظام جدید تعرفه یاری کردند تشکر میکنم. اطلاعات بیشتر را امروز سازمان تنظیم مقررات به اطلاع عموم مردم شریف کشورمان خواهند رساند.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
خوب حجم هر سرویس چقدر هست.
این قیمت ها که خیلی گرون هست.کجاش به صرفه هست و ارزانتر شده؟
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
بله گرون هست توش شکی نیستنقل قول:
الان اروپا 100 مگ رو با مصرف منصفانه داره 200 تومن ما میده اونم نت اروپا نه ایرانی
مصرف منصفانه هست هر شرکت بسته به سرعت میتونه حجم خودشو بده
باید دید کدوم شرکت چطوری سرویس میده
سلام
مشه سرویسی که فعاله رو به یه شماره دیگه انتقال داد؟
خیر این امکان وجود ندارد.نقل قول:
اگر منطقه مخابراتی عوض نمیشه میتوانید خط انتقال بدید همراه با سرویس به مکان جدیدنقل قول:
سرویس اینترنت رو دیشب تمدید کردم و دانلود شبانه پا برجاست
اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت
اقا نمیشه بریم زودتر تمدید کنیم تا این طرح جدید رو اجرایی نکردننقل قول:
نگران نباشید قرارداد شما سر جاش می مونه
سلام
دوستان سرعت دانلود شبانه چنده ؟
همون سرعت روز رو میده ؟ بعد از مقداری دانلود محدود میکنن سرعت رو یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
دوستان با طرح حذف اینترنت حجمی از 10 آذر مشترکین قدیمی سرویس نامحدود 256 و 512 مخابرات وضعیتشون چی میشه؟
قررادادشون لغو میشه یا اونا همچنان به قوت خودش باقیه؟
میشد تمدید کرد؟:((نقل قول:
تا زمانیکه لغو نکنید سر جاشنقل قول:
مگه تمدید نکردی ؟ رفتی سرویس جدید گرفتی؟؟؟نقل قول:
من نامحدود 512 دارم. سرعتش افتضاحه، ولی جسدش می ارزه به این قیمت های جدید با حجم های فجیعی که دارن میدن.
سال 93 گرفتم و توی پنل که میرم، نوشته تا 98 اعتبار داره. نگران نباشم دیگه؟ یعنی نیاز به کار خاصی نیست و تا 98 مشکلی برای سرویسم پیش نمیاد؟
ایشالا تا اون موقع هم یه شهاب سنگی چیزی میخوره تو سرمون و نابود میشیم از دست این اوضاع.
منم همین سرویسو دارم ولی واقعا دیگه کاربردی نداره،نه میشه چیزی دانلود کرد،نه ویدیو دید نه بازی کرد،فقط به درد چک کردن تلگرام و اینستا میخوره،من منتظر بودم ببینم این سرویسهای غیرحجمی حجمی! چجوریه که اینم مضخرفی بیش نبود.حالا موندیم این وسط که چیکار کنیمنقل قول:
مثل اينكه مخابراتم اعلام كرد :
- - - Updated - - -
مثل اينكه مخابراتم تعرفه هاي جديد رو اعلام كرد :